Керем Бюрсин преди и след "Почукай на вратата ми" (тема 114)

• 40 567
  • 742
  •   1
Отговори
# 705
  • Кърджали
Изявлението е подписано от името на агенцията.

# 706
То е подписано, но някак ми е несериозно, да не го обяви тя като негов мениджър или чрез профилът на агенцията й. Има ли нещо, което ние да не сме подложили под съмнение? Satisfied Това как го приехме толкова бързо? Напредваме! Smile

Линде, една идея по-малко трябва да взимаш Билал под внимание. Simple Smile

Намирам и друг пропуск при Гюнфер. Има линк от много време към сайта й, който изобщо не функционира. Не е разбработен все още. Кого менажира тя? Освен Керем и Акън кои са още лицата? Ако искам да потърся списък с актьорите, с които работи къде трябва да го намеря? Не е голяма философия един сайт да се разработи и да се сложи систематизирана информация за актьорите в агенцията.

# 707
Изявлението май не е ново. От замесените страни - затишие. В Туитър се върти същото от преди 2 години. След малко ще се опитам да го сваля и ще го прикача. Wink
Направо не излизаме от филма днес ...., и обобщението май  е че официално няма нищо. Някакъв "журналист" си го е пуснал в инстаграма и "новината" тръгна.... Sunglasses
Тук обаче напредваме Wink ... още малко и 36 милиона Wink

# 708
  • София
Да, и на мен ми звучеше познато - това изявление май беше във връзка с това, че Керем и Демет имат връзка, от началото на пандемията някъде май беше. Grinning

Имам доверие на Миси /нашата Ани Салич/, нека провери и ще сподели. Simple Smile

# 709

Има ли нещо, което ние да не сме подложили под съмнение? Satisfied Това как го приехме толкова бързо? Напредваме! Smile

Слънце, замислих се сериозно над думите ти Satisfied въпросното нещо е първото свързано с Ханде и Керем, което приемам за чиста монета.

# 710
  • София
Марги, мисля, че това е така, защото малко взе да ни омръзва темата за раздялата. И аз го приех за чиста монета, въобще даже не го подложих на съмнение. Grinning

# 711
Изявлението май не е ново. От замесените страни - затишие. В Туитър се върти същото от преди 2 години. След малко ще се опитам да го сваля и ще го прикача. Wink
Направо не излизаме от филма днес ...., и обобщението май  е че официално няма нищо. Някакъв "журналист" си го е пуснал в инстаграма и "новината" тръгна.... Sunglasses

Да ни почистя къщичката, че много мизерия се хвърля отвън. Satisfied

# 712
Здравейте, мили момичета, Sparkling Heart

Току що прочетох при рускините, че изявлението на Гюнфер, което е цитирано от медиите е много старо. Ето как е изглеждало:

Освен това, те някъде са прочели същото изявление, което се приписва на мениджърите на Ханде, но и то не е истина.

Предполагам, че медиите с всички тези писаници ги подстрекават да излязат с изявление. Ще видим на кой първо няма да му издържат нервите.

# 713
В момента това се върти из соц. мрежи Wink
„Не вярвайте на нищо, което не излиза от официалните профили на Керем и Ханде. Така наречените „журналисти“ само печелят в момента от трафик на измислените си сайтове и ютуб-канали“ и то с изфабрикувани новини.“
Gift Heart

# 714
  • София
Ах, че са нагли всички “медии”. Прекаляват. Наистина. Разбирам, че искат официално изявление. Би било добре да има едно такова, за да спрат всички спекулации по темата. Но от друга страна е редно да уважим правото на Керем и Ханде да замълчат по темата. Това е техен избор и решение.

# 715
Човек да не дремне на обяд, днес големи емоции. Joy

# 716
Оказва се, че 1001 нощ том 15 вече е факт, само издателите/авторите не знаят и се разпространява като апокриф из социални мрежи и медии... тю язък...искаше ми се яснота.

# 717
Човек да не дремне на обяд, днес големи емоции. Joy

Днес се опитвам, да си докажа, че притежавам поне 1/3 от самоконтрола ти. Satisfied Не се хванах на съобщението.
Успявам ли... не знам. Satisfied

# 718
Тук всяка "новина" е предпоследна.Joy

Това изявление дойде след като започнаха да редят Керем с коя, и Ханде с кой е. Joy
Аз вече ще се доверя май само на Керем или Ханде, ако дойдат и почукат  на вратата ми, и ми кажат "битте". Joy

# 719
  • София
Слънчице   Ще те послушам!

Много странни неща стават днес. А и не само днес. Някакъв вестник излиза с някакво съобщение, в което нищо конкретно за раздяла не се казва. Само се споменава, че Керем няма никой.  Такова официално съобщение би трябвало да е или от един от двамата или от мениджърите им и то на техните официални страници. А не чрез вестник. Освен това е редно конкретно, точно и ясно да се каже, че Хандне и Керем вече не са заедно.  Това вече е върхът на простотията. Гаврят се с почитателите им, които и без това са притеснени.

В Туитър феновете са доста ядосани. Пишат, че някакъв Amg aktüel го  публикувал после  го изтрил... Вече нищо не знам.  Друг фен пък пише "Момчета, това е съобщение за 2020 г. и името на Gunfer е изписано грешно".
А този фен е написал:

А друг му отговаря:

И с доста доза хумор, един фен е качил това

И така, отново сме в изходно положение. Чакаме и не знаем какво всъщност се случва. Но феновете трудно могат да бъдат излъгани така елементарно. Ей, не се спряха тези турски журналисти. Докато не ги съсипят няма да се спрат.

Това  специално е адресирано до този, който си е позволил да пусне тази новина.

"От тук можем да видим какъв пълен идиот си"

Последна редакция: пн, 14 мар 2022, 17:57 от БлагаВест

Общи условия

Активация на акаунт