Керем Бюрсин преди и след "Почукай на вратата ми" (тема 114)

• 40 586
  • 742
  •   1
Отговори
# 600
Цитат на: azisiq link=topic=
1418136.msg44442086#msg44442086 date=1647150394
Добро утро момичета.  Една слънчева неделя ви пожелавам.

В социалните мрежи се говори че именно Керем прави тези снимки на Ханде в снега затова тя е била толкова щастлива.
Дано излезе вярно. Надявам се всичко около взаимоотношенията им излезе на яве с щастлив  хепиенд.

Дано, ама баба ви Марпъл точно на тази снимка вижда протегнатата ръка на Ханде, която си прави селфи...

# 601
Очаквах аз, че ако Ямур или СС са необвързани в момента, новините за Керем, че се е върнал при някоя от тях няма да закъснеят...

Ханде предпочитам да вярвам, че не изпитва увлечение към този заподозрения. Хем не ми изглежда като човек дето се прехласва по всеки срещнат (предвид продължителната й връзка с Мурат Далкълъч), хем и отсега се ужасявам как ще я нападнат, че сменила  Мурат с Керем, Керем пък с Атанас.... Колко кал ще се излее само, а това е последното от което има нужда Flushed
Зловещ ми е младежа на мен - тъмнокос и синеок Stuck Out Tongue Winking Eye

Различните очи различно виждат. Мисля си, че нямаше как Ханде и Керем да се разкрият когато им душа иска за да не се отмести съвсем вниманието от сериала към личния им живот. Както всъщност се и случи. Според мен връзката им си беше нормална, но истерията около тях - не. Не само феновете по света, дори ние тук. Имаше едни анкети из форума за сериали и актьори миналото лято. Колкото и да са им безлични и безразлични добре си спомням, че всеки имаше какво да каже Stuck Out Tongue Winking Eye

# 602
Bell Хубав ден и от мен. Днес е Православна Неделя. Бъдете честити и благословени. Hands Pray
Bell "Не можеш да седиш в твоя ъгъл на гората, чакайки другите да дойдат при теб. Понякога трябва ти да ходиш при тях." Е, от любимия ми Мечо Пух, разбира се. И ако Керем вече е напускал своя ъгъл, ред е на Ханде. Колкото и да съм реалист, здраво стъпила на земята, приемаща всеки край /защото всичко има начало и край/, никога надеждата не ме напуска /макар за тях в момента да е само хипотетична/.
Bell И нещо с усмивка - опашка от тритон, око от жаба или крило от прилеп.../в скрит текст/. Феновете дали няма да  прибягнат и до това?
Скрит текст:
Поверия и легенди за прилепите
Прилепите са едни от най-интересните обитатели на пещерите. Техният начин на живот, свързан с нощната тъмнина и пещерния мрак, и странната им анатомия винаги са будили интерес у народа, който е създал за тях различни поверия и легенди. Двойствеността им – крилата, които ги оприличават с птиците, и тялото, което наподобява мишка, е породила в народните представи странни, наивни и фантастични предания.
Местното източнородопско население нарича прилепите още нощно пиле, нощна птица, полуптица. Старите хора разказват легенда, която обяснява защо прилепите летят само нощем: „Било много отдавна. Решили птиците и животните (в смисъл на бозайниците) да водят война кой да господства на земята. Отначало побеждавали птиците и прилепът отишъл на тяхна страна. Тогава му поникнали крилете. После птиците започнали да губят и накрая били победени. Но крилете на прилепа останали. Той се скрил в пещерите и тъмните дупки, защото се срамувал от предателството си към животните” (легендата е записана от автора в с. Пепелище, Кърджалийско, през 1974 г.).
В народната демонология прилепът се използва като магическо средство, което носи желано щастие или предпазва от лошо. Самото име „прилеп” народът възприема като символ на прилепване, привличане, примамване. Изсушени или стрити на прах крила служат за приготвянето на муски и лекове.
В Кърджалийския край съществува поверие, че с крило от прилеп може да се направи любовна магия: „Ако успееш да отскубнеш перо (крило) от прилеп и го допреш до жената, която желаеш, тя се прилепва до тебе, привързва се и те залюбва.”
В Хасковското село Татарево в миналото старите жени са приготвяли любовни муски. Уловен, прилепът се умъртвявал, като главата му се отрязвала със златна или сребърна пара. След това от изсушеното тяло се правели муски, завити в чисто парцалче. Давали ги на момите да ги носят на „скришно място”, за да се прилепват ергените към тях.
Муската от прилеп има многофункционална роля. Тя служи за предпазване от болести, за отблъскване на лоши неща. Също така може да донесе щастие, сполука, пари. В миналото е имало хора, които са носели в портфейла или кесията си сушено прилепно крило, за да „прилепват” парите.
Народът вярва, че когато прилеп се появи в някоя къща, това носи радост и щастие на дома. Стопаните се радват и смятат, че прилепът им предвещава нещо хубаво – ще получат хубава вест, ще настъпи радост. Прилепът е домашен тотем, който привързва към къщата, привлича имот и богатство.
Сред източнородопското население се вярва, че кръв от прилеп или крилата му, стрити на прах, лекуват различни болести. Има рецепти за лекуване на припадъци (епилепсия), полово безсилие, обриви по тялото и други болести. У нас някои поверия за прилепите са дошли от Азия по време на османското робство.
Предания като тези съществуват и другаде из страната. И днес се вярва, че прилепът е фантастично същество с магическа сила. Често се случва да се уговарят пещерняци да уловят прилепи за лек.
Вън от образа на митично същество обаче прилепът е интересен за науката пещерен обитател, полезен за селското стопанство. Избиването на прилепи, дължащо се на подобни суеверия, е глупаво и неоправдано и наш дълг е да ги защитим и пазим.
Bell Обзема ме спокойствие. Скоро ще излязат от мрака. Светлината привлича. Идва пролет. Идват нови проекти. Нови мечти ще се сбъднат. И нещо, което пропускаме - Керем все още няма официално подписан договор с Дисни, макар и първи поканен. Странно, нали?

