Любители на кучета - 127

• 35 686
  • 724
  •   2
Отговори
# 210
  • София
Айк, добре дошъл в отбора на качващите се на дивана! От Чарли да знаеш - там е най-готино!
За "изцепките" на Чоки... малей... Господ да ви пази! 😘😘😘 Тари, сигурна съм, че в момента на случката си била на 100% наясно какво да правиш! Така де, воин! КалЕн при това!
Аз няма да показвам пак спяща космата топка, че ми хваща срам как само спи тоз мързел!

# 211
  • София
И ние днес с емоции.Когато си попаднал в шантаво семейство като нашето...ще трябва да свикваш с всякакви странности от малък Сутринта тръгнахме на разходка в парка за час.Ама на връщане на кучешката поляна Св засякоха с няколко подрастващи кучовци и настана една игра ...Марси ги газеше наред.Пощуря.Пуснах го без повода и той се изкефи на макс.На прибиране към нас вече беше доволно изморен .Но... щерката реши че трябва да идем до мола .И се сети че там пускат с кучета.Готово-Марси ще ходи на мол.Стъписа се там.То хора, миризми...Да душка ли ,да се страхува ли...А пода един светъл и се пързаля.Ужас.Взех го на ръце ,ама тежи дупето.Държа се много прилично заради стреса и обра овациите на посетителите
След тези емоции цял следобед спа

# 212
Айк, добре дошъл в отбора на качващите се на дивана! От Чарли да знаеш - там е най-готино!
От вчера насам е негова собственост. И в момента аз пия кафе, той се е разположил на една черна възглавничка и дреме. И снощи беше така Joy Много съм щастлива, че мястото вече не е празно. Айсинката ни гледаше от там редовно.

# 213
Браво на Айк 😍,сигурно е много горд,че е успял 😁
Спомням си Тайра като беше бебе,как искаше да се качи,обаче и беше височко.И така,ние я викаме,тя се мъчи,но не става.И един ден се прибирам от работа и гледам,че на спалнята между двете възглавници се отбелязала една дупка-пипам още топличко.
После я викам да се качи,тя се прави пак,че не може 😂
Сега и да искаш,не можеш да я свалиш 😅

# 214
  • София
Ейййй, таз гад ме ухапа Rage. Уж да се гушкаме и нещо реши, че съм заплаха. Накарах му се, прибра се в "къщурата" и гледа виновно като му говоря... разбойник. А сутринта идва да ме ближе с любов 😂.
Ей го виноват:

# 215
Аз пък една тъъъъънка усмивчица виждам Grinning Хич не ми изглежда виновен.

Вчера нашата беше главна атракция за две бебета на 11 месеца. Лежа си спокойно, докато те я галеха, и само от време на време ги близваше възпитателно. Толкова спокойна беше, че ще каже човек, че е най-добре възпитаното куче на света... Жестока заблуда.
Времето най-после се оправи. Вън е слънчево, топло, тъкмо като за дълги разходки и игри.

# 216
sssani, случайно да не сте били в Ринг мол? Че вчера по обяд точно подобно сладурче видяхме с моя приятел в мола и се дърпаше сякаш го беше страх и момичето, което беше с него го вдигна и го носи. За Марси се сетих, но не бях сигурна дали сте вие .Направо ми напомниха на нашата Мейпъл как се дърпа като я е страх.

Мейпъл е вече от месец с нас и стана на 7 месеца. Има голям прогрес от началото - вече не я е толкова страх навън и вкъщи си се чувства много спокойна и мила. Миналата седмица я оставяхме сама, докато бяхме на работа като се прибирахме да я разхождаме на обяд. Хванах цаката как да не лае като тръгваме - пъхаме и храна в играчките и тя се занимава, но явно по-късно се усеща че е сама и съседите казаха, че вие и лае за определено време. Сега съм и поръчала snuffle ball да крием храната там, че да отнема повече време да я хапне и да се занимава.

# 217
Plamena.., на нас едни приятели ни казаха един трик. Купуваш един конг и го пълниш с пастет. Замразяваш. Като излизаш, даваш конга и 1 час поне няма да гъкне. Също купих и нещо като подложка, на което изсипвам полутечен пюриран пастет с вода. Също замразявам и ето ти занимавка за дълго време. Само дето нашата тия силиконовите подложки ги накъсва.

# 218
Ние имаме една топка с дупка, подобна на Конг, може да взема пастетче и да пробвам, благодаря за идеята Hug пробвах гранули да напъхам, но дупката е прекалено голяма и падат много лесно. А  за замразяването, няма ли шанс да им измръзне гърлото? Grinning

# 219
Абе ще измръзне... Smile Нищо й няма. Аз като показах дрешката на развъдчика и той ми се разсърди. Каза, че рядко среща настинало куче и да не се лигавим. Та слагаме дрешка само ако вали много да не се мокри толкова, че много мизерно гледа.

# 220
Аз такова силиконово за близане го мажа с кисело мляко и слагам във фризера да се замрази. След "сесията" по близане обаче го вдигам, защото започва да го гризе. А конга го пълня с банан. Laughing

# 221
  • На земята

Ето ни и нас. Не съм ви чела цяла седмица, но сега наваксах.
И нашата хубавица вече се качва на дивана и на леглата, преди бяха само котешка територия, но сега се качва и раздава команди.
Вчера моя мъж я изкара на една доста дълга разходка и беше заспала веднага в колата. Прибра се и не искаше и да яде, направо се просна. Струва ми се, че бързо се уморява, на 4 месеца стана и е голямо магаренце. Още се борим с яденето на гранули, ей голям инат е, ама и аз няма да отстъпя

# 222
  • тук-там
Със ски на Витоша и без дрешки:

# 223
  • София
sssani, случайно да не сте били в Ринг мол? Че вчера по обяд точно подобно сладурче видяхме с моя приятел в мола и се дърпаше сякаш го беше страх и момичето, което беше с него го вдигна и го носи. За Марси се сетих, но не бях сигурна дали сте вие .
Ние сме били .Окапаха ми ръцете да го нося Той тежи над 9 кг все пак.Казвам му че ще ни се смеят ,ама .... Simple Smile
 И аз Св каня да взема от тия подложки за пастет.Има.топче за лакомства ама ефекта е краткотраен.Марси яде супер бързо и лакомо и се чудя какво да му измисля ,за да намаля темпото

# 224
  • Пловдив
Аз може да съм нисък, но за сметка на това съм дълъг Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт