Керем Бюрсин преди и след "Почукай на вратата ми" (тема 114)

• 40 387
  • 742
  •   1
Отговори
# 690
  • София
За силната любов, едно прекрасно стихотворение! За тази, незабравимата, истинската, неповторимата.

Цитат
Обичал ли си някога... Така..?
Тихичко... на никой да не казваш..!
Подтискал ли си в себе си Страстта..?
С копнежите... Душата си да смазваш..!
Обичал ли си лудо... мълчешком..?
Във вените кръвта ти да бушува..!
Стоял ли си на тъпия балкон..?
По цели нощи да будуваш..!
Обичал ли си тъй... че да боли..?
От болка да не можеш, да изплачеш..!
Изгубвал ли си себе си в мъгли..?
В които без посока, да се влачиш..!
Обичал ли си някога... Така..?
Завихрен и пометен от лавина..!
Плувал ли си в дивата река..?
Която вечер те захвърля във пустиня.!!!
Калоян Христов

# 691
Bell Нямам време да ви изчета, но и на Керем закачиха нова приятелка - Elif Gökalp /спортен журналист/.
Слагам линк за  ИГ й. - https://www.instagram.com/gokalpelif/?hl=bg
Влизам на съвет.

# 692
  • София
Bell Нямам време да ви изчета, но и на Керем закачиха нова приятелка - Elif Gökalp /спортен журналист/.
Влизам на съвет.
Хайде да са им честити новите половинки и на двамата.

Сега вече могат официално да излязат с онова очаквано съобщение за край на връзката им. Ще си пожелаят всичко най-хубаво и ще си благодарят за прекрасните дни прекарани заедно.

# 693
Тази Елиф не ми харесва визуално...

# 694
Влизам на съвет.
Объркали са няколко неща.
1. Не е правилната блондинка.
2. Не е софиянка.
3. Не е Бро.

Сега ще изреждат всички свободни, после ще започнат и със заетите, пък Ханде и Керем няма да подозират колко гаджета са сменили за такова кратко време. Е*аси и щракалковците дето ще излезнат двамата 😂

# 695
Обявена е раздялата на Хенд Ерсел и Керем Бюрсин
Изявлението На Керем Бюрсин
"За съжаление трябва да направим изявление в такъв момент за последните медийни доклади. Искаме дневният ред да не бъде зает по този начин през този болезнен и неприятен период, през който светът и страната ни преминават. Новината, че се споменава името на Керем Бюрсин, по никакъв начин не е вярна. Няма истина в новините, които излизат с изключение на свободата му на избор и себе си."
"Въпреки че няма никой в живота на керем, нашият играч, ние продължаваме работата си с обичайното интензивно темпо. Молим уважаваните членове на Списанието да бъдат уважавани в този процес, не само на нашия играч, но и на всички в толкова чувствителен момент..."
Агенция
Гюнфер
https://www.hurriyet.com.tr/kelebek/hayat/hande-ercel-ile-kerem- … ma-geldi-42022406

превода е един път, но се разбира

Последна редакция: пн, 14 мар 2022, 15:28 от Slawena

# 696
  • София
Нещо не разбрах - къде се предполага, че е това изявление и кой го е дал? Simple Smile

# 697
Аз пък не знам чия страна да заема. Blush
Не ми допада триенето на Ханде, показва неовладяност, яд, злобичка някаква. В това отношение Керем постави граници, което за мен е ОК. От друга страна, за да постъпва така, една жена трябва да е непоправимо наранена и тук изключвам разните му ревности, кариерни спорове, характерови несходства. Което ознаава, че Керем е сгафил тежко... А че любов имаше, в това нямам съмнения.

# 698
БРО, има линк, вестник Хюрриет,  изявление от Гюнфер и агенция, този път не е от мен Smirk превода е чрез гугъл

Последна редакция: пн, 14 мар 2022, 15:08 от Slawena

# 699
  • София
HANDE ERÇEL- KEREM BÜRSIN  РАЗДЕЛЯНЕТО ОФИЦИАЛНО ОБЯВЕНО
Изявление дойде от агенцията 🔹
📍Раздялата на Ханде Ерчел и Керем Бюрсин е потвърдена от агенцията

Последна редакция: пн, 14 мар 2022, 15:20 от БлагаВест

# 700
Разделени, нито са първите, нито последните. Всеки по своя път. Живота не спира. Важното е да надграждат това което са постигнали  лично и професионално. Керем смятам да го след по изкъсо, Ханде може би.

# 701
  • София
Кате, може пък Ханде да има навик да трие тези, които не са вече в живота й - приятели, близки, гаджета. Кой знае. Мисълта ми е, че не е непременно нужно Керем да е сгафил яко. Затова не заемам страна. Не знаем какво се е случило…

Ето, щом има официално изявление от Гюнфер, значи вече можем да приемем раздялата за факт. Искахме изявление, получихме такова. Това, в комплект с Ханде, която изтри Керем (буквално) от социалните си профили, мисля, че “доказва” раздялата. Отново искам да кажа, че съжалявам за тях двамата и им желая много щастие занапред!

# 702
Права си Бро, че тук  "нещата се промениха. Но то е нормално. Случват се такива неща в живота. Даже често се случват. И трябва да се нагаждаме според новата реалност.Wink"

Това са всички онези промени, с които бавно свикваме и никак не ги обичаме./ Ние го казваме, които сме тук от има-няма две години, а представям си колко им е странно на хората, които са от първия ден и са свидетели на  "еволюцията" на темата. Stuck Out Tongue Winking Eye/
Но сериала свърши, за любовта не знаем и гадаем какви ги вършат, все някога ще започнат нови проекти с различни партньори, но сега си говорим за онова, което е на дневен ред. Колкото да не мълчим. Joy И ще изпитваме носталгия по отминалите дни, как иначе, причината да попаднем тук е ясна, но като не се вслушаха в Налбантова и не направиха турска версия на Дързост и красота така ще е Joy Хем Керем и Ханде денонощно щяха да висят заедно по сетовете, а не сега да ги мислим. Stuck Out Tongue Winking Eye

А, излязло е изявление. Вече не остана никакво съмнение. Е, да са живи и здрави. Heart

# 703
Всъщност официално изявление от Гюнфер или от нейната агенция, поне аз не виждам. Някак не ми стои логично и професионално, това изявление да става чрез посредници, а не от името на самата агенция.

# 704
Цитат
Кате, може пък Ханде да има навик да трие тези, които не са вече в живота й - приятели, близки, гаджета. Кой знае.
Ами, Бърборанке, лош и безполезен навик - това мога да кажа. В психологията е известен т.нар. механизъм на "незавършените действия" Не се забравят лесно лошите спомени, нещастната любов, обидата, накърненото достойнство,  поражението. Колко по-силно искаме да ги забравим и си го поставим за цел, толкова по-устойчиво го затвърждаваме. Прилича на наркотична зависимост. Да не говорим са психичните поражения в емоционално отношение.

Общи условия

Активация на акаунт