Wink Ей така сме и ние. Но...идват светли дни. Чакане му е майката.

Последна редакция: нд, 13 мар 2022, 10:00 от st_ina

# 603
Ханде е пуснала клип на своите кучета в снега.
В далечината на прозореца макар и мъгляво се казва че това е Хектор. Вие си замислете за останалото.

Ето тук се коментира че това е Хектор

# 604
  • София
Статия от вестник "Milliyt"

Hande Erçel ile Kerem Bürsin'i menajerleri ayırmış!
(Мениджърите разделиха Ханде Ерчел и Керем Бюрсин!)

https://www.milliyet.com.tr/cadde/hande-ercel-ile-kerem-bursini- … i-ayirmis-6717355

Цитат
Sürpriz şekilde yollarını ayıran Hande Erçel ile Kerem Bürsin hakkında ilginç bir iddia ortaya atıldı. Konuşulanlara göre; ünlü oyuncular istemeden yollarını ayırdı.

Интересно твърдение е направено за Ханде Ерчел и Керем Бюрсин, които изненадващо се разделиха. Според говорителите: "Известни актьори се разделиха без да искат".

Твърди се, че мениджърите на Керем Бюрсин и Ханде Ерчел оказват натиск за прекратяване на тази връзка, имайки предвид кариерите на двамата играчи.
От друга страна, Ерчел наскоро спря да следва Бюрсин в социалните мрежи. Красивата актриса премахна и снимките, направени с нейният колега през изминалите седмици.

Последна редакция: нд, 13 мар 2022, 10:45 от БлагаВест

# 605
Приказки от 1001 нощ, том пореден

Разделиха се без да искат / не вземам позиция дали са разделени или не/, но как може да се разделиш с лека ръка, ако с този човек имаш нещо повече от работни ангажименти. Ако има чувства нима кариерата е над всичко? Ай стига, хора с ум не биха го позволили. Работата си е работа,  любовта си е любов. Една и съща статия излязла изпод клавиатурата на някой псевдожурналист се препечатва за пореден ден. Остана и нашите разбрали недоразбрали да ни информират.
Истината е някъде там...
Щом и Хектор намесиха или неговата холограма нещата вървят към омммм.

# 606
Колко пари направиха разни хора.  Крайно време е Керем да сложи точка и всичко да свърши.

# 607
  • София
Славенче, ако онзи "чичко" Билял, както го наричат някои, за повечето е несигурен източник, вестник Milliyet минава за сериозен таблоит. Има някаква интрига. Независимо дали вярваме или не. Кой както си реши. Аз смятам, че двамата все още се обичат и нищо не е загубено. Скоро ще се разбере. Не може всичко каквото казват и пишат ние тук все да го отричаме. Не сме по-запознати от тях.

# 608
Ако целта на Ханде е да не я одумват определено с тази стратегия не й се получава. Керем изобщо не го коментирам, защото той е широкоскроен мъж и мисля криениците и шикалкавенето изобщо не го кефят в дългосрочен план.
Та общо взето жалко. Много по-достойно и уважавано би било едно кратко изявление.
Иначе - феновете и журналята търсим сенки и отблясъци в зениците на очите...
По повод снежните клипчета - не мисля, че е Хектор. На самите клипове ми прилича на котка, на стоп кадрите - на едно голямо нищо. Дори да е Хектор - може да е оставен за няколко часа на пансион и нищо повече.

# 609
  • София
Качвам видео, на което се предполага, че Хектор е в розовата къща.
Тези, които не искат това да е вярно, може спокойно да го пропуснат, без да се опитват да убеждават другите  в противното. Тези, които вярват в добрия край при ХанКер, имат пълното право да си мечтаят и да се надяват това да е истина.
Мечтите в края на краищата са безплатни. И много пъти се сбъдват.

# 610
Завалиите, дано по-скоро се захванат с нови проекти Joy
Събрали са се без да искат, разделили са се без да знаят,  Scream Joy мениджърите, Атасай, Хектор, много замесени, много версии...Не знам кои от споменаваните журналисти са сериозни и на кои въобще не може да се вярва Joy
Едно положително нещо има в създалата се ситуация - толкова се изписа, че накрая на всички ще им втръсне. Stuck Out Tongue Closed Eyes Дали ще се съберат някога отново или ще са със съвсем различни хора след време подозирам ще започнат да се подминават новините за личния им живот с известна досада.

Казвам "ако някога се съберат отново", но не защото не мога да се примиря с мисълта за раздяла Stuck Out Tongue Winking Eye Просто човек никога не знае какво следва... Тук се обсъждаше, но не мога да се сетя коя беше двойката (Халит Ергенч и Бергюзар Корел Thinking или по-вероятно да е било за някои други), че след кратка връзка са сложили край, имали са нови партньори и след време пак са се събрали.

# 611
Халит Ергенч и Бергюзар Корел - Берг е била на 18г. Не се получава нищо и по-нататък историята се знае.

# 612
Неслихан е гостувала в предаване по Фокс днес и има видео съобщение за нея от Керем. Не знам как да го споделя по друг начин, освен като линк.
https://twitter.com/thebrsnupdates/status/1502964808207020036?s=21

# 613
  • София
И така, неусетно, в размисли и страсти… почти изписахме и тази тема. Simple Smile

Любимият ми ХанКер пост, превърнал се в най-харесвания пост в Турция. Изтрит, но не и забравен. Wink

Каквото и да си говорим, ХанКер ще се помнят. Разделени или заедно, те оставиха една следа у всички ни. Вълнуваха ни, усмихваха ни, караха ни да мечтаем. Това не се забравя. Няма да забравя и всички емоции, които изживях покрай тях и сериала. А тази снимка по-горе идеално описваше връзката им такава, каквато аз я виждах. Виждах двама много влюбени един в друг хора, открили хармонията заедно. Виждах спокойната и премерена Ханде, която внася нужната доза ред в живота на Керем. Виждах енергичния Керем със свободен дух, който внася необходимата доза лудост в привидно подредения живот на Ханде. Виждах двама души, намерили своя пристан в лицето на другия. Мислех, че в техния случай различията ги допълват, а във важните неща са еднакви и по този начин ще изградят една стабилна и хармонична връзка. По-добри заедно, така ги виждах. Simple Smile

Усмихната неделя, дружки! Flowers Four Leaf Clover

# 614

Общи условия

Активация на акаунт