Ноемврийско слънце вече грее,МАРТенското бебе почва да щурее!

• 8 584
  • 284
  •   1
Отговори
# 195

Илианка браво за организацията!  Hug  Аз мисля да оставим нещата както са ни предложили - все пак важното че бебоците ще се са заедно и ще забавляват Simple Smile

и аз  Peace

# 196
  • София
Здравейте,милички! Hug
Илианче,приеми и моите поздравления за бързата организация!
     tasia забравих да ти кажа,има едни таблетки за различни видове алергий Zyrtec много са ефикасни!
Джеси,на мен ми изписаха Ксизал и Метилпреднизолом,всъщност второто е много силно и само от мего ми изчезват за известно време обривите и като му мине действието пак се появяват.Предупредиха ме,че може да се боря десетина дена с тях.И ти оздравявай бързо и дано не заразиш малчо. Praynig
Маминки,да ви се оплача снощи беше някакъв кошмар!Дани изобщо не иска да вкуси АМ,как ли не го мъчих,с шише,с лъжичка ,със спринцовка-НЕ!И сутринта не пожела да пие мляко и аз му добавих малко в сутрешното и обедното пюре newsm78,надявам се,че не съм сбъркала нещо.
Цяла нощ плака,будеше се през 20 мин. и търсеше да цока и като не получаваше и рееев.Не съм спала изобщо и освен това ям само варени картофи без сол,без нищо и съм адски изтощена и постоянно гладна Tired.Иначе през деня не е толкова кисел,ама не ми се мисли за предстоящата нощ,че и мъжа ми ще е на работа и ще съм самичка,и утре пак няма да го има.Абе,ужас,ама тряба да се справиме някак с положението.
Иначе преди два дена и ние бяхме на консултация,резултата е 73,5 см.,11кг.-слончето на мама   smile3535 .
Жане,добре завърнала се!Много са красиви госпожиците,жалко,че не успяхме да се видим докато си бяхте в БГ.
ВладиМира също много отдавна не е писала newsm78
Вече нямам търпение да се видим на партито Tada   Party Time ,покрай вълненията около него набързо изписахме темичката!
Аз ще ходя да полегна малко до бебо докато спинка,че вече бера душа,да посъбера силици за доречера. ooooh!
Много прегръдки и целувки на всички!

# 197
  • София
Здравейте, мами. Simple Smile
Аз пак само "прехвърчам" инцидентно да видя колко са станали големи другите мартенски дечковци и да питам по нещо.
Та питането ми е за тези памучни пелени за многократна употреба на Мио "нещо-си", дали някоя от вас ползва, и изобщо някакви отзиви да ми кажете, ако знаете?
Моят юнак стана 10 кг., 77 см., но още не е пропълзял - само се клатушка на "четири крака".
http://snimka.bg/photo.php?photo_id=1545636
http://snimka.bg/photo.php?photo_id=1545637
http://snimka.bg/photo.php?photo_id=1545638
http://snimka.bg/photo.php?photo_id=1545639
Живот и здраве на пролет или като се постопли времето се надавям да мога да се присъединя на някоя ваша среща

# 198
Памперсите са БамбиноМио Чувала съм много добри отзиви, но не съм ги ползвала. Но и без това съм се замислила, като започна да уча Маги по-сериозно на гърне да минем на някакви такива памперси.
А видяхте ли какви гъзарски биби и шишета са пуснали Бон Джоуви - http://shop.danet.bg/product_info.php?cPath=43_45_158&products_id=2815

# 199
Бройте ни и нас за партито.

Много сладки Мария и София, като картинка са двете Hug

Тася, много кофти, дано мине по-леко тази нощ, а ти изцеждаш ли сега като не кърмиш?

# 200
  • София
Да,Дейзи, изцеждам се два-три пъти през деня и един през ноща.Дано не ми секне кърмата,за сега има,ако се оправя по-бързо няма да има проблем.
Иха,Веси,не ги бях виждала,яки са! Peace
Моя маймун нали неспа цяла нощ,та сега като заспа в 14.30 се събуди в в 17.30 Shocked,и аз дремнах малко покрай него. Wink

# 201
Здравейте,

Илианче,страхотна си!

Маминки от Варна, препоръчайте ми детска кухня в града, защото във вторник ще ви гостувам за 10-15 дни и понеже ще сме на хотел, а пък  не искам да давам пюрета от бурканчета кухнята е най-добрия вариант.

Лека вечер

# 202
Здравейте момичета,

Благодаря за милите думи, но почакайте да мине партито Wink

И така резервацията е направена, но има промяна в часа: 13-15ч и това са 2ч, но ако искаме да продължим в 3 без 5 ще си кажем, че оставаме за още един час и ще си доплатим 3лв. Помолих играчките да са дрънкалки или гризалки, но ми казаха, че ще проверят дали могат да сменят играчките, но не ми обещават нищо.

Ади, може и със столче да сте, но смятам, че дотогава ще сте четириноги  Mr. Green

и сега ето цялото инфо за партито:
МАРТЕНСКО БЕБЕШКО КОЛЕДНО ПАРТИ
16.12.2006/събота/
13.00 -15.00ч/16.00ч
Дядо Коледа и Снежанка ще дойдат в 14.00ч.
Детки клуб „Двете Феи”
ул. Страцин 4 /като идвате от р-т Кошарите по бул. Черни Връх в посока Хладилника, след първия светофар, първата пряка в дясно е Страцин в първия блок от ляво е клуба/
www.dvetefei.com

Цена на дете 10лв /10 за 2ч., за всеки следващ час по 3лв./. Ако останем до 16ч цената е 13лв. Това включва сандвич, сокче Капи и подарък от Дядо Коледа – магнитна дъсчица за рисуване. Сандвичите и сокчетата ще ни ги сложат на нас.
Дядо Коледа и Снежанка за 30мин са 60лв, които ще се разпределят по броя на присъстващите дечица.

Там можем да си купуваме допълнително от кафето безалкохолни, вино, бейлис и др. Като всеки ще си ги плаща отделно.

Списък на мамите и бебоците:
1.   Prasentze и Боби
2.   Veselina_sp и Маги
3.   Boriva и Преслав
4.   ketito и Денис
5.   Tweety и Боби
6.   ~Галя~ и Ива
7.   Rumcheto и Кико
8.   Еми и Ники
9.   babyonboard и Мартин
10.   Jessy I и Юджийн-Кристо
11.   tasia и Даниел
12.   miki3 и Алекс и Симона
13.   Gabi 666 и Симона
14.   galia 2006 и Зори
15.   Zory и Анна Мария
16.   Konstans и Тино
17.   Цеци и Елица
18.   Bezmerna и Пресияна
19.   Kremena и Мартин
20.   Kalaza и Никола
21.   Ger4o и Иван
22.   tanyta25 и Благовест
23.   c-mira и Ема
24.   EkaterinaM и Михаил
25.   lily_b и Катерина
26.   rapan4e и Бояна
27.   Iliana_d и Лора
28.   honey_bee и Вики
29.   danika и Гоги
30.   daizy и Алис
31.   senorita и Кари и Алис
32.     adiland и Мария

Hug Hug Hug

Последна редакция: пт, 17 ное 2006, 22:53 от iliana_d

# 203
  • София
 Joy Joy Joy Като видят 30 бебета с майките си на организаторите лошо ще им стане. Илианче, кога и къде се плаща? На теб ли ще ти дадем паричките? Може това да сте го обсъдили вече, но сега нямам възможност да чета много.

# 204
Платила съм 50лв. - 10 лв за Лора, Прасенце ми даде 10 за Боби. Останалото ще го платим на място там  Hug

# 205
  • София
ок  bouquet Благодарим много за организацията!

# 206
Здравейте момичета,

Благодаря за милите думи, но почакайте да мине партито Wink

И така резервацията е направена, но има промяна в часа: 13-15ч и това са 2ч, но ако искаме да продължим в 3 без 5 ще си кажем, че оставаме за още един час и ще си доплатим 3лв. Помолих играчките да са дрънкалки или гризалки, но ми казаха, че ще проверят дали могат да сменят играчките, но не ми обещават нищо.

Ади, може и със столче да сте, но смятам, че дотогава ще сте четириноги  Mr. Green

и сега ето цялото инфо за партито:
МАРТЕНСКО БЕБЕШКО КОЛЕДНО ПАРТИ
16.12.2006/събота/
13.00 -15.00ч/16.00ч
Дядо Коледа и Снежанка ще дойдат в 14.00ч.
Детки клуб „Двете Феи”
ул. Страцин 4 /като идвате от р-т Кошарите по бул. Черни Връх в посока Хладилника, след първия светофар, първата пряка в дясно е Страцин в първия блок от ляво е клуба/
www.dvetefei.com

Цена на дете 10лв /10 за 2ч., за всеки следващ час по 3лв./. Ако останем до 16ч цената е 13лв. Това включва сандвич, сокче Капи и подарък от Дядо Коледа – магнитна дъсчица за рисуване. Сандвичите и сокчетата ще ни ги сложат на нас.
Дядо Коледа и Снежанка за 30мин са 60лв, които ще се разпределят по броя на присъстващите дечица.

Там можем да си купуваме допълнително от кафето безалкохолни, вино, бейлис и др. Като всеки ще си ги плаща отделно.

Списък на мамите и бебоците:
1.   Prasentze и Боби
2.   Veselina_sp и Маги
3.   Boriva и Преслав
4.   ketito и Денис
5.   Tweety и Боби
6.   ~Галя~ и Ива
7.   Rumcheto и Кико
8.   Еми и Ники
9.   babyonboard и Мартин
10.   Jessy I и Юджийн-Кристо
11.   tasia и Даниел
12.   miki3 и Алекс
13.   Gabi 666 и Симона
14.   galia 2006 и Зори
15.   Zory и Анна Мария
16.   Konstans и Тино
17.   Цеци и Елица
18.   Bezmerna и Пресияна
19.   Kremena и Мартин
20.   Kalaza и Никола
21.   Ger4o и Иван
22.   tanyta25 и Благовест
23.   c-mira и Ема
24.   EkaterinaM и Михаил
25.   lily_b и Катерина
26.   rapan4e и Бояна
27.   Iliana_d и Лора
28.   honey_bee и Вики
29.   danika и Гоги
30.   daizy и Алис
31.   senorita и Кари и Алис

Hug Hug Hug

Tada  Gift Tada

# 207
Здравейте,
аз от обикаляне по разходки нямам време да седна 2 реда да напиша ,но пък с четенето поне успявам.
Тася пожелавам ти бързо да се оправяш  Hugи да поспите тази нощт, а нямаш ли замръзена кърма да му даваш?
 iliana_d  и аз да благодаря за организацията   bouquet и да те помоля да ми допишеш Симона и май не видях  adiland с Мария

# 208
Konstans, ние с КатяН взимаме храна от кухнята зад Макдоналдс( Макдрайв). Купони се продават всеки петък за колкото дни искаш. Ако искаш, за да ти е по-лесно ми кажи датата от която искаш да започнеш и аз ще ти купя купони, после ще се видим и ще ти покажем и кухнята Peace
Много ви завиждам,че сте такава голяма тумба. Ние сме малко, но и ние сме готини Laughing
Целувки  bouquet

# 209
  • София
Мамчета, а какво ще си правите Татковците?Ще си ги взимами ли е тях Mr. Green
На моя му стана мъчно като му казах, че е само за нас Rolling Eyes

Гледам,че списака се напълни Laughing,дали ще се задържи бройката newsm78

Обещавам, че ако намеря кой да ме закара ще мена да го "преслушам" Mr. GreenАма чак пък професионално Blush

Да ви се похваля!Ние днес за първи път казахме ТАТА
Баща му, за малко да се подмокри Joy

Общи условия

Активация на акаунт