Керем Бюрсин преди и след "Почукай на вратата ми" (тема 114)

• 41 051
  • 742
  •   1
Отговори
# 345
Искам да кажа че съм много щастлива от работата на Керем с Демет Евгар и ги наричам работа защото това е кауза.
Много харесвам Демет Евгар невероятна жена и актриса беше ми удоволствие да ги чуя какво имат да кажат за жените... Женските права и всичко.
Ще се виждат често така си казаха...👏

# 346
Да де, Ханде предполагам, че винаги ще е част от живота на Керем,  като хубав спомен от един успешен проект и по човек с по особенно място в сърцето в даден период. А защо не и той да отиде на нейна изложба, вратите са посетители няма да са затворени.
Много сме, различни сме, с различна гледна точка. Всяка пречупва според своето усещане и разбиране за живота събитията от последните дни. Така че, кой какво е писал и мнение има трябва да се уважава, това си е неговата гледна точка.
Интересно би ми било Ханде да видя с Джан Яман. Той е като буре с барут, тя обрана.

# 347
  • Плевен / София
Скрит текст:
Да де, Ханде предполагам, че винаги ще е част от живота на Керем,  като хубав спомен от един успешен проект и по човек с по особенно място в сърцето в даден период. А защо не и той да отиде на нейна изложба, вратите са посетители няма да са затворени.
Много сме, различни сме, с различна гледна точка. Всяка пречупва според своето усещане и разбиране за живота събитията от последните дни. Така че, кой какво е писал и мнение има трябва да се уважава, това си е неговата гледна точка.
Интересно би ми било Ханде да видя с Джан Яман. Той е като буре с барут, тя обрана.
Не си ли гледала "Пълнолуние" ....Няма да е по различно. Там партньорката му беше такава...
Скрит текст:

# 348
Ами използваха картата "приятели" докато трябваше да заблуждават феновете, че не са във връзка. Убедена съм, че в началото са били добри партньори в работата си, Керем беше изненадан, че Ханде е работохоличка и не се държи като примадона на снимачната площадка. Само, че "приятел" е звание, с което човек се сдобива след много съвместно преодолени препятствия.
Аз тая работа с добрите отношения след раздяла не я разбирам. Ако е имало силни любовни чувства във връзката няма как да остана и да поддържам връзка с човека, когато продължим всеки по пътя си.
Не става въпрос да се мразим, плюем, заличаваме, обезличаваме и т.н. Просто - или всичко или нищо.
Ханде изобщо, ама изобщо няма да си пасне като натюрел с Джан Яман. Да не говорим, че неговите фенки ще излеят океан помия отгоре й. Отделно - той ще направи всичко за да изсмуче каквото е възможно от партньорството им, за да рекламира себе си.

# 349
  • Плевен / София
Ами използваха картата "приятели" докато трябваше да заблуждават феновете, че не са във връзка. Убедена съм, че в началото са били добри партньори в работата си, Керем беше изненадан, че Ханде е работохоличка и не се държи като примадона на снимачната площадка. Само, че "приятел" е звание, с което човек се сдобива след много съвместно преодолени препятствия.
Аз тая работа с добрите отношения след раздяла не я разбирам. Ако е имало силни любовни чувства във връзката няма как да остана и да поддържам връзка с човека, когато продължим всеки по пътя си.
Не става въпрос да се мразим, плюем, заличаваме, обезличаваме и т.н. Просто - или всичко или нищо.
Ханде изобщо, ама изобщо няма да си пасне като натюрел с Джан Яман. Да не говорим, че неговите фенки ще излеят океан помия отгоре й. Отделно - той ще направи всичко за да изсмуче каквото е възможно от партньорството им, за да рекламира себе си.
Както направи с Демет след Ранобудна птица...Чак беше грозно да гледам и чета...

# 350
Здравейте, мили момичета, Sparkling Heart

Много се извинявам, че ви натоварих снощи с мнението си за раздялата им, но така ги чувствам нещата.

Самата аз съм зодия "справедливост", разбирайте - везни. Винаги се поставям на мястото на всеки от спорещите, за да пречупя гледните им точки през моето светоусещане. Освен това, отдавна знам, че във всеки спор има три истини - моята, твоята и действителната.

