Керем Бюрсин преди и след "Почукай на вратата ми" (тема 114)

• 40 381
  • 742
  •   1
Отговори
# 720
Проектът на Керем Бюрсин за Disney Plus ще излезе през 2023 г.!

# 721
  • София
Нова версия за раздялата на Ханде и Керем - пиша я само, за да се позабавляваме с това каква фантазия има някой, който нон-стоп седи и мисли теории на конспирацията (това си е талант):

“По предварителна уговорка с мениджърската компания на Ханде Ерчел, тя е трябвало да се раздели със своя годеник Керем Бюрсин, да изтрие снимките си с него и да го отследва в Инстаграм и Туитър. След което двамата да обявят, че са се събрали и планират сватба. Решението е било взето, след като Ханде Ерчел е подписала договор с команията - гигант Дисни, с цел да се увеличи популярността на актрисата и да се привлече вниманието на феновете, преди да бъде обявен новият й проект. Керем Бюрсин обаче не е бил съгласен с това, въпреки несъгласието му Ханде Ерчел е изпълнила заръките на агенцията си, което е довело до спор между двамата влюбени. В крайна сметка наистина се е стигнало до раздяла заради създалото се напрежение между тях.” 

И какво излезе сега - лъжливото овчарче ви намига. Не вярвам на тези глупости, ама ви ги пиша, за да видите за какво иде реч. Хората не спират да пишат и измислят щуротии. Ако Керем и Ханде продължат да мълчат, им давам още седмица-две (макс) на журналистите да шумят по темата, после ще се прехвърлят на друг и тази тема ще остане в небитието, ще се забрави съвсем след месец. Wink

# 722
  • София
Едно прекрасно обръщение на фенка към всички, които не спират да се занимават с Ханде и Керем.

# 723
Докато Ханде и Керем мълчат , ще четем какво ли не. Щом не искат да коментират темата и на тях не им пречи да четат измислици за себе си , пита се в задачата защо на мен трябва да ми пука и да ги съжалявам ? Рискът на професията си е това, те са си я избрали.
Ханде в едно интервю беше казала на журналистите да не пишат неща, които не са чули от устата й. То хубаво  , ама така не се създава трафик. Joy Всеки си гледа себе си. Истината е , че доста хора си вадят хляба на техен гръб. Даже може да вземат към края на годината да им връчат награда за голям принос във връзка с приходите на журналистическата общност.Joy Казвам към края на годината, защото не съм оптимистична като Бърборанка , че до месец щяло да отшуми. Joy

# 724
  • София
Ако ще се изкарват толкова пари от тази раздяла, отивам и аз в Турция да пиша за тях. Отсега ви казвам, че слуховете за руса софиянка, ново гадже на Керем, ще дойдат от мен. А, дано важи правилото - една лъжа, като се повтори 100 пъти, на 101-вия става истина. Grinning

# 725
Момичета, дали ще може да напишете по още нещо да запълним темата. Шапката ще е от Диди и ще я добавим впоследствие.
Извинявайте, че ви пришпорвам, но ако ще я пускам аз няма да е лошо да е още сега. Иначе нямам нищо против да оставя ключа и на някоя от вас. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 726
Подробности за сериала, който според медиите стана причина за разногласията при Ханде и Керем:
Скрит текст:
"📹НОВЫЙ СЕРИАЛ "МЕЖДУ МИРОМ И МНОЙ"💥💥💥
Из новостных каналов турдизи стало известно, что на этой неделе стартуют съёмки нового сериала Disney Plus - "Между миром и мной", где Демет Оздемир сыграет главную роль. А точнее владелицу пиар компании по имени Илькер. Хафсанур Санджактутан сыграет в этом проекте лучшую подругу Илькер, а Бугра Гюльсой её возлюбленного по имени Толга. Начнётся история с того, что Илькер устроит Толге "ловушку" или проверку на доверие, о которой естественно мужчина не будет знать.
Так же стало известно, что к касту нового сериала "Между миром и мной" присоединились: замечательная, турецкая актриса - Зеррин Текиндор, очень востребованная в последнее время - Мелиса Донгель и Ибрагим Селим. Мелиса Донгель сыграет сотрудницу в компании Илькер. А вот кто сыграет второго, главного, мужского персонажа по имени Кенан пока не известно.
Сценарий к сериалу пишет популярная - Пынар Булут, которая известна по таким проектам, как "Эзель", "Чудесный врач", "Портрет красоты" и другим. Режиссёр Хюлья Гезер, которая сделала себе имя благодаря сериалам: "Лжец" и "Хекимоглу". Снимать будет MF Yapym."

"📹НОВ СЕРИАЛ "МЕЖДУ СВЕТА И МЕН"💥💥💥
От турските новинарски канали стана известно, че тази седмица започват снимките на новия сериал на Disney Plus - "Между света и мен", където Демет Йоздемир ще играе главната роля. Или по-скоро собственик на PR компания на име Илкер. Хафсанур Санджактутан ще изиграе най-добрата приятелка на Илкер в този проект, а Буура Гюлсой ще играе нейния любовник на име Толга. Историята ще започне с това, че Илкер устройва "капан" или тест за доверие на Толга, за който, разбира се, човекът няма да знае.
Стана известно също, че към актьорския състав на новия сериал "Между света и мен" се присъединиха: прекрасна турска актриса - Зерин Текиндор, много популярната напоследък - Мелиса Донгел и Ибрахим Селим. Мелиса Донгел ще играе служител в компанията на Илкер. Но кой ще играе втория, главен, мъжки герой на име Кенан, все още не е известно.
Сценарият за сериала е написан от популярната Пънар Булут, която е известна с проекти като "Езел", "Прекрасен доктор", "Портрет на красотата" и др. Режисьор е Хюля Гезер, която си направи име благодарение на сериалите: "Лъжец" и "Хекимоглу". Продуциран от MF Yapym."

Продуцентската къща е същата, която засне "Почукай на вратата ми". Това обяснява предложенията първо към Ханде и Керем.

# 727
Да запълним темата с усмивки от старите ленти

# 728
Слагам много усмивки. Relaxed

И едно Ханде, понеже напоследък е под затъмнение, пък обичам много да блести. Stuck Out Tongue Nature Star

# 729
Права си , Слънчице, че да постваме повече снимки на Ханде в темата вече се усеща някак неподходящо. Joy

# 730
Последната информация, която се тиражира е, че нашите не са сложили окончателно точка на Ханкер и затова е целият този цирк ....

# 731
# 732
  • София
Ей сега Дилара да почва дела срещу тези, които разпространяват лъжливи новини.
Първо да започне от вестника, който я публикува. От там ще кажат, кой я е дал за публикуване.

# 733
# 734

Общи условия

Активация на акаунт