Керем Бюрсин преди и след "Почукай на вратата ми" (тема 114)

• 40 615
  • 742
  •   1
Отговори
# 495
А аз приветствам идеята Керем да си партнира с Демет!
И двамата са щури и емоционални-удоволствие за очите ще бъдат заедно!
А за Ханде си избирам Баръш Ардуч,макар,че знам,че с този сериал,който започна той едва ли ще го видим в друга продукция скоро!!

# 496
И защо си мислим, че мъжете не страдат при раздяла?! Sunglasses И че не им е тежко?!

А! Въобще не си го и мислим... Въпросът е доколко и как мъжете го показват...

Обаче все повече в главата ми нахлува строфа от една балканска песен... Щото балканците, както знаете, хич не са емоционални... Smirk  Песен-демонстрация как се "оздравява" от любов..

Скрит текст:
Da ozdravim treba dana
i godina, ja se bojim
krv je moja otrovana
usnama i grehom tvojim...
Treba vremena, i vremena,
da zaboravim te ja..

Да "оздравея" ми трябва време
и цяла година се страхувам,
че кръвта ми е отровена
от твоите устни и греховете твои...

Нужно е време, и пак време,
за да те забравя аз../spoiler]

# 497
  • София
Момичета, ето ви една съвсем прясна новина от Билял Озджан. Качено е преди два часа.
Чакам да качат и субтитрите, защото така нищо не разбирам.

Цитат
Ханде и Керем се помириха!
Това не е всичко
!

# 498
  • Dupnica
Flowers Hibiscus Уаууу! Колко бързо се пълнят страниците вече на втора тема с "Разделени- простили си- сдобрили се- Разделени!" Broken Heart
Жалко за тях и феновете, които толкова много искаха и чакаха друг развой.
Жалко и за техните стадания и страстни емоционални преживявания, но това е живота - техния живот и те най-добре усещат и знаят какво правят сега и защо! Scream Ние наблюдаваме и съпреживяваме.
Хубавото за нашата къща е ,че се завърнаха много момичета с коментари и емоционални разсъждения - темата е по-жива от времето на втори сезон. Вече творим трети! Two Hearts
Flowers Four Leaf Clover В очакване съм на новите им проекти и партньори в тях , а в реала каквото им е писано от съдбата!
Да са живи и здрави и бързо да излязат от това си състояние - болката ще мине някак! Всеки преживява по своему!
Не искам да съдя никой!
Приятна и спокойна вечер на всички! Purple Heart

# 499
Новата потребителка Буря в чаша чай ли беше, къде избяга? Скоро я бях засякла на балкона. Два анализа имаше, но бяха на място, бетон. Ако ни чете случайно, би ми било много интересно да прочета какво има да каже.
Има и други, които тайно се надявам да се включат като Елена, Нинка, Габи, Елинор, Гери, Дива орхидея, бабче, карамел и още. Simple Smile

Мави на видеото по-назад е голям бонбон. Relaxed

Зад кадър от рекламата за BMW.

Последна редакция: пт, 11 мар 2022, 21:52 от midnight__sun

# 500
Момичета, ето ви една съвсем прясна новина от Билял Озджан. Качено е преди два часа.

Цитат
Това не е всичко
!

Дай линк да видя за какво става дума...

# 501
  • София

Цитат
Това не е всичко
!

Дай линк да видя за какво става дума...
Диди, ето това е линка.

https://www.youtube.com/watch?v=zjjIRoucwlo

# 502
Ben bir yerde görmüştüm. 8 mart gecesi kerem handeye çiçek göndermiş ve notun üzerinde ise "seni hep sevecek olan... kerem" Diye yazmış ama hande ne yazmış ne de aramış ve kerem saatlerce telefonda..

Кире е пратил цветя на Ханде за осми март с бележка това го били прочели някъде

Билял:Истина е очаквам го от Керем той би го направил.

От Керем който винаги ще те обича ,но Ханде нито се е обадила нито е писала на Керем.
Керем е чакал с часове на телефона...

Пак се говори за Атасай и това което се е случило. Билял Бей казва,че си говорят дълго и са снимани тайно.
Коментира за Бирджан и другите и казва,че Бирджан я нарекла новата Ясемин Йозилхан - тя отиде булка при богат изоставяйки бедния актьор. За пияр може ли да е заснето и тн...
Сега Билял Бей казва,че нищо не е ясно и какво е станало не е ясно...Никой няма право да казва,че Ханде има връзка с Атасай
Говори хубаво за Ханде Билял Бей....
Ето коментират,че и Атасай има и връзка с една девойка от 4 години с известна жена.
Според мен Ханде Ерчел не е човек с такъв характер да направи такова нещо.Това е мое мнение.

Нищо не се говори затова не знам защо това му е заглавието
Накратко преразказ

Последна редакция: пт, 11 мар 2022, 21:22 от x BlackRose x

# 503
  • София
Мерси, Диде!

Накратно и от мен - тоз чичко откъде знае за букета? Да не е бил той куриерът? Че и Керем, горкият, стои и чака на телефона вести от любимата, а тя, гордата, не му се обажда да благодари за китката. Атасай не знам защо толкова го коментират и намесват, ама става досадно вече. Ако има някаква истина пък, ще запазя коментара си за мен. Керем и беден актьор?! Ай сиктир! Не съм останала с впечатление Керем да има финансови проблеми. Тъкмо обратното. Успешен последен проект. Реклами. Има собствена продуцентска компания. Не изглежда да го е закъсал. А и май е приятел с богатия избраник на Ясемин. Та, ако толкова го е закъсал за пари, могат да го уредят я със заем, я с някоя богата невеста покрай тях. Wink

Съжалявам, ако ви звуча саркастично, ама как не ги е срам вече тези пишман журналисти ли са, какви са?! Билял, Милял и сие. Трупат слава на гърба на другите. Да оставят Ханде и Керем на мира вече. Обидно става. Прекалено е!

# 504
Мерси, Диде!

Накратно и от мен - тоз чичко откъде знае за букета? Да не е бил той куриерът? Атасай не знам защо толкова го коментират и намесват, ама става досадно вече. Ако има някаква истина пък, ще запазя коментара си за мен. Керем и беден актьор?! Ай сиктир! Не съм останала с впечатление Керем да има финансови проблеми. Тъкмо обратното. Успешен последен проект. Реклами. Има собствена продуцентска компания. Не изглежда да го е закъсал. А и май е приятел с богатия избраник на Ясемин. Та, ако толкова го е закъсал за пари, могат да го уредят я със заем, я с някоя богата невеста покрай тях. Wink

Имайки впредвид Керем имах впредвид Керемджем затова я сравниха с Йозилханова която не дишам и нея точно заради тази и изцепка такива ги беше ръсила,че не е истина.
Ако питаш някои други хора тя Серенай го издържаше ти нищо не знаеш нека да не се ядосвам вечерно време ама жестоко някой не си пие хапчетата напоследък определено ама не е само един с тия писанки точно повярвах,че е станало да се излага като пълен кифладжия и да се моли и излага чак си го представих то имаше ли такива сцени във Вратата май са прекалили с гледането на сапунките и мехурените балони са чок чок около тях. И Билял Бей голям човек седнал да се прави на коментатор за Бирджанката какво казала,че тя Бирджан не трае Керем викаше,че бил с груба кожа и какви ли не глупости направо си вдигнах кръвното
Умницата Серен Серенгил и Арто айде моля ти се кой се разделил та събрал ако не нешо журналята печелят бая мангизи от фалшиви хабери...

# 505
  • София
Този Билял Озджан е един от най-уважаваните турски журналисти и хроникьори. Почти всички от гилдията го сочат като много добър и имат огромно уважение към него. Той бе първият, който съобщи за раздялата. Има много близки контакти с мениджъри и влиятелни хора от тези среди. Информацията получава от там. Не мога да допусна, че ще напише такова заглавие без да има доза истина. Знае нещо, но явно не иска да каже всичко. Ще почакаме. То ще се разбере.

# 506
  • София
Линде, не знам. Като го гледам… ми изглежда един позастарял чичко, на когото не му отива да си пъха носа в отношенията на други хора, които могат да му бъдат деца. Дори да знае нещо, не мисля, че има право да ги обсъжда.

Иначе ето ви малко видео материал от скандалите през последната седмица в розовата къща. Това не са Еда и Серкан, само така ви се струва. Wink

# 507
  • Кърджали
Линде, този Билал пише това, което хората искат да чуят. И чак па да е един от най-уважаваните.... Дори не съм останала с впечатление да е уважаван, ама нейсе. То вече с толкова социални медии има място под слънцето за всеки.
За самата му "новина" ще кажа и аз като БРО, с бинокъл от съседната сграда ли е гледал...Всеки може да пише /направи на клип каквато иска "новина" и да я пусне в пространството. Но това не я прави истина.
Отделно си мисля, че някои "фенове" се вживяват повече отколкото е здравословно Ако са се разделили - що са се разделили, ако се сдобрят, ще се намерят и такива дето са кажат - сега на маймуни ли ни правите.. Малко в повече ми идват драмите ...(мое, лично, мнение). Да и на мен ми стана гадно от раздялата им,но толкова . Какво значение има кой е по-виновен? Какво, да накажем по-виновният ли?  За да се е стигнало до раздяла, значи нещо се е пропукало, но както за започване на една връзка трябват двама човека, така и за раздялата са виновни и двамата. (в повечето случаиь, не включвам връзки приключили в резултат на насилие или нещо подобно). Не всички приказки имат щастлив край....

# 508
Днес реших да се разровя из архива и да ви припомня някои моменти от гостуването на Керем в Испания. В туитър съм доста активна като читател така да се каже, но рядко поствам и лайквам разни неща, така че лесно открих тези видеа, защото съм си ги отбелязала със сърчице, за да не ги изгубя. Stuck Out Tongue Winking Eye

Защо харесвам Керем Бюрсин?:

Видео 1
https://mobile.twitter.com/handemiyii/status/1438766540472655875

Видео 2
https://mobile.twitter.com/MariaTorres_A/status/1451668392990187529

Видео 3
https://mobile.twitter.com/MilsG03/status/1451975013549101058

Видео 4
https://mobile.twitter.com/HankerSource/status/1455525957616476160

Извинявам се, че са като линкове, но от туитър няма друг начин.

# 509
  • София
Г-н Атасай и любимата му. Заедно и щастливи. В момента са в Дубай.
Не спряха да го преписват на Ханде.

Последна редакция: пт, 11 мар 2022, 22:36 от БлагаВест

Общи условия

Активация на акаунт