Приех за истина публикациите, защото датите на спирането на лайкването на постовете на Ханде от Керем и Гюнфер съвпадаха с тях. С очите си прочетох превода на интервюто на Керем и мнението му за брака. Точно след това интервю, Ханде имаше среща с най-добрата си приятелка Бурджу. На излизане от ресторанта ги бяха нападнали журналисти, които попитаха Ханде какво мисли за казаното от Керем. Тогава Бурджу отговори вместо нея: "Защо не попитате Керем Бюрсин?".

Снощи ви помолих да си представите, че сте Ханде. Сега се поставете на мястото на Керем. Той казва това, което мисли или поне твърди, че така процедира. Вярвам му, защото има детско поведение, т.е. чисто. Неговите мисли и чувства може наистина да са такива в момента. Може дори да са го обсъждали с Ханде преди това. За него няма проблем да си каже какво мисли. Няма и бегла идея каква бомба ще пусне с това изказване.

Отстрани погледнато, обаче, нещата изглеждат съвсем различно. Особено в Турция.

В този случай ми се струва, че изобщо не е помислил как отговора му за брака ще се възприеме от Ханде и близките ѝ. Представям си бащата на Ханде, който пита дъщеря си за бъдещите ѝ планове с Керем. Вие, ако бяхте на нейно място, какво ще му отговорите след това интервю?

Защо бащата на Ханде продължава да следва Мурат? Защото, когато майката на Ханде си отиде от този свят, Мурат заведе баща ѝ на почивка. Бяха само двамата, за да може човекът да се възстанови. Такива жестове се помнят. Добротата и съпричастността стоплят душата.

Още нещо ми направи впечатление. Рожденият ден на Керем беше след Малдивите, където бяха заедно с Гамзе и Джанер. Не видях Керем да си празнува рождения ден с тях и с бащата на Ханде.

За личният живат на показ - напротив, не видях почти никакви снимки, на които са заедно в инстовете и на двамата след края на сериала. Поправете ме, ако греша. Вижте инстаграмите на Джемре Байсел и Айтач Шашмаз, на Айча и на Алп. То са сторита, то са постове. Джемре се снима с цялото семейство, нарича съпругата на Исмаил Еге Шашмаз /нашият "лош" герой в началото/ сестра. Виждаш как Айтач се снима с брата на Джемре. Същото, каквото се случва в реалния живот на всяка от нас, когато започнем връзка, която искаме да продължи.

Мелис, сестрата на Керем, не последва Ханде, нито тя нея. Не я поканиха на Малдивите. Не пътуваха до Канада, за да се запознаят, нито Керем придружи Ханде до Ню Йорк за снимките с Бенсу Сорал за "Ноктюрно". Можеха да организират плановете си така, че да имат време да отскочат и до Тексас, където живеят родителите на Керем, но не го направиха. Имаше малки подсказки през цялото време, че не всичко в рая е наред.

Защо съчувствам повече на Ханде? Защото тя е обидената според мен от поведението на Керем. Сигурна съм, че той, дечкото, навярно се пита къде е сбъркал! От неговата гледна точка може даже да няма проблем.

Цитат
Искам да кажа че съм много щастлива от работата на Керем с Демет Евгар и ги наричам работа защото това е кауза.
Много харесвам Демет Евгар невероятна жена и актриса беше ми удоволствие да ги чуя какво имат да кажат за жените... Женските права и всичко.
Ще се виждат често така си казаха...👏

Диде, Sparkling Heart и на мен много ми хареса! Дано продължат в тази посока, защото в Турция, а и навсякъде по света, всички жени имат право да учат, да работят и да се научат да бъдат независими!

Имах пред вид, че Ханде е набрала на Керем и HeForShe заради злополучното интервю. Както и заради ограниченията за голите сцени, заради които е отказала офертата на Дисни.

Слънчице, Кате, Линде, Бро, Марги, Миси, Магийка и всички, които пишат редовно в тази тема, Sparkling Heart страхотни сте, мили момичета! Бъдете себе си и отстоявайте мислите и чувствата си! Позволете на всички други да правят същото! Темата е прекрасна точно заради това! Защото се усеща добронамереност, интелигентност и човечност!

Да се обсъждат чуждите грешки помага! Нали умните хора се учат от тях, а не от собствените!

За приятелството след голямата любов - възможно, ако няма наранени, предадени и обидени! В техният случай, май не е така!

