Керем Бюрсин преди и след "Почукай на вратата ми" (тема 114)

• 41 021
  • 742
  •   1
Отговори
# 390
Керем в периода и преди, и след Серенай винаги си е един и същ. Да, има чувство за хумор, лудетина е, но в никакъв случай не е лигльо или надменен, още по-малко поведението му е хъшлашко, независимо за кое време. става въпрос. Точно пък него да наречете надменен, където винаги се отнася с внимание към фенове и журналисти, значи не го познавате достатъчно.

# 391
Керем в периода и преди, и след Серенай винаги си е един и същ. Да, има чувство за хумор, лудетина е, но в никакъв случай не е лигльо или надменен, още по-малко поведението му е хашлашко, независимо за кое време. става въпрос. Точно пък него да наречете надменен, където винаги се отнася с внимание към фенове и журналисти, значи не го познавате достатъчно.

Снежкооо , хошгелдин знаех си,че ще дойдеш без да си викана....колкото и да се отдалечихме двете си го обичаме и си е наше момче.Искрено ме зарадва ,че дойде и каза всичко което ти е на душа слизай по често жена няма да ни изяде никой!

Много е надменен затова като беше последвал фенка погрешка се беше извинил даже и чата беше заснет мисля,че беше фенка на Серенай даже...
Момчетата ни знаят какво е Земя слава на бога нищо,че някои говорят на Хаятъм като врътнат по някоя чашка.
Керем ако беше ХУЛИГАН нямаше да защитава женските права ,а щеше да ги потъпква.

# 392
Animal Paw Prints И аз да се намеся! Може ли да ми кажете къде са тези видеа с надменно поведение на Керем, че нещо не съм ги видяла! Не мога да си оставя магарето в калта! Много отдавна не си давам мнението в темата да не обидя докачливи дами и кротко си седя на балкона.
Керем винаги е бил искрен и естествен и точно това ми харесва в него, че не се страхува да се покаже истински, а не винаги да е идеален в очите на другите! 🌞

# 393
  • София
Ели и всички останали маДАМИ, които стоят на балкона, за да не обидят някого с различното си мнение - не трябва да е така. Вие си решавате в крайна сметка, но според мен това му е интересното на форума. Ако всички мислехме еднакво и пишехме едно и също, щеше да е много скучно. Да, понякога се палим и спорим една с друга, но стига да не изпадаме в крайности (като заяждане и обиди), смятам, че всичко е наред. Както писах по-рано, на мен чуждата гледна точка ми е интересна и ме обогатява. Дори понякога да не ми харесва и да реагирам наопаки. Ако някой ме подразни, съм склонна да си кажа. Но не виждам лошо в това - в крайна сметка много сме, различни сме. Един ден може да съм съгласна с някоя от вас за едно нещо, на другия ден да не съм за друго нещо. Случвало ми се е. Но не е ли точно така между приятелки? Аз като си говоря с моите момичета, често си спорим, имаме различни гледни точки, но това не е причина да се сърдим една на друга, да си разваляме приятелството и т.н. Напротив. Споровете и сдобряванията сближават хората, защото се опознават. Научаваме се да се приемаме такива, каквито сме. Ако пък някой в темата толкова ме дразни, признавам си - подминавам му коментарите. Въобще не ги чета и не влизам в тон. В момента няма такъв човек в темата ни. Но преди време имаше. Просто видях, че там е кауза пердута интелигентният тон, продуктивният спор също и се отказах навреме да чета и отговарям. Simple Smile
Animal Paw Prints И аз да се намеся! Може ли да ми кажете къде са тези видеа с надменно поведение на Керем, че нещо не съм ги видяла! Не мога да си оставя магарето в калта! Много отдавна не си давам мнението в темата да не обидя докачливи дами и кротко си седя на балкона.
Керем винаги е бил искрен и естествен и точно това ми харесва в него, че не се страхува да се покаже истински, а не винаги да е идеален в очите на другите! 🌞

# 394
  • София
Точно така БРО! Темата ни е отворена. Всеки може да си казва мнението, стига да не е заядливо, провокативно и целенасочено. Аз например съм от тези дето мислят по-различно. Често моето мнение не съвпада с това на повечето, но това мен не ме притеснява. Напротив, в спора се ражда истината. И когато се убедя, че не съм права си признавам.

Сега се сетих, много ми се иска следващият партньор на Ханде да бъде Озан Долунай. Много ми харесва това момче. Гледала съм го в "Жестокият Истанбул". Направи страхотна роля, пък и визуално е много чаровен. Ще си паснат с Бамби. Нека и той да се облажи и да се понацелува с нея. Няма само Керем да е късметлия.  Докато Керем се мотае по Америка ,Ханде ще спретне една нова роля. Тъкмо да й мине гнева.

# 395
Явно в интернет има различни мнение за това Ханде и Керем заедно или разделени са?
Попаднах на следните разсъждения в една група на сериала.
Скрит текст:

Аз още съм от тези които вярват че всичко което се показва не е това което изглежда. Аз вярва в ме те са заедно все още.
Азисия, 🤗 аз пък силно се надявам разсъжденията на тези фенове да са грешни и всичко да е такова каквото изглежда. Едни зрели хора не мога да си представя, че ще имат чак толкова сериозна причина, за да се вкарват във филми, без да са разделени да се правят на такива и ще ми изглеждат някак жалки.  Също така ще ми се разклати доверието в любовта и заобикалящия ме свят. Тц, не искам🧐 🤣

Всичко това в кръга на шегата. Надяват се хората до последно...

Не искаш ли Ханде и Керем в действителност да да заедно.
Аз силно стискам палци въпреки всичко нещата помежду им да се оправят и отново да бъдат заедно. А защо и вече да не са а ние само да гадаем че са разделени като се видим от това че Ханде се и отписали от истаграма на Керем.

# 396

Сега се сетих, много ми се иска следващият партньор на Ханде да бъде Озан Долунай. Много ми харесва това момче. Гледала съм го в "Жестокият Истанбул". Направи страхотна роля, пък и визуално е много чаровен. Ще си паснат с Бамби. Нека и той да се облажи и да се понацелува с нея. Няма само Керем да е късметлия.  Докато Керем се мотае по Америка ,Ханде ще спретне една нова роля. Тъкмо да й мине гнева.

Моето момче не е като Керем с целувките по сдържан си е...Обран и нежен. Но да си кажа,че и не си поплюва и той даже и гол се съблече в Линията актьора си е актьор - мото.
,но искам да кажа,че ако е далече от ром.ком нямам против въобще.
Ама Пела не пуска да кажа само никакъв реал ашк не чакайте! На зорлем го води на фитнес в снега днес.

# 397
  • София
Линде, хаир! Недей така, че на Диди лошо ще й стане. Grinning

Диде, шегувам се, джанъм! Може пък покрай съвместен проект на Озан и Ханде да заобичаш Ханде, кой знае? Hug

Аз с интерес чакам да разбера какви ще следващите им проекти - и на Ханде, и на Керем, и с кого. Simple Smile

# 398
Напълно съм съгласна с теб, Бърборанке! ⭐Различните мнения са точно това, да погледнеш от друг ъгъл, но само на думи е често в темата това. Съжалявам да го кажа, но колкото пъти съм си казвала мнението, което не е общоприето се чувствах като бита с камъни, така че си намерих други пристани, а Керем не мога да го оставя и си се кротвам на балкона, докато не реша, че трябва все пак неотложно да се изкажа! Wink

# 399
Линде, хаир! Недей така, че на Диди лошо ще й стане. Grinning

Диде, шегувам се, джанъм! Може пък покрай съвместен проект на Озан и Ханде да заобичаш Ханде, кой знае? Hug

Аз с интерес чакам да разбера какви ще следващите им проекти - и на Ханде, и на Керем, и с кого. Simple Smile

Диди първа ти прати видеата на Озанките да напомня и беше готова да направи АУ и да изреже Кире...
Хич не ми пречи Ханде ама грам. Виж ако е с другата Ханде по лошо ще ми стане,че сега е в една агенция с нея и само се вре завчера беше застанала като гербова марка до него и Мелтем - мениджърката му.
Впрочем кеф ми стана,че Кире подкрепи с лайк Хазал Кая която фенките на Ханде плюят за щяло не щяло от месеци в туитър на това му викам - карма.

# 400
Бомба хабер... или бомба клюка

Цитат
💣🔥Турецкая пресса сообщает новую сенсацию: Ханде Эрчел встречается с генеральным директором компании Atasay Jewelry Атасаем Камером и даже выкладывает видео якобы интимного разговора двух влюбленных. Именно это стало причиной ее столь резкого отношения к бывшему возлюбленному Керему Бюрсину. Отметим, что это не первый раз, когда пресса приписывает Ханде несуществующие отношения, поэтому относиться к информации подобного рода стоит с осторожностью.

Аз искам Керем с Хазал Кая - отдавнашна мечта ми е.

# 401
БРО видях ги тези снимки. Но тя има определени симпатии към Бурра Гюлсой и още повече към Борджу. Може би затова ги е запазила. Няма нито една с Бурак Дениз от "Любовта не разбира от думи" или с Толгахан Сайъшман от "Черната перал".  Искам да кажа, че тя периодично трие предишните си проекти.
Сега според мен на ход е Керем. Не да трие и той снимки или да отследва, а да направи крачки към помирение. Нещо здраво е сгафил. Пък и да не е, мъжът е този, който трябва първи да се опита да намери начин за сдобрение.
Да не си помисля да бяга в Америка, като някакво спасение. Да си свърши работата там, да се види с родителите си и сестра си и да се прибира в Турция. Ако иска да си спаси любовта.  Колкото й да се дърпа Ханде, колкото и да се инати, ако той намери правилният подход, ще успее. Ако обаче все още я желае. Сега ще проличи.

Напълно съм съгласна с теб БлагаВест. Аз също се надявам Керем да започне да прави нещо към помирение.
Все пак Ханде не е изтрила коментарите си под снимките в профила на Керем.
Сега той е на ред да действа към помирение.

# 402
  • София
Лично ти се извинявам, ако си се почувствала обидена от мен по някакъв начин. Спомням си, че сме били както на едно мнение, така и на различно понякога. Но никога не съм целяла да те засегна или изгоня от темата. Просто съм много директна и си казвам това, което мисля. Но не с лошо. В никакъв случай. Само че си права, така се получава понякога - ако има десет души на едно мнение и един с различно, той се чувства не на място и се отказва да спори един вид. Но моят съвет е това да не те спира да пишеш в темата. Разбира се, ти решаваш. Ако не ти е приятно, естествено че няма да си докарваш негативни емоции. Simple Smile
Напълно съм съгласна с теб, Бърборснке! ⭐Различните мнения са точно това, да погледнеш от друг ъгъл, но само на думи е често в темата това. Съжалявам да го кажа, но колкото пъти съм си казвала мнението, което не е общоприето се чувствах като бита с камъни, така че си намерих други пристани, а Керем не мога да го оставя и си се кротвам на балкона, докато не реша, че трябва все пак неотложно да се изкажа! Wink

# 403
  • София
Привет!  Heart  Малко в страни....от дискусията Stuck Out Tongue Winking Eye
От многото вълнения около, за и против в последните два дена, не си спомням дали някой качи видео със субтитри-превод от участието на Керем  в предаването на Демет Евгар на 8 март 2022г.

Слагам едно видео, в него се съобщава, че в предаването Керем е направил дарение На Асоциацията за живот без рак от името на майка си Çiğdem. Просто само се споменава. Бих искала да видя и чуя /прочета/ Керем!

Последна редакция: чт, 10 мар 2022, 22:26 от Dilemi

# 404
Не, въобще не става дума за теб! Или поне сега не се сещам да сме спорили с теб, ако нещо такова се е случвало, поне не съм оставала с лошо чувство, защото винаги си зачитала другото мнение, ако не си съгласна. Едно е да си директен, съвсем друго безцеремонен! 🙂
Едит: за Бърборанка 403 мнение става дума, че коментара ми избяга много напред, докато се обясня, а пък не го сложих в цитат, за да е ясно!

Общи условия

Активация на акаунт