Ноемврийско слънце вече грее,МАРТенското бебе почва да щурее!

• 8 598
  • 284
  •   1
Отговори
# 225
Здравейте,

Прасенце, много хубави снимки, а бебоците са много сладки Hug

И аз съм в издирване на ботуши, наште боти за нищо не стават, по 100 пъти си ги сваля от крака, днес гледах едни много сладки боти-буйки в премаман, ама нещо недомислени ми се видяха, не можах да й ги обуя на Алито. а и ако знаете откъде мога да взема чувалче за количката, моля ви кажете. Харесах и едно столче за кола пак в премаман, върти се и пада леко назад, ако заспи бебето, щях веднага да го купя, ама този път реших да размисля малко първо, че ми писна от тъпите ми покупки, дето после си ги бия в главата - дрехи по-малки номера, 100 чифта безполезни обувки   и пр.

Ох, забравих да се похваля LaughingДунда най-после го размърда това дупе и пълзи с вдигната дупара, ама не може да включи за какво са й ръцете и заора носле в леглото. Май и аз ще пробвам като Безмерна да я пусна на земята, пък току виж се разтичала Mr. Green

# 226
Аз купих буйки на Колев И КОлев за прохождане. Иначе иаммае стабилни зимни на Денди,но пьк вьтре нямат подплата. За сега ходим с буйките,а вкьщи с пантофки.

# 227
Здравейте, майчета-зайчета!

Първо бързам да се похваля!
НЯМАМЕ непоносимост към глутена!!! Наваксали сме двигателното изоставане заради рахита! Нямаме вече и симптоми на рахит! Преодоляли сме лактазния дефицит! ХЕмоглобинът ни е 116! С 2 думи - детенцето ми вече е здраво! Пу-пу-пу

Това всичкото го разбрах от четвъртък до днес включително. Е какво повече мога да искам!!!!!!! Нямам думи да ви опиша колко съм щастлива... Но вие ме разбирате, сигурна съм!  Hug  Hug  Hug  Hug  Hug

Утре има ли мами в Южния? Имам да черпя  Joy

Сега да си взема въздух и по същество Simple Smile

За партито: аз на 16-ти няма да мога най-вероятно - имаме служебно-клиентско предколедно парти на Боровец и ще съм един вид на работа. Но ще видя дали майка няма да може да доведе Преско, защото ще е голям кеф, сигурна съм, и не искам да го изпуска... Ще "прослушам" утре по въпроса Теринка и Нинка, че те влизат рядко...

Последна редакция: сб, 18 ное 2006, 21:58 от boriva

# 228
  • София
Браво Борива! Много се радвам, че всичко е наред вече при вас!!!  bouquet  bouquet  bouquet

# 229
 аз цяла тема се загубих нещо не ми остава време,но ще наваксам!
Прасенце снимките както винаги са страхотни!
Тези малки сладурани Софи и Мария много готини....и палави...
Ще се видим в парка мами...

Целувки ,лека и спокойна вечер
 Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 230
Браво Борива много се радвам Hug Hug Hugдано оттук нататък само такива хубави неща да чуваме от теб, нацелувай го малкия голям мъж  love001

Кремена, имаме ги тези буйки на КиК, събува ги за части от секундата, а тези Денди в Сф продават ли се някъде newsm78

# 231
Здравейте и от мен,
да се похваля -вчера на Тино му проби първото зъбче, но все още е нервен и неспокоен и може би и второто скоро ще е факт.Само се моля докато сме във Варна да не е много ревлив, защото хотела е нон стоп пълен.

Иначе татко му днеска се е опитал да го захрани с риба, което е приключило с неуспех и много рев.Най-вероятно детето ще е като баща си - необичащо риба (само какво изпускаааааааааааа)Аз пък цял ден отделих на себе си - фризьор, кола маска, приказки...а бе починах си добре.

На всичко скорошно оздравяване
За нас майките разбира се е по-лесно да гледаме послушни, кротки и много спящи деца. Но аз, ако можех да избирам, пак бих предпочела диво, щуро, любопитно и експериментиращо дете. Да, ще ме изправя на нокти, ще съм постоянно нащрек и няма да имам спокойствието, на което съм свикнала, но така се опознава чудния шарен свят, така се трупа така ценният опит за живота, така се научават много неща и после се използват в различни ситуации.

smile3521

Искам и другите ми деца да са такива

Дейзи, този стол съм избрала и аз ,мисля да купя  плюшения утре или в понеделник да е на лице ,че пътя е много.Ние пробвахме всички буйки и обувки ,нито едни не мога му обуя лесно, а крачето му не е голямо.Взех едни върнах ги , взех втори и тях върнах и накрая парите ми останах за капаро за една поръчка от тях.

Борива, това е страхотно!  bouquet

Прасенце снимките както винаги са страхотни!
Тези малки сладурани Софи и Мария много готини....и палави...

smile3501 newsm10

Лека вечер

# 232
Ох, от толкоз емоция забравих: Илиянка, благодаря и аз за това, че се нагърби с организацията!
Засега не ме вади от списъка - ще мисля варианти за "включване"...