Гости, Sparkling Heart с Йозге си партнираха и в "Мистър Грешен".

Обичам Ханде и Керем от първите им сериали! Много им се радвам и ще продължа да го правя! Не виня никого в тази ситуация! Човек на тяхната възраст много трудно може да промени изградения си вече характер и светоусещане. Трябваше да направят усилие да се приемат такива, каквито са и да проявят повече разбиране към странностите си, защото всички, малко или много, притежаваме такива.

Дари, Sparkling Heart напълно съм съгласна с теб! Стрелец и скорпион ще бъде невероятна гледка, ако Ханде успее да бъде безпардонна и непукистка!

Тя игра такъв образ в "Халка" и то в партньорство с гаджето на Йозге, бившата партньорка на Джан Яман:

# 351
  • София
Да, и аз си мисля вече, че това с приятелството между тях беше нещо като прикритие. Според мен са започнали като добри партньори на снимачната площадка, но симпатии е имало от самото начало. И като са усетили, че тези симпатии нарастват, са започнали да се опознават уж като приятели за пред хората, докато решат дали е времето и мястото за нещо повече. И аз съм на мнение, че истинското приятелство изисква време и споделени преживявания. Можеш да си паснеш с някого бързо, да се сприятелите, но трябва да минат години, за да оцениш едно приятелство. Така че няма как за няколко месеца да са се опознали чак толкова. А когато са намесени чувства, както е било при тях, още повече се замъгляват някои представи за човека отсреща. Жалко за така стеклите се обстоятелства. Честно казано, бих предпочела въобще да не се бяха гаджосвали и да си бяха останали добри приятели и колеги, отколкото да изживеят една бурна, но кратка любов и сега да прекъснат всякакви контакти. Жалко е. Проектът им беше много успешен въпреки всичко. Изиграха си страхотно ролите. Паснаха си на снимачната площадка, а сега всичко това отива на кино. Да, феновете помнят, разбира се. Но като погледнеш профила на Ханде и не разбираш, че се е снимала в този сериал. Това е жалкото. Тази роля й донесе много в професионален план. Сега оставям настрана личния и говоря само за професионалния. Та, мисълта ми е, че заради цялата тази истерия по Ханкер някак си професионалните им постижения отидоха по-встрани. Ако не се бяха случили тези неща между тях, връзката, чувствата, Ханде сигурно щеше да промотира повече сериала, да се чувства по-спокойна да публикува някакви неща и т.н. Не че не беше активна. Беше си. Но от един момент нататък сякаш спря, сложи някакви спирачки, дори не се сбогува с героинята си накрая, а сега изтри всичко, което беше свързано с Керем, в това число и със сериала. Забелязах, че при доста успешни партньорства се случва това, което е много жалко - Демет и Джан, Ебру и Акън, ето сега Ханде и Керем. Явно, където са били намесени чувства, нещата се прецакват. Тъпо, но факт. Изводът - “не го топиш там, където работиш”. Въпреки че имаме и доста примери за щастлив край - Неслихан и Кадир, Фахрие и Бурак, Серкан и Йозге, и други. Така че явно е въпрос на късмет. Simple Smile

Едит:
Мира, няма за какво да ни се извиняваш! И ти като всички тук имаш мнение и трябва да се чувстваш окей да го споделиш. Дори то да се различава от това на други съфорумки. Нещата, които пишеш, звучат много логично. Вниквам в написаното от теб и съм съгласна с почти всичко. Аз също споделих, че връзката на Керем и Ханде винаги ми се е струвала някак си странна. Имаше много неща, които не разбирам и не смятам за нормални. Най-вече отношенията им създаваха у мен едно чувство на “внимавай какво ще кажеш и направиш”. Всичко ми беше някак си много премислено. Цялото това “внимаване” натоварва според мен. Постоянно им се чудех кога ще спрат толкова да го мислят и ще се отпуснат, да си я изживеят тази любов спокойно и нормално. Уви, не се случи. Ние тук ще продължим да си чоплим темата, а истината е някъде там. Но си много права, че различните гледни точки обогатяват и чуждият опит ни учи. Simple Smile

