Керем Бюрсин преди и след "Почукай на вратата ми" (тема 114)

• 40 578
  • 742
  •   1
Отговори
# 645
По-запознатите могат да кажат повече, но аз имам някакви бегли спомени, че на Керем му се е налагало да се крие и във връзките си с другите, преди Ханде. Например по време на Слънцата феновете са се увлякли доста и докато им се е привиждала любов с Ханде Д. оказва се, че бил с Ямур. Scream
Със СС пак не стана ясно от самото начало. Докато снимаха първата си реклама заедно (най-добрата им според мен 👌), тя още участва в Приливи и отливи и упорито се твърди, че е с колегата от сериала. И в най-неочаквания момент през същото лято докато феновете си мислеха, че е с Чаатай Joy излезе снимка с Керем и някак оставам с впечатлението, че и там е имало скрито-покрито в началото Stuck Out Tongue Winking Eye
С актриси май не му се получава. Последното в кръга на шегата Joy По ирония на съдбата може и следващата да е такава...

За Ханде ми е любопитно първия път когато се е разделила с Мурат имало ли е изтрити снимки, отписване и т.н.

# 646
Атасай Камер роден 1986 г'. Образование ОХО! Лондон, САЩ 2015 оглавява отдела занимаващ се с брилянти.
Вчера 13.03 в BEYАZ TV в предаването  «Если я не скажу» "If I Don't Tell",прозвучало громкое заявление.
Ханде Эрчел и Атасай Камер пока не делали заявлений о своем романе.
Информацията оттук https://www.gsmslash.com/2022/03/hande-ercel-who-left-kerem-burs … l#google_vignette
Не искам да е вярно и дано някой каже,че е лъжа

# 647
Добро утро момичета. Спорна седмица.

Ново от сладката Мая.

Открих кратък превод от посланието на Керем към Неслихан

# 648
Flowers Hibiscus Добро утро, прекрасни момичета! Flowers Hibiscus

Желая ви един ползотворен ден, изпълнен с много настроение и положителни емоции Wink

Gift Heart

# 649
Едни очакват новини, други сами ги създават... Джош Малерман

Аз явно съм от малкото сред нас , която имам невероятния самоконтрол да НЕ разсъждавам върху причините за раздялата на Ханде и Керем и техните действия. Joy Смятам, че ако някой иска тази тема да спре да се коментира, то просто спира да я коментира. Simple Smile

Лека нощ от усмивчо Heart

И аз, и аз. Чета, чета и стигам до извода, че вече и ние се чудим какво да напишем по повод раздялата им. 😀

# 650
Магия, сетих се и за теб , но ти не просто не коментираш определена тема, ами направо си положила обет за мълчание тотално. Joy Според мен, ако искаме да изместим фокуса трябва да се опитаме да коментираме и други неща. Simple Smile

Новината за Атасай пък изобщо не заслужава  вниманието ми. Много нова новина, гръмна навсякъде , чисто нова клюка, основаваща се на   клип от преди ТРИ месеца! Още малко и ще изтече по давност. Joy Мммм да, звучи ми достоверно. Joy

# 651
  • София
Привет, момичета! Heart Лек ден и спокойна и спорна седмица вижелая. Stuck Out Tongue Winking Eye

Четох написаното от вас, "преглеждах" нета,  спомнях си, мечтах си, надявах се, /надявам се! Kissing Heart /
 разсъждавах....
Thinking

# 652
След шок новината за "похожението"на Ханде

ханъм с Атанас бей, очаквам Керем бей да им пожелае цялото щастие на света, на кучетата на Ханде, на котките и домашните любимци на новото севгили, това от журналистите 🤨🤐🤪
Само не знам, Ханде знае ли за новата си връзка и Керем,  че ще прави изявление 🙄😃
Четиво за добро утро ☕

Последна редакция: пн, 14 мар 2022, 09:26 от Slawena

# 653
Атасай и на мен ми звучи като Атанас ама дано нямаме поводи да го споменаваме често Satisfied
Внушителен и със зловещ поглед. Flushed Joy

# 654
  • София
Има и друга шок новина (някоя от вас вече я беше споделила), но аз сега попаднах на нея при рускините - Ямур и Керем все по-често са засичани заедно. Последно са ги видели да тренират заедно. Интересно защо няма снимки от тези “постоянни срещи”. Дори не се следват двамата в социалните мрежи, ама какво ми разбира на мен главата?! Wink

Желая ви успешна и усмихната седмица! Flowers Four Leaf Clover

(Думите са на Керем, от преди време, накратко казва да не бъдем тъжни, той не е, учел се от грешките си, умеел да изкарва позитиви от всичко, което му се случва.)

# 655
БРО, това вече е стара информация Joy
Ето я новата ..... Sunglasses
https://www.uguralev.com/haber/yakisikli-oyuncumuz-kerem-bursin- … ikeri-elif-gokalp
Не може да се оплачем, не ни е скучно ....., инфото се мени постоянно Stuck Out Tongue Winking Eye
от реал станахме сериал Wink

# 656
Коя е тази Ямур, дайте снимка

# 657
Kerem Bursinin Gunferle Amerikadan İlk Görüntüləri Geldi
Първите изображения на Керем Бурсин из Америки с Gunfer пристигнаха 
https://www.youtube.com/watch?v=jzxxIfnxgt0

# 658
Това е Ягмур , последният и сериал е Сърдечна рана .

Аз много я харесвам още от  Фериха - беше руса по това време , и от тогава следя какво се случва с нея , но Слънцата не съм гледала .
Браво , сватосаха Ханде , сега и Керем ! Ще разберем какво се случва след време - кашлица , бременност и любов дълго не могат да се крият !
( Но ако мен ме пита някой , Ягмур е в пъти по-добре отколкото тази гърла )

# 659
Добра да е седмицата Ви!
https://www.youtube.com/watch?v=ZedRB3NCcAA
Анализа на Филан/Филан...

Общи условия

Активация на акаунт