Любители на кучета - 127

• 34 883
  • 724
  •   1
Отговори
# 285
А за детенце не се притеснявам, тя сега е научила урок и той няма да е нахалост. С нормални родители и с куче, човечето ще е окей. Кажи й, че една тема каки и лели казват, че не е виновна тя и ако друг път някой се заяжда, да извади телефона и да насочи за снимка Simple Smile Или да се разпищи, че да събере минувачи и да не може ритащата да си тръгне, преди да пристигнеш ти.
О, тя се е развикала на нахалницата, а също я е снимала, след като се е отдалечила малко от нея, но все пак беше разстроена. Като цяло е оправно дете, но не е очаквала такова поведение от млада жена с бебе. Но всичко изглежда наред, Марли се държи както обичайно, надявам се да няма последствиея случката. Благодаря ви за позитивните коментари, момичета!

# 286
  • София
Препоръчайте читав груминг салон в София за моя рошльо.Оказва се че масово бръснат кокерите и това наричат подстрижка.Това категорично не желая.Препоръчаха ми салон , в който подстригват по стандарт,но освен че записват чак за м.юни,цената от 100! лв не смути....

# 287
Нашият ходи на стрипинг в ЗооФамилия, даже сега му запазихме час за следващата събота. Цената миналата година беше 60 лв., като процедурата му там продължи сигурно над 2 часа. Останахме доста доволни, но и там имаше места по него, които минаха с машинка.

# 288
  • София
Тина Много неприятна случка, прегърни щерчица и Марли от нас!
По принцип тук в Бг няма отношение и адекватно държание към животните, от собственици и такива без любимец , което е тъжно и жалко. В квартала ни онзи ден бях свидетел, как пуснато свободно чихуа / може би смес някаква, като Капончо / се нахвърли да хапе по гърлото някакъв шпиц, разминаха се нещата, ама... Собственикът с влечение към алкохола ...
Аз почвам с Фиприст пипети - добре го понася младежа, понякога Адвантикс или Фронтлайн. Редуваме по схема вътрешното обезпаразитяване, както вет ни предписва - на два месеца.
sssaniЯ вижте в груминг салон Happy paws - имат страничка във фейса и често гледам снимки на добре подстригани кучета ...

# 289
  • Sofia
Всяка година се вкарвам във филм с това обезпаразитяване.
Нашата е на Милпразон от бебе,всеки месец на 3то число. Външно-кайшка на Форесто (вече й я сложих в началото на март) и пипета Адвантикс зимните месеци. Миналата година март месец само на пипета,лепеше по 3-4 кърлежа на излизане,но нали е бяла та ги виждах веднага. Сложих кайшката и цяло лято и есен нищо не я налази.

Всеки път питам ветеринарите дали е ок така с обезпаразитяването и те ми казват да. И като подхванете темата с обезпаразитяването и аз пак в трисмислие,моята достатъчно ли е защитена Blush

# 290
  • София
Ти поне имаш опит.А аз тепърва се запознавам  с тая материя и хаоса в главата е тотален...
А косматото чудо на всичкото отгоре се пльосва насред поляната и пасе трева звучно , и преживя като овца....

# 291
  • Sofia
Хич нямам..
Първите месеци бях като с бебе-полази я пчела и аз в истерия,че алергия. Дзвера на вилата от мазето намери пакет с отрова за мишки и го размята из целия двор докато я видя. Нищо й нямаше слава богу...скочи от 2 метрова тераса на главата ми...и от нея имам малко бели коси по главата.

# 292
  • Tenerife

"Изобщо не ме снимай и не ми се радвай, че съм ти много сърдита! Вчера избягах под леглото и се крих там цял ден, но ти днес ми хитруваш! Как можа да ми развалиш забавната разходка като ме вкара след нея, с повода, директно в банята?! Не стига, че ме къпеш, ами и ме фъкаш, правиш се на фризьорка! Питаш ли ме дали искам?! Не! Сега пък аз ще си спя върху одеалото и пижамата ти кооолкото си искам! И на баба ще се оплача колко си лоша и как не мириша на себе си! Worried Ама и ще се похваля, че съм послушна и чиста! Дай ми сега бисквитка!" Stuck Out Tongue

Вие имате ли проблеми с къпането на душичките? На мен ми е голям зор с Нина!... След три дни ще се гоним из апартамента и заради капките! Joy

tina d Съчувствам за преживяното от щерка ти и Марли! Онази жена заслужава следващият път най- малко да ѝ опикае краката, но и Марли да е с някой пред когото да не може да му посегне! Hug

# 293
  • София
Моят обожава да го къпем, но си играе и накрая всички сме мокри до уши. Днес го прах и сега мирише на нещо средно между мокро куче и шампоан 🤣.

# 294
Ким, ние бяхме само с вана и беше голяма мъка да я вкараме във ваната. Сега имаме и душ, но също е ужас. Само веднъж я къпах и то защото се беше овъргаляла в нишесте и имаше остра нужда. Представете си картинката как кучето се опитва да излезе , аз съм препречила входа на душа, а тя е запряла задните крака в стената и бута с все сила. Ваната не я използваме и ще я махаме, но след кратко разследване стигнахме до извода, че докато ни няма, малката кучка сама си влиза във ваната и се разхожда вътре.

Реюниън, много я мразя тая миризма на мокро куче и шампоан Grinning Но миризмата на сухо куче ми е една от любимите Blue Heart

# 295
  • София
Аз харесвам миризмата на мокро куче. Добре, че обича и няма проблем, защото го къпя по два пъти седмично, заради алергичен пристъп.

# 296
  • тук-там
Мале Ре, твоето е най-чистото куче на света! Моите не съм ги къпала от 3 месеца. В събота ще ги водя на груминг да ги изперат хубаво к да им свалят половината козина поне Wink
Тина, на твое място бих се оглеждала за неадекватната майка с бебе - ще я спря с молба да си преповие смърдящото бебе, за да не омирисва душите на хората наоколо. Ох, колко простотия има по този свят! Направо ме избива на агресия, когато прочета за такива грозни нечовешки прояви.
И все пак малко снежно настроение от нас:

Последна редакция: пт, 25 мар 2022, 07:31 от mtz

# 297
  • София
Хич не е чист, щото гледа да се вре навсякъде. Тази алергия ме побърква, а и джобчето ми съдира. Ама....бебе е, мое е и ще си го гледам.
В клиниката казаха, че е в 0.5 процента от кучетата с такива нива на реакция към ВСИЧКИ алергени. Но пък е толкова добричък с всички.

# 298
  • под тепетата
И ние перем рядко Ози.
mtz, вие с този сняг може да считате всяко излизане за пране Satisfied Мама така освежаваше килимите навремето.
Нинка, виж каква си хубавица  така изпрана! Пък другият път си поискай саламче, не бисквитка Stuck Out Tongue Closed Eyes
Преди 4 години - първа нощ вкъщи

Последна редакция: пт, 25 мар 2022, 07:56 от bilqna_69

# 299
  • о`майна лунна нощ е
И ние перем рядко Ози.
mtz, вие с този сняг може да считате всяко излизане за пране Satisfied Мама така освежаваше килимите навремето.
Нинка, виж каква си хубавица  така изпрана! Пък другият път си поискай саламче, не бисквитка Stuck Out Tongue Closed Eyes
Преди 4 години - първа нощ вкъщи

Какъв мъж те знам, а какво бебе си бил, Ози!

Общи условия

Активация на акаунт