Последна редакция: чт, 10 мар 2022, 14:58 от Бърборанка с розови очила

# 352
Много пъти съм казвала, че Демет и Джан ги следих отблизо, ежедневно, много по-подробно от Ханде/Керем.
Какво е общото, което се случи в тези двойки, за да стигнат до тук.
В началото - мъжете бяха силно привлечени от партньорките си. Ханде е изписана като кукла, леко дистанцирана, обрана в поведението, като изпотена чаша студено бяло вино.
Демет е игрива, закачлива, ухилена, лежерна, искряща като чаша шампанско.
Сюжетът - и двете двойки трябваше да играят филма "Голямото преследване", романтични роли, първоначална несъвместимост, постепенно надделяване на привличането.
Сетът - и двете двойки след като започнат снимките пребивават заедно по 17 - 18 часа на ден, седем дена в седмицата. Ядат, спят, смеят се, отегчават се - все заедно + половината от времето са в роля и подтискат индивидуалността си.
И при двете двойки в началото жените бяха условно обвързани, т.е мачовците имаха и известна конкуренция, което води до нахъсване.
След 5 - 6 месеца постоянно ежедневно ухажване и романтични емоции (наполовина и заради ролите) дамите се предадоха.
Т.е и при двете двойки момента на ухажване и започване на връзката е извън реалността на нормалния живот с неговите битовизми.
Края - при едните малко преди края на сериала, при другите малко след.
Но и при двете двойки отрезвяването дойде с "излизането" от сюжета и вмъкването в подпетените домашни чехли на ежедневието.
За Ханде и Керем имах малко повече надежди, защото Керем е доста по-различен, цивилизован и несамовлюбен. Но - явно при тях Ханде не пожела да направи компромис.

С едно изречение в снимачния период - "love is in the air" и ДД, ХК я прихванаха, като грип. После ... оздравяха/изтрезняха Simple Smile

Акън и Ебру от "Вятърничав" изобщо не са били двойка, нямаше никакви любовни чувства между тях, бяха просто добри партньори, бяха добри актьори, които си изиграха убедително ролите в името на популярната и харесвана продукция.
Акън беше през цялото време (и още е) във връзка с момиче извън артистичните среди. Ебру малко преди края на сериала се загаджи с много популярен турски баскетболист - Джеди Осман и двамата са прекрасна млада двойка, радост за окото.

На фона на този анализ мога да направя заключение, че в най-новите времена явно е доста трудно да се изгради и запази двойка от двама артисти. Изключенията по-скоро потвърждават правилото, а не обратното.

# 353
Бро, Sparkling Heart много ми хареса поста ти! Много благодаря за разбирането!

Само да добавя, че когато е започнало харесването и влюбването, те се вживяваха в образите на Еда и Серкан. Помниш ли как се питаха, дали могат да се влюбят - той в Еда, а тя в Серкан? Понякога се питам в чии образи се влюбиха действително.

Айше Кутлу, сценаристката, беше написала много живи и цветни главни герои. Ние се влюбихме първо в любовта на Еда и Серкан и след това я проектирахме върху Ханде и Керем.

Дари, Sparkling Heart страхотен пост! Замисли се за кариера в писателството! Изключителни аналогии, запомнящи се фрази! Красота!

За наблюденията ти - браво! Точно бях тръгнала да пиша нещо подобно, че влюбването стана докато бяха Еда и Серкан и ти го написа прекрасно!

Хубави ден и вечер, мили момичета! Бъдете много щастливи! Винаги след черната нощ, изгрява утрото, красиво по своему!

Точно такъв е текстът и на "Памет", с която ви поздравявам:

Спомен

Полунощ, нито звук от тротоара.
Дали луната е загубила паметта си?
Тя се усмихва самотно.
Под светлината на лампата,
повехналите листа се събират в краката ми
и вятърът започва да стене.

Спомен, съвсем сама под лунната светлина.
Мога да се усмихвам на старите времена -
бях прекрасна тогава.
Припомням си
времето, в което знаех какво е щастие.
Нека споменът оживее отново.

Всяка улична лампа
сякаш излъчва
фаталистично предупреждение.
Някой промърморва
и една улична лампа примигва.
И скоро ще бъде утро.

Дневна светлина, трябва да изчакам изгрева,
трябва да помисля за нов живот
и не трябва да се предавам.
Щом настъпи зората
и тази нощ ще бъде само спомен.
И ще започне нов живот.

Изгорели краища на опушени дни...
Застоялата студена миризма на утро.
Уличната лампа угасва.
Поредната нощ приключва.
Изгрява новият ден.

Докосни ме, толкова е лесно да ме оставиш
съвсем сама със спомена
за моите слънчеви дни.
Ако ме докоснеш,
ще узнаеш какво е щастието.
Виж, започва новият ден...

# 354
Здравейте хубав ден ви желая това се върти в twitter
Това са звездите, които имат проекти с Disney Plus:
 Kenan iImirzalioglu : Едно от последните допълнения. Ще участва в сериала #Gri

Aras BulutIyneml : Подгответе серия за Мустафа Кемал Ататюрк

Burak Deniz : С италианската серия #CahilPeriler

Irem Helvacioglu и Engin Akyürek : те ще участват в поредицата #Kaçış

Demet Özdemir , Hafsanur Sancaktutan и Bugra Gülsoy : Те ще бъдат главните герои на поредицата #DünyaylaBenimAramda

Cansu Dere , Kerem Bürsin , Halit Ergenç и Can Yaman с подписан договор за бъдещ проект.

Преговори с Hande Erçel , Pinar Deniz , Elçin Sangu и Ibrahim Çelikkol .

# 355
Бро, аз съм на противоположното мнение - добре, че я изживяха тази любов. Добре, че поне опитаха.
В любовта е така. Може и да се получи, може и да не се получи, може и да приключи, но може и да продължи вечно (ех, тоя сериал, наизустила съм някои реплики, омагьоса ни Айше Кутлу и нас, и тях). Stuck Out Tongue Winking Eye
Пък и има ли привличане, май не можем да говорим за приятелство. Все някой от двамата ще очаква това т.нар. приятелство на даден етап да прерасне в нещо повече.

Мира, на изказването на Керем за брака и децата тогава даже съвсем по детски се изсмях. И си казах (дали само мислено или и на глас тук пред вас), че по този начин предпази и себе си, и Ханде от тези еднотипни въпроси в бъдеще.
Да, но после като се замислих, че и с Ханде си ги обсъждат тези неща, че ако нейните очаквания не се припокриват с неговите... кофти за една жена, която търси по-сериозни отношения.

Връзката им ми изглеждаше съвсем нормална, въпреки, че не бяха като скачени съдове, пътуваха поотделно и не ги улавяха всеки ден хванати за ръце. Някои хора просто са по-обрани Wink

# 356
Здравейте, мили момичета, Sparkling Heart

Много се извинявам, че ви натоварих снощи с мнението си за раздялата им, но така ги чувствам нещата.

Защо бащата на Ханде продължава да следва Мурат? Защото, когато майката на Ханде си отиде от този свят, Мурат заведе баща ѝ на почивка. Бяха само двамата, за да може човекът да се възстанови. Такива жестове се помнят. Добротата и съпричастността стоплят душата.

Защо съчувствам повече на Ханде? Защото тя е обидената според мен от поведението на Керем. Сигурна съм, че той, дечкото, навярно се пита къде е сбъркал! От неговата гледна точка може даже да няма проблем.

И баба стара да се изкаже... Мен лично никой не ме е напрягал в темата, що се отнася до споделено различно мнение от моето... Възприемам тази група като все едно съм на кафе с приятелки и си бърборим за нещата от живота... Обсъждаме, споделяме ситуации, изразяваме мнение... Всъщност в много от коментарите забелязвам и другата гледна точка, различна от моята, нещо, което не съм уловила, но е присъствало във въздуха, неща, които не съм забелязала, а примерно са били очевидни и т.н. Точно цитираното по-горе мнение на Мира нито за момент не ме озадачи. Дори си беше доста логично като хронология на събитията... Много вероятно и да се случило, всъщност... И не мога да разбера кое тук е напрягащото, че някой харесва или не харесва поведението на Ханде или Керем... Поведението им все пак, не самите тях... И би следвало да се прави разлика между двете... И те са човеци като нас, с типични позитиви и негативи като държание и поведение... Но пък не бих била защитник на действията, примерно,  на един Мурат... Самият факт, че си е позволил да изневери на дъщеря ми и да я изложи пред толкова много хора, няма в никакъв случай да  го направи най-любимия еx-boyfriend, та дори и да ме е завел на десет почивки... А още повече пък да продължавам да го следвам.. За какво и защо?! Защото ме е завел на почивка, а след това с лекота е изневерил на щерка ми... И това, ако не е лицемерие, не знам какво е... Толкова за Мурат и неговите "жестове"!!!
           А що се отнася до Керем и дали той е наясно... Ами, от разговорите ми с мъже, които споделят какво ли не, оставам с впечатлението, че понякога мъжете наистина не разбират с какво толкова са предизвикали съответната реакция у жените... За тях нещата изглеждат доста прости и ясни, а за жените са многолики, многопластови, дълбоки... Едно и също нещо може да предизвика буря от емоции у една жена, а мъжът дори и да не го е забелязал и да не знае защо, аджеба, отсрещната страна е толкова сърдита... Всяка от нас е изпадала сигурно в такава ситуация... Затова психолозите препоръчват на мъжете нещата да се казват ясно, точно и категорично, а не жената по детински да се сърди и да очаква другата страна да се досети защо и как се е стигнало до завихрилият се "водовъртеж"...  Съвсем съм наясно, че едва ли такова нещо се е случило с Ханде и Керем, но пък държанието на единия и другия подсказва, че единият е в емоционален "колабс" в момента, а другият, поне привидно, сякаш не вижда чак толкова драматично нещата... Но те си знаят... Времето ще бъде проверка и съдник на техните чувства и взаимоотношения... Както се казва.... to be continued....