# 233
  • София
Борива, да ти е жив и все здрав малкия юнак.  Hug

А за бебчовците в парка - нямам думи. Имам чувството, че с всеки изминал ден все по-хубави стават тези мартеничета. Simple Smile

Аз пък днес успях да оставя Зори за цели 4 часа на баба й и да отида на кино. За мене това си е супер постижение.  bowuu

# 234
  • София
Здравейте,маминки! Hug
Благодаря ви за пожеланията,мисля,че нещата отиват вече към подобрение,сутринта пак имах обрив,но не чак толкова страшен като предните дни.Явно лека полека отшумява.Малкия се попримири с положението,че няма цица,но категорично отказва АМ.Лошото е ,че и вода много малко пие и забелязвам,че почти не пишка.Започнах да му изливам вода в устата със спринцовката от Панадола и той горкия ще-неще гълта.Страх ме е да не се обезводни или да му се повредят бъбречетата.Та така,драмата при нас още продължава,но май се оправям и се надявам скоро да приключи.
Аз послушах Лили и копнах информацията за партито на първата страница,после прочетох какво е написала Илианка,но нищо ако има промени и аз ще променям каквото трябва.
Борива,много,много се радвам,че Преско е съвсем здравичък!Дано никога повече не му се случват такива лоши работи и да расте здраво и щастливо детенце!Представям си какво облекчение и щастие си почувствала при тези хубави новини.Браво! Hug
Снимките от поредната срещичка са прекрасни!Страшни сладурчета са тия дечица,пу-пу и колко са фотогенични само!
Честито зъбче на Тино!А аз днес за първи път  измих зъбките на Дани,не остана много очарован,но и не се противеше особено...като за първи път беше добре. Simple Smile
И аз мисля да купя обувки за прохождане на КиК.Иначе за зимата имаме много хубави испански ботички(подарък),но още не съм му ги слагала,извеждам го все още с маратонките.
Е-е-ех,Гале,как ти завиждам(благородно).Искам и аз да изляза някъде без малкия,ама май скоро няма да ме огрее.
Зоуи,дано Дани бързичко да оздравее!Стискам палци!
Ами май това е от мен за тази вечер.Лека нощ и много цунки на всички! Heart Eyes

# 235
Boriva да ти е живо и здраво детенцето и повече да нямате такива притеснения Heart Eyes
Прасенце ми той много голям станал Бобчо,страшен сладур.
За буйките ние вече скъсахме един чифт,сега втори караме.Незнам дали са за прохождане но са им много удобни

# 236
Днес новините са страхотни много се радвам за Преско и че Тася вече се оправя  newsm44

Аз купих едни буйки ботуши на Лора от кв.Павлово - магазин Baby Nova ул."Пушкин"№ 34. Там имаше много моделчета ботушки като за нашите разбойници. Струваха около 30-40лв.

Аз послушах Лили и копнах информацията за партито на първата страница,после прочетох какво е написала Илианка,но нищо ако има промени и аз ще променям каквото трябва.

ОК

Hug Hug Hug

# 237
Добро утро!Аз както и очаквах тази настинка ме умаломощи  TiredВчера бях със страшно главоболие и неможах да се включа.Важното е че малкия за сега е добре,дано да удържи  и да не се разболее! Praynig boriva радвам се за твоя бебо,че е добре! Peace  tasia попринцип алергийте по бавно минават,важното е че лечението има ефект! thumbsupТвоя сладур ще се окаже голямо инатче Grinning   Бързо да се оправяме болничките малки и големи! Hug Hug HugЛек ден на всички!

# 238
здрасти милички Hugи мерси за комплиментите Heart Eyes

Борива страхотна новина,радвам се за вас  bouquet

Тасинка скъпа Hug пробваш ли да слагаш АМ в пюретата -така Дани приемали го newsm78
много ми е притеснено за вас Praynigако сте много закъсали и Дани не поема АМ в пюрето  newsm78ако искаш може да ти изцеждам кърма да му преваряваш,поне да слагаш в пюрето newsm78

Геле страхотно Hugи на мен ми се ходи на кино  Hug

за буйките-Танчето ми препоръча Минимен смятам да я послушам-само се чудя кога да ги обувам,защото в къщи на горния етаж е паркет и Боби се пързаля по термочорапи а сега му е голям мерак да го водя уж ходи,нормално ли е да му ги слагам в къщи newsm78то те всъщност ми трябват за в къщи защото навън е с цял космонавт
вие как си обувате бебовците в къщи newsm78

# 239
Аз първо да се похваля - снощи с мъжо бяхме на рожден ден в едно заведение и си изкарахме страхотно  bowuu Добре, че има такива поводи, защото в момента нощният ни живот е сведен до минимум (да не казвам, че почти няма такъв  Rolling Eyes)
Относно обувките - Ива още е с "декоративни" и въобще не може да ги търпи, то се почва едно дърпане, ритане, хапане ... ooooh! и в крайна сметка е без обувки  Laughing. За прохождане съм решила да и взема на Miniman, дано до тогава свикне с тях.
Boriva, много се радвам, че с Преско всичко е ОК  Hug
Тася, и на теб пожелавам бързо оздравяване. Дани като отказва АМ какво му даваш ?
Честито зъбче на Тино ! Ние още сме в отбора на беззъбите  Simple Smile
Приятен ден от нас  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт