"Клуб" на живеещите при свекито

• 3 282
  • 61
  •   1
Отговори
# 45
  • E-CLM & CH-VD
Живяхме при родителите на съпруга ми около 10 месеца. Много добра жена, дори не мога да й кажа свекърва.  Помага ми страшно много, винаги мога да разчитам на нея, но си е истина, че всяко семейство трябва да живее в свой си дом.
Най-малкото защото вкусовете на всеки един са различни.  В интерес на истината, в техния дом ни бяха казали, че нашата спалня можем да си я направим както ние си решим - като цветове, обзавеждане.  Съобразявали са се с нас, с това, че сме отделно семейство, а не сме просто "сина ни и жена му".   bouquet

# 46
Ох добре че докато видя темата, вече не ми се налага да се записвам в клуба  Laughing
От три седмици напуснахме свеки (че не се издържаше) и сме на квартирка и аз съм много щастлива  Heart Eyes Ако бяхме още там със сигурност щяхме да се сдухаме с милото съвсем  ooooh!

# 47
и аз съм към този клуб Grinningимам само свекърва и живеем при нея.Тя е много разбран човек и не меша в нищо.За сега не мога да се оплача.За по нататък ще видим..... newsm78

# 48
  • Някъде на път....
Щастлива съм, че не членувам в този клуб!  Wink

# 49
живеем с свеки 6 години-стопиха ми се нервичките! Не че е лоша жена,но по-различен човек от мен до сега не съм срещала-не ме е от кръвната група! С две думи-няма какво да си кажа с нея,и затова просто не говоря Peaceв резултат на това излезе че съм мълчалива и особенно Shockedаве аз си знам! Успокоявам се с това че малко ми остана да я гледам newsm44

# 50
Ние сме същата картинка. Само дето присъства и свекървата. Всичко е старо и по много. Мебели отпреди 25 години, в които е натъпкан сигурно 1 тон багаж. Пълен хаос отвсякъде, защото мойто свеки не обича да чисти, или поне не се сеща. Горкият ми свекър. Натрупани боклуци, защото "защо да се изхвърля като може да се ползва за нещо някой път". Но кога ще е това някой път, един Господ знае. Съответно аз не пипам нищо, защото после ще изляза виновна. Мъжът ми и той много не им се бърка, но и на него му е дошло до гуша. Поне си имам подкрепа.
Katjushka, свекърва ни май е един и същи човек.Много загрижена, не мисли въобще за себе си, само за "другите".Досадница неописуема, не можеш да и направиш забележка, защото веднага се обижда;различно от нейното мнение не признава #Cussing out Надявам се догодина да се махнем Praynig Praynig Praynig

# 51
Поредният член на клуба. От 6 години сме заедно, като цяло не мога да се оплача. Много ни помагат финансово и морално, съобразяват се с нас и можем да разчитаме на тях. Но все пак си мечтая за наш собствен дом някой ден.

# 52
  • някъде
От две години живея с тях, но като няма възможност за самостоятелно жилище ще се търпим някак си! Не са лоши хора, но бих предпочела да живеем сами! Peace

# 53
Аиде и аз в клуба  Sad не мога да се оплача много ама друго си е ако сме сами Crossing Arms

# 54
  • София
С единия крак съм извън клуба - "свекъра" ми се разсърди и се изнесе. За пореден път. Много му здраве. Ох, че кеф! Twisted Evil

# 55
Не живея със свекърва,а с бащата и бабата на мъжа ми.Няма да се впускам в подробности,но така ме дразни бабата,че до утре мога да разказвам...Все мрънка,досажда,слухти....,абе ужас ви казвам.Сутрин,още като я видя и ми се разваля настроението.Стига за нея,че пак ми се вдигна адреналина. #Cussing out
Напълно те разбирам и ти съчувствам. Ние също живееме с бабата на мъжа ми и нещо не се разбираме, ама хич. Не мога да си обясня защо. Моето бебче е на 4 месеца вече и за цялото това време аз си го пера, храня, гладя, ставам през нощта и всичко останало. Не я товаря с нищо, а тя през няколко дни е обидена. В очите на нейните приятелки съм "ужасна снаха" (според мен). От което аз се чувствам много зле, а май не трябва да обръщам внимание.

# 56
И аз си запазвам членска карта тук. Живеем в общ апартамент със свеки. Тя е общо взето добра и разбрана жена, но отвреме-навреме наистина се дразня от някои нейни навици и начин на мислене.

# 57
  • София
И аз да се запиша в клуба на живеещите при свекървата на моята свекърва. Дразним се взаимно, къде случайно, къде не съвсем  Blush , но ще се търпим като сме в нейната къща, а пък тя ни е пуснала вътре  Mr. Green

# 58
  • Пловдив
Мойто свеки е все пълно с "гениални" изказвания. Първото беше, когато започнах да храня малкия с лъжичка. Нормално е детето да се дърпа, да плюе и т.н. Но какво беше изказването: Ох, недей да мъчиш детето, то после само ще си свикне  #Crazy. А това, че после на мен ще ми е трудно, не се сеща. Второто: аз си подквасвам киселото мляко сама вкъщи и ми бяха казали, че киселата му жилка се губи, ако преди подквасването се сложи захар. Съвет: Ами ти недей да слагаш захар, че сигурно му се убиват полезните бактерии в млякото (т.е. бацилус булгарикус ще се унищожи - от мен!!!!!). И третото, което е най-прясно и най-много ме подразни, защото беше казано пред майка ми: "То аз съм го научила на всички неща (да посочва кое какво е), те младите много-много не се сещат." Ами то си е така, че тя ходи по цял ден на работа, пък аз сигурно съм си зарязала детето в къщи и си пия кафенцето примерно!
Ей, иде ми да я fight
Ужас ви казвам smile3511

# 59
biaxme pri svekito edna godina,no tia me gleda6e vse edno sam i da6teria.i mnogo pomaga6e za malia viktor.az ia obi4am kato vtora maika

Общи условия

Активация на акаунт