Керем Бюрсин преди и след "Почукай на вратата ми" (тема 114)

• 40 571
  • 742
  •   1
Отговори
# 675
Ама вие не взехте на сериозно приказките ми за Гюнфер, сега … “ако имало конкурс”. Конкурс има, CV-та се изпращат на Налбантова… с големи букви ли да го напиша? 😅

# 676
  • София
Мики,
Скрит текст:
аз на лични теми съм Close. Никога не съм обичала да споделям подробности около личния ми живот - сватба, бременност и т.н. Профилите ми в социалните мрежи дори не съдържат снимки от личен характер. Не е моето просто. Тук успяхте да ме предразположите и споделих това-онова. Даже помня, че почерпих за рожден ден, а това определено е голяма крачка за мен. Grinning Но не очаквай да се похваля с други неща. Тук си е моето място, с моята лудост, която в реалния ми живот я няма, така че нека не смесваме плодове и зеленчуци. Stuck Out Tongue Winking Eye

Искам скоро да имаме новини от Керем. Да разберем какво се случва с него в момента - в Щатите ли е, кога ще снима нов проект, няма да откажа и инфо за половинка, но не само това ме интересува. Simple Smile

# 677
  • София
Привет и от мен момичета. Пожелавам ви една успешна и ползотворна седмица.

Хайде и аз малко да се развихря по темата, че отдавна не съм го правила. Има, няма 24 часа.

Първо искам да отговоря на въпроса на Марги. Мисля, че тя попита, как е постъпила Ханде с предишният си приятел Мурат Далкълъч.

Когато Ханде се отписа от Керем, в първият момент ми стана много болно. Но когато се опитах да анализирам поведението й видях, че това драстично отношение е нещо типично за нея. Когато Мурат Далкълъч предаде Ханде, като това не беше просто предателство, имаше няколко предателства (разбирайте изневери) от негова страна и те бяха публични. С няколко думи, хората разбраха публично за това и пресата подхвана темата. Тогава Ханде моментално прекрати следването с Мурат. След 6 месеца почина майка й и този Мурат успя да използва ситуацията, за да му простят.  Вече при вторият път на раздяла, когато нямаше съмнения за изневяра, те прекратиха връзката си с официална бележка за разпадане на годежа от страна на Ханде. В официалното обръщение към феновете тогава Ханде написа, че се разделят цивилизовано, че остават приятели и че му благодари за помощта и подкрепата, която й е оказал в най-тежкият момент от живота й.  Едва след 6 месеца Ханде прекратява следването си към Мурат и то, защото той първи го направи.
 По отношение на Керем никога не е имало слухове за изневери и забежки. Така че, ако се базираме на модела на поведение на Ханде, това не е нейна типична норма на поведение. Тук има съвсем друга причина, неизвестна засега на нас. И не е Атасай Камер. Сигурна съм.  Защото през м. ноември или декември 2020г.се развихри същата клевета за връзка с Мурат Акдоган. Но Ханде и до сега продължава да го следва, както и той нея. Това показва, че те са си познати, приятели и няма от какво да се притесняват. Но по онова време се изляза много хейт и помия по нея.

Независимо дали Ханде и Керем са разделени, само скарани или не,  не им е лесно в момента да се справят със ситуацията. Не е красиво да ги обсипваме с омраза. Но точно в този момент много „доброжелатели“ се възползват от ситуацията, за да водят кампания срещу тях или по-точно срещу един от тях. Ако наистина са се разделили окончателно би трябвало да излязат с официално съобщение. Такова до този момент няма. Нито от тях двамата нито от техните мениджъри. Това обаче даде свобода на действие на турската преса. Тя веднага измисля разни любовни афери или за Керем, или за Ханде. В случая избраха Ханде. И точно това ми напомня на ситуацията с Мурат Акдоган. Този път я свързват с бижутера Атасай Камер. Това е много добре премислен удар под кръста. Това със сигурност ще навреди на имиджа, на работата и кариерата и на двамата. Ханде се явява посланик на тази известна марка бижута.

Това е най-известната клюкарска турска програма. В нея веднага подхванаха случая със заглавието „Ханде Ерчел и Атасай Камер са влюбени“. Като продължиха, че Ханде вече е забравила Керем Бюрсин, когато е разбрала, че той не се интересува от брак с нея. В предаването се твърди, че „дуото“ са се разделили по искане на техните мениджъри, които са поискали да прекратят връзката си в името на кариерите им. Което според мен е абсурдно. После преминаха към „женско его“ и ревност, като причина за раздялата. А пресата продължи основните кадри от нощта на представянето на „Атасай“, където се вижда, че Ханде просто разговаря със своя работодател. Не искам да си представям, какво и как се чувства Ханде в момента от цялата тази грозна ситуация, от тази мрежа от лъжи. Твърди се, че самият Атасай Камер е компрометиран. Давате ли си сметка, колко вредни са подобни клюки за имиджа му.
Всички познаваме Бирсен Алтънташ. Феновете на ХанКер са я помолили да разследва Ханде и Атасай и да отговори дали всичко това е истина.  Тя категорично е казала, че няма такава връзка. И всички се питат, „Защо е нужно толкова много зло“.  Това не е нищо ново. Тази преса прави всичко възможно да срине кариерата на Ханде. В момента тя е в „окото на урагана“.  Затова, че е красива, известна, обичана от милиони, талантлива, с най-много последователи над 27 милиона.  Известната турска актриса Хюлия Авшар каза по този повод, че точно това, да имаш толкова много последователи, не е полезно за нея и за нейната кариера, напротив тъкмо обратното. Оказва се, че всичко това, което се случва в момента с Ханде, освен че може да повлияе на договора и с „Атасай“ е изложен на риск и договора и с „Disney Plus“, който има много стриктни изисквания към своите контрагенти. Тази платформа изисква от своите изпълнители да пазят живота си частен, да избягват излишни слухове, така че да не бъде засегнат образа им. Та нали се сещате какво цели цялата тази кампания към Ханде. Отделно няма как да не повлияе и на личните отношения между Ханде и Керем.
Много ми се иска двамата да запазят самообладание, да проявят здрав разум и да не се поддадат на всички тези интриги. Ако все още любовта им е силна, да намерят себе си да я продължат. Защото такава любов не може да се срещне под път и над път.

Иначе Ханде е украсила кориците на италианското списание „Дриймърс“ за м. март и април, със заглавието „Вълшебното момиче“. В списанието изследват образа на Ханде, като човек готов за международен успех, показвайки че във всичко в което се включва, тя винаги търси добрата страна, положителната страна на нещата. За нейните социални проекти, за любовта й към животните, към семейството и значението на рисуването в нейният живот.

Последна редакция: пн, 14 мар 2022, 12:04 от БлагаВест

# 678
  • София
Heart
В туитър гледам днес доста снимки от фенове в Турция, в смисъл чужденци, които са на екскурзии в Турция в момента. На това казвам с един куршум два заека. Wink Продават сериала в чужбина - получават пари затова, отделно развиват туризма в Турция, популяризират музиката и т.н.

https://twitter.com/Cmvc_hanker/status/1501816295561510915

# 679
Сиси, и аз съм така. Много претенденти, не на всички запомням имената Joy

Бившата изгора Ямур Танръсевсин я знам и аз от Огледален свят/Нарекох те Фериха. Фъфлеща и по-обикновена на външен вид е там, но по-естествена. Сега е по - симпатична, но една от многото.
Като двойнички са с Йозгю Кая (май така се казваше).

Линде, Flowers Hibiscus Мики Flowers Hibiscus благодаря за отговорите.

Последна редакция: пн, 14 мар 2022, 12:08 от Margarita N.

# 680
Линде Hug , не съм съгласна ,че клюката ще им навреди , особено на него , говори се за фирмата и бижутата му Grinning Stuck Out Tongue Winking Eye
Всяко чудо за 3 дни !

Много ми харесва тази снимка от Вратата , все едно са ХанКер - влюбени и щастливи , а не ЕдСер

# 681
Дилеми, да тази снимка се въртеше онзи ден, но днес има доста нови и чак сега обърнах внимание,,че всичко споделено е от различни испански фенове, явно са се организирали голяма група.

# 682
Разписахме се и не мога да преценя с тази скорост дали още днес-утре няма да се наложи да се местим в нова тема.
Наглеждам ви доколкото мога и ако потрябва имам готовност.
Бро, някакви идеи за шапка?
Исках нещо актуално, но ме няма по тази част и опитите ми не са от най-сполучливите Stuck Out Tongue Winking Eye

# 683
  • София
Свалям го ог Туитър:  "Най-красивото съвпадение"

# 684
  • София
Едит:
Марги, бях писала до Диди относно нова шапка. Останах с впечатление, че тя ще предложи и не съм подготвяла нищо. Дайте знак, ако се налага да правя и ще спретна нещо набързо. Wink

А аз се порових и намерих следната информация - навремето, когато Серенай и Керем се разделят, е имало стори от Серенай относно раздялата. Писнало й е да чете всеки ден нови статии относно причините за раздялата им и в тази връзка е пуснала стори, в което пише точно това + че невинаги за една раздяла е нужно да има трети човек. Демек изневяра или нова връзка. И моли за разбиране в този труден момент за нея. Керем от своя страна ришерва сторито й, с което я подкрепя и добавя, че желае щастие на всички, като също ги моли да проявят разбиране към него и Серенай. Много интелигентно и премерено. Хареса ми. Не знам защо сега с Ханде не постъпиха по същия начин.

Btw, порових се също в стари теми и искам да уточня, че Серенай не е изневерила на Керем. Поне няма достоверна информация за това. Връзката й с Джем започва около година, след като с Керем са се разделили официално. Това, че го е познавала от преди, не мисля, че е фактор и повод да се мисли за изневяра и т.н. Най-малкото и той е бил обвързан, даже е имало любовен триъгълник при него с други две жени. И още нещо - за раздялата на Керем и Серенай също се излива голяма помия, защото журналистите не могат да приемат официалното им изявление относно повода за раздяла, а то е, че връзката им се е е изчерпала. Просто и ясно. Оттам следват всякакви предположения и клюки: че Серенай изкарва повече пари от Керем и е искала предбрачен договор, той се обидил и развалил годежа; тя му е изневерила; той искал брак и деца, а тя искала кариера. И куп други версии. Wink

# 685
Ще изчакаме. И аз питах кой ще пуска новата тема, за да не се окажем случайно с две. Sunglasses
Но бързам да си задам въпросите, да знам предварително и да не се чувствам притисната от времето Stuck Out Tongue Winking Eye

# 686
Мики, за щастие не съм се отдала на пълно мълчание, но не знам къде да се включа. Някак си всичко, с което бях свикнала тук в темата, се изпари. Първо сериала, после ХанКер, а накрая и самия Керем.
И ми е едно такова носталгично, тъжно.. като си спомня какви жужащи пчелички бяхме денонощно и цареше веселие. А сега само нищим раздялата и се дразним една друга, защото, колкото и да го отричаме, всеки си заема страна.. та така.

# 687
  • София
Магия, съгласна съм с това, което пишеш, но правя две уточнения:
- според мен не толкова се заема страна, колкото че всеки си има негова гледна точка за тази раздяла и е нормално да има различни мнения. Откъдето се пораждат известни спорове. Но засега мисля, че всичко е под контрол и нямаме сърдити. Simple Smile
- права си, че нещата се промениха. Но то е нормално. Случват се такива неща в живота. Даже често се случват. И трябва да се нагаждаме според новата реалност. Wink

И на мен ми е било доста по-забавно преди, когато нямахме поводи за тъга, а само радостни такива. Ама какво да се прави… живот.

# 688
14.03. 2021 г. Wink

Ново 20 Wink от Тик-ток
"Керем и Ханде са на път да се помирят. Започнали са отново активна комуникация помежду си"

# 689
  • София
Активната комуникация да не е изтриване на всички коментари под снимките им?? Ханде трие своите, Керем - неговите. Grinning

Общи условия

Активация на акаунт