Любители на кучета - 127

• 34 895
  • 724
  •   1
Отговори
# 300
  • София
Честит да си, Ози! Много здраве и дълги години вярно да служиш на стопаните си! А те теб като писано яйце да те гледат!!! 🥰🥰😍😍 това наградки, лакомства, чешкане... ясно, нали 🤭
Красавец!

# 301
Да му изям ушите на бебе Ози Heart Exl

И Вълчан не е къпан от няколко месеца. Ама с това извеждане по 4 пъти на ден и тоя студ, кога да го изкъпя. Какъвто е кекльо, ще вземе да настине. Сега му поръчах шампоана на Фурминатор, чакам другата седмица да пристигне и да видим дали ще ускори сезонния космопад.

# 302
  • София
А как е той иначе, макче?

# 303
  • София
Ози е бонбонче. Да е жив и здрав.
Аз предишните кучета съм ги прала два пъти в годината, като изключим влизане във вода на море или река.
Това с алергиите е ужас. Ако ви снимам коремчето му ще се потресете. Така се е раздрал, че ми се реве. Дано имунотерапията помогне.

# 304
Сладък Ози Green Heart Чак не мога да повярвам, че са били такива мънички, а сега магарета.

Реюниън, изпращам много положителна енергия. Дано бързо се отървете от тази гад.

# 305
Toni, като изключим, че с по-малко от 3 пъти извеждане на ден не можем да минем (обикновено са 4), по друго не личи, че е имал проблем. Качи килограми, въпреки че още е поднормен и видимо слаб (за сметка на това е много бърз). Не сме го водили пак на изследвания. Май негласно сме се разбрали с ММ, каквото е, такова. Така или иначе това, за което остана да подозират лекарите, няма лечение, а само забавяне на необратимото. Не му засичам вече и количеството вода, но не ми прави впечатление да наливаме често вода в купата. Рядко се случва да клечи по-дълго време и пак няма нищо общо с онези рекорди, когато забравях от кога чакам.

Поне вече не се притеснявам, като ни няма по 5-6 часа през деня как ще издържи.

Ре, голяма мъка с тия алергии. Може ли като човешките деца а да ги израсте?

# 306
  • София
Попи, не, освен с терапията. Те го записаха като уникат. Няма нещо от което не е алергичен, а стойностите му са до небесата. Ще го ползват за тестване, защото не са виждали такова чудо.

# 307
Като ви чета се радвам,че Тайра няма никакви проблеми.С алергии е много лошо,и при хора и животни.
Направо не ти блазя Ре ,но пък важното е,че колкото и да ви е трудно сте щастливи,че сте заедно!
Дано скоро овладеете положението.Стискам палци 🤞
На Вълчан също,дано скоро се стабилизира и повече да не се повтаря! 🤗
Ози е красавец от малък 😍

Аз пак предприемам мерки за смяна на храната.Писна ми да давам по 200 лв за гранули,и тя да не иска да ги яде 🤦
Слагам вътре я кисело мляко,бульон,краставица,саламче,кашкавалче ..без добавка НЕ!
Сега съм се спряла на едни Ownat,мисля да ги поръчам,не изглеждат лоши като състав-устройваме фосфора най-вече и да видим.Ще ги поръчам тия дни,че са на добра цена,по-ниско качество са от сегашните,но вече не знам какво да взимам.
Пробвахме-12лв за кг,15лв,18 лв не и не...направо ще ме побърка 😳

# 308
  • под тепетата
Благодаря ви, момичета! Със сигурност го глезят повече от мен!

# 309
  • тук-там
Ре, а помога ли банята? Аз не разбирам от алергии при кучета и направо съм в шах от вашата история!

# 310
  • София
МТЗ, помага. Шампоанът е медицински, а и свалям с водата полени и прах, към които той е алергичен. Мажа го и с лосион след това.
При кучетата алергиите имат предимно кожни и ушни прояви. Не кихат и не кашлят, но пък лесно развиват бактериални инфекции като се чешат. Той е ловна порода микс и явно генетично е обременен. Аз очаквах някакви проблеми, но не чак такива. Ако не го бяхме взели, щяха да го приспят.

# 311
  • Пловдив
И ние перем рядко Ози.
mtz, вие с този сняг може да считате всяко излизане за пране Satisfied Мама така освежаваше килимите навремето.
Нинка, виж каква си хубавица  така изпрана! Пък другият път си поискай саламче, не бисквитка Stuck Out Tongue Closed Eyes
Преди 4 години - първа нощ вкъщи

Какъв мъж те знам, а какво бебе си бил, Ози!
Бенджамин Бътън Wink
Да му е честита годишнината от задомяването.

# 312
  • тук-там
Ех, Ре, не ти е лесно! Но за сметка на това е най-доброто куче на света, а ти най-грижовната мама!
Биляна, много е бил сладък малкия новодомец!
Поздрави от моите добродушковци:

# 313
Приветт! Не знам дали ни помните, но Чарли вече стана млад мъж на 1 година Grinning
Ноо е запазил пубертетското си държание, като добавя нови дивотии в главата си Grinning Но е страхотен и просто няма как човек да мусе кара и сърди Grinning
Като едно добро куче..че го възнаградим с малка екскурзия април месец из Родопи, като съм се насочила към Борино - Орлово око, Вълчи камък( за тези места уж четох,че няма проблем да го качим с джиповете), пещерите, които ще пропуснем,защото той няма да може да се наслади на тях, но имам голям мерак и за Дяволска екопътека , ако някой е ходил и може да даде препоръка за това място....дали ще се справим с него, като ще го носим, където е нужно?

Последна редакция: пн, 02 сеп 2024, 17:10 от bubanka

# 314
  • Бургас
Ох, Озьо, възглавница кадифена с ушаци!
Мери , не мъчи животното. Свари му едни фенери с ориз, да се радва. Хем по-евтино ще е. Аз не, че агитирам, обаче Елза е перфектна и като козина, и дъх, и зъби. Само това яде - фенер, гърбове, с много месо, ориз, други варива и зеленчуци. И тук-таме някой банан.
Alesanas, честит ти Чарли. Скептична съм за Дяволската екопътека. Стръмна е на места, хлъзгава, има дървени мостове, ако е тежък, ще ви е неудобно.
В пещерите не пускат с кучета, ама ти знаеш.

Общи условия

Активация на акаунт