Ноемврийско слънце вече грее,МАРТенското бебе почва да щурее!

• 8 591
  • 284
  •   1
Отговори
# 135
мами айде да го уточним днес часа,че Илето утре ще резервира

# 136
Мила Тася  Hug много съжалявам, дано ти мине бързо и това да е за последно  Hug  Praynig  Hug
ми като говорим за режими, моят юнак обикновено спи до около 11.30 и аз предпочитам да е от 12 някъде, но ако сте мнозинство за 11, няма проблем, ще дойдем по-късно просто Simple Smile

# 137
Ами според мен ще е най-удобно Тася да прибави една анкета към темата и така. Общо взето вариантите са 11-14, 13-16 и май 14-17 беше другото

# 138
а какво ще кажете 12-15

# 139
за мен е най-удобно това  Grinning ако наистина до тогава не си смени режима Simple Smile

# 140
за мен е най-удобно това  Grinning ако наистина до тогава не си смени режима Simple Smile

Ми да го включим и него в анкетата.

Тасяяя, пускай анкетка  Grinning

# 141
  • София

Гласувам за това, въпреки че и аз като Мики мога за 2-3 дни да сменя режима на мойта девойка.  Peace Пък Тася с нейните грижи може и да няма време за анкетка - я всеки да си каже (макар, че броенето ще е затруднено).

Жана, добре дошла (въпреки че всъщност си си отишла). Големи красавици стават твоите терминаторки. Simple Smile

# 142
Добре тогава, ще се броим. И за съм ЗА варианта от 12 до 15  Peace

Значи за 12-15 са: 1.Прасенце 2.Туити 3.аз 4.Галя2006 5.Дейзи 6.С-мира 7.Зори

За 11-14 са:

За 13-16 са:

Пишете ми на ЛС кой за кой вариант е и аз ще го добавям, за да не пълним темата

Последна редакция: чт, 16 ное 2006, 14:18 от veselina_s_p

# 143
Аз нямам претенции - всеки час ми е удобен. Иван ако реши да спи и 20 бебета на главата му няма да му попречат.

# 144
Здравейте!

Аз съм за 12-15 ч. Само си представям какъв купон ще е за бебоците ни Simple Smile

Аз също съм фен на Fisher Price - работя в фирмата която държи Bounjour и внася и Fisher Price, така 4е ако някой си хареса нещо на Fisher Price за коледен подарък на бебоците мога да го взема на готина цена Simple Smile

Цунки Hug

# 145
на мен ми е все едно за часа
ох нещо съм много разсеяна, трябваше на лични аз се изтипосах тук

# 146
Мами, които сте с Либеро коя е следващата по-малка опаковка от най-голямата?

# 147
http://moetodete.freehostia.com/md/index.php?option=com_content& … =157&Itemid=2 - Някои може  би са чели вече книгата, но тази извадка за мен беше много успокоителна и полезна  Wink и за плача, и за гърнето, на което упорито отказвам да си уча детето поне до година и нещо, въпреки съветите на баби и педиатрите в предпенсионна възраст от съседната поликлиника!

# 148
На 16ти е свободно за партито - мислете за часа: 10.30 - 13.30 или 12.00 - 15.00ч.
Не съм чела нищо, че нямах време. После ще пусно по-подробно инфо с предложенията. Hug

# 149
ЗА часа на срещичката -ми не знам и 13-16 е добре и 12-15 е добре,обаче 10.30-13,30 ми е много рано. Обаче не се сьобразявайте с мен. Все някак ще се натькмим. Така или иначе ще сме с кола

Аз също съм фен на Fisher Price - работя в фирмата която държи Bounjour и внася и Fisher Price, така 4е ако някой си хареса нещо на Fisher Price за коледен подарък на бебоците мога да го взема на готина цена Simple Smile

И аз сьм от феновтете на Фишьр Прайс и ми се ще да се вьзползвам от предложението ти. А ако избера от каталог от Интеренет ще стане ли?

Жане добре дошла отново на форумска земя. Аз чаках да се обадите да се видим Sad Много са красиви госпожиците.

Общи условия

Активация на акаунт