Ноемврийско слънце вече грее,МАРТенското бебе почва да щурее!

• 8 557
  • 284
  •   1
Отговори
# 210
Жане, ти на какъв език им говориш на малките? Чудя се как ще се оправят горките деца с два езика на главата  Rolling Eyes

Само на български им говорим в къщи,на вън понякога и на английски,ако сме с други деца или възрастни който не говорят български.Не знам как се оправят Laughing
За обеците ги заведох при лекар уши-нос-гърло и той им ги сложи,много са мънички като кърфички,били специални за бебета,почти не реваха,както при ваксина.Не ги дърпат и пипат,много бързо зарастват.
Мерси на всички за комплиментите,наистина много пораснаха,но с това и белите и щуротите им растат прогресивно  Mr. Green
Може сами да се обедите:
http://family.webshots.com/photo/2468816140099266595jAuUAK

# 211
Ама направо са страхотни тези двете щуротийки  Heart Eyes

# 212

Да ти ги дам за един ден само Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Доста са ми палави, а и взеха да се посбиват последно време,усещам,че и хапане ще има като поникне някой зъб  Mr. Green (още си нямаме зъби)

# 213
  • София
Ей, ама Мими и Софи са наистина невероятни скици. Явно добре се забавляват двечките. Жане, да са ти живи и здрави!  Hug
Нека са диви ш щури всички мартеничета!  Peace Едва ли някой иска детето му да е заспало, свито и послушно.
Днес моята Бояна става на 8 месеца.  smile3510 По този случай скочи в 6, събуди всички с песни и радостни възгласи и все още се весели нещо и не спи.
Черпим ви  Coffee , никакви торти.
Днес ще си направим с нея голяма разходка в Южния, може да познаем някое мартениче.
Слънчев ден и целувки на всички!  baloni

# 214
  • София
Zhana Много са красиви Heart Eyesточно, като за реклама Laughing
А и отгоре на всичкото 2  bouquet

# 215
  • София
rapan4e  Честита месечинка JoyАз ще се почерпя с кафенцето, имам нужда Joy
И ние днес сме в парка, но сега тръгваме и нямам време да се разберем, дано се намерим Hug

# 216

Да ти ги дам за един ден само Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Доста са ми палави, а и взеха да се посбиват последно време,усещам,че и хапане ще има като поникне някой зъб  Mr. Green (още си нямаме зъби)

Ох като знам Алекс какъв дивак щурав е представям си с 2 такива какво е  newsm53
-един ден ще искарам но не и минута повече  Joy

Честити 8 месеца на Бояна   bouquet
 rapan4e те не вървят в комплект заспало свито и послушно така че аз искам детето ми да е послушно пък и малко по заспало не бих отказала  Blush че то не се издържа бе   Crazy  ooooh!

Последна редакция: сб, 18 ное 2006, 09:13 от miki3

# 217
  • София, център
 Zhana  Тези двечките мини принцеси са за схрускване...много сладки!  Hug

rapan4e  честита месечинка...  baloni!!!

Лек ден и от мен... отивам да стягам Мими за посещение при свекървата! Mr. Green

# 218

Ох като знам Алекс какъв дивак щурав е представям си с 2 такива какво е  newsm53
-един ден ще искарам но не и минута повече  Joy

Честити 8 месеца на Бояна   bouquet
 rapan4e те не вървят в комплект заспало свито и послушно така че аз искам детето ми да е послушно пък и малко по заспало не бих отказала  Blush че то не се издържа бе   Crazy  ooooh!
Аз преди да родя си мечтаех за близнаци ooooh!,а сега благодаря на бог Praynig,че е само едничък,че ако имах 2 като Дани,сама щях да се предам в лудницата.
Рапaнче аз въобще не отказвам второто да е поне малко по заспало  и послушно Joy.
Моя Дано вместо да се оправя се влошава,вече е с температура и кашлица Cry.

# 219
  • София
За нас майките разбира се е по-лесно да гледаме послушни, кротки и много спящи деца. Но аз, ако можех да избирам, пак бих предпочела диво, щуро, любопитно и експериментиращо дете. Да, ще ме изправя на нокти, ще съм постоянно нащрек и няма да имам спокойствието, на което съм свикнала, но така се опознава чудния шарен свят, така се трупа така ценният опит за живота, така се научават много неща и после се използват в различни ситуации.
Бояна е сравнително лесно за гледане дете. Казвам сравнително, защото баткото беше просто уникален в белите. Защо мислите, че чакахме 11 години за второто?  Joy
В парка не познахме нито едно мартениче, но си изкарахме много приятно. Купихме си балони и гледахме въртележките.
  bouquet          bouquet              bouquet

Всички болнички, я бързо пак във форма.  Heart Eyes

# 220
Здравейте и от нас  Hug
Наистина са прекрасни Мария и София Heart Eyes Heart Eyes
Болничките, бързо оздравявайте! Hug
Тася, предлагам да копираш информацията за партито в началото на темата, а и в следващите, за да не се налага после да ровим за подробности. Разбира се, когато имаш възможност   bouquet
Хайде лека и спокойна вечер!

# 221
Абе до сега не бях усетила да е трудно,но от както влязоха в 9месец стана страшно изведнъж.За последната една седмица са ревали повече от колкото първите 8месеца от живота си,отдавам го на зъбите,май най-накрая ще ни излезае някой. toothИначе отнемат много време и енергия да ги отгледаш но си струва повярвайте ми   Two Hearts
Всичките ни деца са хубавички като Мартенички.
Честито на Юбилярите да растат живи и здрави и много послушни. Tada

# 222
ако можех да избирам, пак бих предпочела диво, щуро, любопитно и експериментиращо дете.

според мен пък послушни деца не е равнозначни на заспали деца, неинтересуващи се от нищо и отнесени от вихъра. Моята Пресияна е послушна, защото не плаче, не капризничи, може и сама да се забавлява, не трябва непрекъснато да съм до нея,да я нося на ръце и т.н., но в същото време си е доста любопитна и като всяко дете експериментира. Въпрос на гледна точка.  Hug

честити 8 месеца на Боянка!

Тася, дано да се оправиш бързо!
zoui, дано и Дани бързо се оздравее!

Жане, страхотни сладурки си имаш!

ние имаме напредък с опитите да пълзим: откакто преди два дни сложих Писи да се търкаля на пода, а не на канапето, където висеше досега, изведнъж започна да прави опити да пълзи, да си сгъва крачетата и се чудя защо не я сложих по-рано  Blush  то терен му трябвало на детето Simple Smile

# 223
здрасти милички Hug
Тасинка дано си по добре и алергията да приключи,стискам палци Praynig
Зоуи стискам палци и на вас Praynig

Боби нещо от 4 дни е особен,силно нервничи с истерична нотка на моменти а нощем плаче, измисля някакви нови неща като звуци и мимики,чудя се дали не е някакъв етап на израстване защото не изглежда болен а и с всеки ден според мен изглежда пораснал newsm78

Кетито,доколкото разбрах от Илето повече от 30 мами с бебета в клубчето ще е малко притеснено,така че татковците по добре да пропуснат newsm78поне ние нашия ще го ползваме само като превоз Mr. Green

Рапанче честито  bouquetголеми да пораснете  bouquet

мами вие купихте ли обувки за прохождане newsm78и откъде newsm78

пускам малко снимки на много бебоци в парка,при това твърде красиви бебоци bowuu
http://snimka.bg/album.php?album_id=77387
парола-marmot

цунки и лека нощ Heart Eyes

# 224
Тася, предлагам да копираш информацията за партито в началото на темата, а и в следващите, за да не се налага после да ровим за подробности. Разбира се, когато имаш възможност   bouquet

Аз ще пусна инфото за партито отново в новата темичката, за да мога по-лесно да редактирам инфото ако има промени  Wink

На всички болнички пожелавам скорошно оздравяване  Hug

Общи условия

Активация на акаунт