Последна редакция: чт, 10 мар 2022, 16:16 от mury9

# 357
mury9, Sparkling Heart само да те поправя, мила, в поредността на събитията относно Мурат.

Първо, Мурат и Ханде се разделиха заради негова изневяра, или поне така се коментираше из турската преса. Майката на Ханде беше диагностицирана със страшната болест. Ханде стана донор на костен мозък на майка си, но за съжаление, не успяха да я спасят. Късно открит рак - в последния стадий. Ханде през тези месеци беше плътно до майка си в болницата с нея.

Мурат първо се погрижи за бащата, а след това за дъщерята след погребението. Успешна тактика, откъдето и да го погледнеш. Ханде беше толкова сломена, че ѝ трябваше рамо, на което да си поплаче! Погледът ѝ беше тъжен, отчаян, като на малко сърне, загубило майка си. Точно тогава започнаха снимките на "Халка". Тя каза в едно интервю, че този ангажимент я е върнал към живота. Сериалът е тип мафиотски екшън с много интересен сюжет. Даже мислеха да правят втори сезон на някоя от цифровите платформи.

Ханде за мен е чудесно момиче, на което се наложи много бързо да порасне. За годините си е зряла и разумна. Какъв прекрасен жест направи за рождения ден на Керем! Покани майка му! Майката, която на нея ще ѝ липсва цял един живот!

След такава загуба, хората стават по-чувствителни, по-уязвими и по-емоционални. Дари Sparkling Heart написа, че Ханде не е направила компромис. След като видиш колко кратък може да бъде живота, дали ще искаш и можеш да го живееш с компромиси?

# 358
mury9, Sparkling Heart само да те поправя, мила, в поредността на събитията относно Мурат.

За мен лично, поредността на събитията не е от значение... Както и да го погледна, все ми е лицемерно... Дали преди това или след това, все ми е недостойно като постъпка! А още повече пък, като родител на засегнатата страна, да продължавам да следвам човек, който е наранил по този начин детето ми... Ами.. съжалявам... Не съм от тез, как' Сийке...

П.П. Нищо против лично, Мире, срещу теб... Нито пък срещу твоето мнение... Просто изразих моето такова...

# 359
  • София
За компромисите искам да се включа, да кажа нещо и аз - перфектни отношения за мен няма. Дали става дума за приятелство, за колегиални отношения или за романтична връзка, компромиси винаги ще има. Човек трябва да е готов да ги прави. Въпросът е на какви компромиси си готов. Някои могат да простят изневяра, например. За други това е немислимо. И така нататък. Освен това е важно компромисите да се правят от всички замесени страни. А не да остава усещането, че само ти ги правиш. Също така, какви компромиси си готов да правиш със себе си, с разбиранията си и с характера си. Някои неща са просто непосилни и не си готов да направиш компромис с тях. Не можеш или не искаш. Мисълта ми е, че човек трябва да е готов да прави компромиси, няма как без тях, но те трябва да бъдат взаимни и за всеки човек е индивидуално с колко и какво може да направи компромис. Това е. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт