Керем Бюрсин преди и след "Почукай на вратата ми" (тема 114)

• 41 031
  • 742
  •   1
Отговори
# 375
  • София
Марги, следваше си го през цялото време и в Туитър, и в Инстаграм. Даже в Спотифай го следваше. Wink

Още нещо, което ми направи впечатление - Дилара и Нилайко не следват Мурат, но все още следват Керем. Засега поне. Wink

Ей затова говоря - как от “ние сме щастливци, аз съм щатливец” и “колкото е щастливец той, толкова съм щастливка и аз” стигнахме до изтриване на общи снимки и отследване??? Тъжно, но факт.

# 376
  • София
БРО видях ги тези снимки. Но тя има определени симпатии към Бурра Гюлсой и още повече към Борджу. Може би затова ги е запазила. Няма нито една с Бурак Дениз от "Любовта не разбира от думи" или с Толгахан Сайъшман от "Черната перал".  Искам да кажа, че тя периодично трие предишните си проекти.
Сега според мен на ход е Керем. Не да трие и той снимки или да отследва, а да направи крачки към помирение. Нещо здраво е сгафил. Пък и да не е, мъжът е този, който трябва първи да се опита да намери начин за сдобрение.
Да не си помисля да бяга в Америка, като някакво спасение. Да си свърши работата там, да се види с родителите си и сестра си и да се прибира в Турция. Ако иска да си спаси любовта.  Колкото й да се дърпа Ханде, колкото и да се инати, ако той намери правилният подход, ще успее. Ако обаче все още я желае. Сега ще проличи.

# 377
Предишния пост го пуснах без предварителен преглед, ужас направо Joy

Гости, благодаря.

Бро, и на теб за подробностите. Не се разбирам аз с мрежите и това си е. Туитъра ми е мил, че се регистрирах там заради друга любима двойка.

# 378
  • София
Линде, аз не смятам, че единият трябва да се бори за другия. Имам предвид да се бори само единият, който и да е той. Смятам, че, ако двама души искат да са заедно, трябва да положат взаимни усилия това да е така. Wink

# 379
  • София
БРО тук не става дума за борене. Тук става въпрос за сдобрение. Ханде е обидена от нещо и затова Керем е този, който трябва да се опита да стопи ледовете. Когато единият е афектиран, другият трябва да действа с разум. Ханде в момента не мисли с разума си, а с емоции. Затова казах, че Керем е на ход. Ако разбира се иска да си я върне.

# 380
Бъри , скъпа понеже точно към мен се обърна искам да кажа ,че Керем си е точно едно голямо дете и винаги е бил такъв.Дете с голямо сърце готово да помогне на всеки обичащ,ценящ и благодарен за всичкото което притежава.Скромен и знаещ как и за какво да живее.Не напразно сред толкова актьори ме спечели от раз добрината му изписана на челото.Керем може да изглежда сериозен на вид ,но всъщност той е една лудетина сам си го е казвал - Не ме гледайте сега ,че съм такъв на сета съм друг при Бейяз преди години когато гостуваха екипа на Шереф Меселеси. В последствие се отпусна пред камери въпреки,че още ги има ъммм и хм...,но феновете му така го обичаме той е една натурална,качествена туршия.
Наричам го туршия защото е обиколил целия свят и опитал от всичко живял е с това всичко и знае какво иска от този живот.
Красив и вкусен като чаша вино със скъп етикет на вид ,но всъщност човек който не го е срам да си каже ,че е припаднал на алеята на славата и няма звезда там ,но отпечатъка му от кръв е на нея.
Човек който живее на мига да може да изглежда вятърничав не знам не съм пила кафе с него ,но и това понякога помагало в живота.
За Ханде нямам мнение по простата причина,че не съм се интересувала до огромна степен от нея и знам само периода и в Щерките.
По време на връзката със Серенайчик също не беше сериозен особено говорим за човек който едва не си разби главата в камънаци и не си счупи гръбнака...Вярвам го и го твърдя.
Външния вид лъже винаги...

# 381
Влизам по темата за Керем и поведението му. Смея да твърдя, че съм изгледала клипове и интервюта, всичко що е имало от връзката му със Серенай насам. Чела съм и турски форум с преводача като нашия с много страници за Керем. Как съм попадала там, не знам. Случайно е било. Thinking Smiley
Керем, гледайки го от стари видеа е бил винаги такъв, по-палав, игрив. На моменти детското в него надделява. Не съм на мнение, че той е станал такъв или тази негова страна се е засилила след запознанството му с Ханде. Не са му лигавщините от "Почукай на вратата ми" насам. Оправдавам му поведението, защото си беше харесал много Ханде. Каква ли номера не правеше и маймунджалъци, за да я впечатли. Всички помним, че той не я оставяше на спокойствие, в добрия смисъл. Лайфове, Хандемий гит ме, каране на скейтборд, пеене на песни, свирене на пиано и китара, залози, спашвания и прочие. Поведението му крещеше: "Готин съм, не може да не ме харесаш". Smile

За периода му със Серенай и тази негова един вид по-несериозна страна, според мен не се вижда, заради липсата на социалните мрежи. Не че тогава ги нямаше, но не бяха така агресивно навлязли. Никой не правеше лайфове, сякаш не се бяхме дотолкова зомбирали от тях. Той не е снимал сериал с нея. Не е бил на сет по 16 часа. Никой не ги е снимал, за да му се видят магариите. Тук-там някое интервю, някъде хванати от папараци, някое стори и дотам.
Писали сме преди за този му период. Гледайки го, изобщо не го харесвам и то не заради детинщини. По видеа и интервюта усещам надменност, леко арогантничи, прави физиономии, някакви подсмърчания. Stuck Out Tongue Closed Eyes Не знам дали заради тогавашната му партньорка или дали е поради факта, че е по-млад и всеки в тази сфера минава през период на главозаймаване, но поведението му нито преди тази му връзка, нито след нея е такова.

Последна редакция: чт, 10 мар 2022, 20:56 от midnight__sun

# 382
Линде, Sparkling Heart много ми харесаха разсъжденията ти! Особено това:

Цитат
Чувствата не се демонстрират, те се изживяват насаме.

usmivkata20, Sparkling Heart мнението ти за прекалените лигавщини на Керем напълно подкрепям! Спомням си колко нетактично караше пред всички Ханде да каже "F@ck". Много хора се забавляваха с детинщините му, но тя най-сериозно заяви, че е обещала на майка му да го вкара в отбора на възпитаните момчета. До края на сериала мисля, че успя да го откаже от този навик. 

Дари, Sparkling Heart с цитираното съм напълно съгласна! Кои според теб са особеностите, които ги разделиха? Много ми е интересно твоето мнение!

Цитат
Например на мен не ми харесваше във видеата от караваната как Керем имитира тънкия глас на Ханде. Вярно добронамерено, вярно шега, но то нямаше почти пропуск на всяко включване. От личен опит знам колко трудно се живее с мъж с подобен характер. Смятам обаче, че не тези особености ги разделиха.

Кате и Дилеми, Sparkling Heart много ми харесаха материалите за самодостатъчността и компромисите, които прочетох с голям интерес! Много ви благодаря!

Бро, миличка, Sparkling Heart точно това видях снощи! Следя Ханде и Керем от много години и такава реакция от нейна страна виждам за първи път! Точно затова се опитах да си представя какво може така да я изкара от равновесие, че публично да изтрие Керем от живота си! Беше ми много мъчно за нея в този момент!

Марги, Sparkling Heart Ханде следваше Керем и в Туитър. Ето сериалите, в които играе главна роля:

2015 – 2016   Слънчеви момичета   - това е българското име, защото го излъчиха и по наша телевизия. Героинята ѝ се казваше Селин Йълмаз/Мертолуу. Турското оригинално заглавие е "Дъщерите на Гюнеш":

https://askim-bg.com/Slnchevi-momicheta-s01e01_v7885 - с българско аудио.

2016 – 2017   Любовта не разбира от думи - Хаят Узун/Сърсълмаз:
https://www.vbox7.com/play:a7f4931a7d - с българско аудио

2017 – 2018   Черната перла   Хазал Санджак - също го има във vbox7
Гости, Sparkling Heart видях, че отговори, но няма да трия, че този пост го пиша вече час, защото се загледах по стари спомени.

2019   Халка   Мюжде Акай - гледах го на руски.
https://turkru.tv/kolco/ - с руски субтитри

2019   Азизе   Азизе Гюнай
https://turkru.tv/azize/ - с руски субтитри

и
2020 – 2021   Почукай на вратата ми   Еда Йълдъз Болат  - за този сериал трябват ли ви подробности?

Току що видях, че спрягат Ханде с Бурак Дениз за нов сериал на Дисни. Тя му отказа отново партньорство през 2020 г. заради Керем. Не знам дали знаете, но Бурак също е изгубил майка си. Той също беше голяма опора на Ханде, както и нейното семейство на него. Знам за тях, че и са много добри приятели.

Сега като се замисля - Ханде е в чудесни и много добри приятелски взаимоотношения с всичките си бивши партньори и колеги, с изключение на Толга Саръташ и Толгахан Сайъшман. Между другото, и двамата нещо не ми допадат. Трудно ми е да обясня с какво точно. Забелязвам също така, че тя не понася предателства. Има си принципи, момичето.

Слънчице и Диди, Sparkling Heart много точно описание на близнака - Керем Бюрсин! Той е много точно отражение на всичко, което се пише за тази зодия - колкото интелигентен и даровит, толкова странен, когато надделее "другия" близнак.

# 383
Цитат
Не знам дали заради тогавашната му партньорка или дали е поради факта, че е по-млад и всеки в тази сфера минава през период на главозаймаване, но поведението му нито преди тази му връзка, нито след нея е такова.

Слънце, не съм сигурна, че те разбрах точно, затова ще попитам директно. Simple Smile
Преди Ханде и "Вратата" Керем не е имал такова поведение, така ли?

# 384
Gift Heart

Имам добро предчувствие,..... че нашите скоро ще се помирят .... Heart

# 385
Цитат
Не знам дали заради тогавашната му партньорка или дали е поради факта, че е по-млад и всеки в тази сфера минава през период на главозаймаване, но поведението му нито преди тази му връзка, нито след нея е такова.

Слънце, не съм сигурна, че те разбрах точно, затова ще попитам директно. Simple Smile

Поне според моите странични наблюдения от интервюта и видеа, не е бил. Имам предвид за надменността, която съм усещала в периода му 2016-2018.

# 386
Мира, благодаря, улеснила си ме. Revolving Hearts

Да си призная ли нещо - аз май съм от малкото хора дето лайфовете с Ханде и Керем не ги радваха и по-голямата част от тях ги пропусках умишлено, т.е. след като носехте в темата клиповете просто с интерес минавах да прочета каквото сте превели. Обичам някой да ми преразказва. Stuck Out Tongue Winking Eye

Слънце, заради бившата му любима и това, че ми изглеждаше надменен никога преди не съм му обръщала внимание. Добре, де, отразявах ги колкото да се подигравам, че явно толкова много се обичат и са започнали чисто визуално да си приличат - ужас, ужас, доста подигравки от мен отнасяха - СерО и Керо ги наричах. Scream Joy Иначе наистина им бяха хубави Мави рекламите.
И сега като погледна назад - Керем в онези времена ми харесва повече, като външен вид и заради момчешкото излъчване, но ако не беше Вратата като актьор пак нямаше да го забележа.

* Вратата, защото ми е по-лесно. И аз като Фили.

# 387
  • София
Цитат

Поне според моите странични наблюдения от интервюта и видеа, не е бил. Имам предвид за надменността, която съм усещала в периода му 2016-2018.
Слънчице, и моето мнение е същото. Керем в периода със Серенай има едно хашлашко поведение, което на мен определено не ми допада. Сега този Керем ми харесва повече.
Само така и не разбрах, защо онази вечер на видеовръзката с Демет той не спря да се смее. Дали сега му е смешно, след като Ханде го изтри от всякъде.

# 388
Пак ще излезне като заяждане ама вие сигурни ли сте,че харесвате Керем , а не Серкан Болат?
Съжелявам ама не мога да си мълча когато се обижда някой особено ставайки дума за Киро,Озан,Каан и тн...
Керем е страхотен човек дано бъде оценен високо след този сериал повече от това ,че да бъде запомнен,че се е целувал с Ханде наистина искрено му го желая защото кариерата му не трябва да е това.

# 389
Абе, то и постоянно да си на тръни да не стъпиш на криво не си е работа, аз лично няма да мога да го изтърпя постоянно да мисля как да се държа пред уж любимия, където трябва да ме приема всякаква.

Общи условия

Активация на акаунт