Любители на кучета - 127

• 34 878
  • 724
  •   1
Отговори
# 435
  • София
🤣 да, така е. За сега сме постигнали споразумение само главата да си слага в скута ми, ама го влече да се катери. Като беше бебе спеше в мен, той и тогава беше едричък. На 3 месеца беше 7 кила.

# 436
  • София
Ре, какво му е на сладура?

Ние си прибрахме Холи, дълго време ще е на лекарства, с яка поне две седмици.
Ще вижда с това око, но с нарушена зрителна острота.
Вероятно преди края на годината ще се наложи операция и на другото око.

# 437
Душичка,дано бързо се възстанови,и оправите проблема изцяло!🤗🥰

# 438
  • София
Милото мъниче. Зрението и да е засегнато, ще го компенсира бързо с обоняние и слух. Много са жални с яките.

Алергичен е към всичко Змия и правим имунотерапия. Иначе е добре. Расте и се глези.

# 439
  • Северозапада
Бързо възстановяване на Холи!

# 440
  • под тепетата
Змия, как е Холи? Успокои ли се, че си е вкъщи вече?
Използвам да честитя РД на Деспи на патеричкииии! Момиче красиво, да си здраво, все така усмихнато и раздаващо се и много, много обичано!
 За 3-те деца у вас знаеш, че ги обичам!

# 441
  • София
Холи се успокои, но сутринта имаше кръв в урината и пак тичахме до ЦВК.
Утре пак ще се ходи за мерене на очно налягане, в четвъртък на преглед.

# 442
  • под тепетата
Кръвта от какво е - цистит, бъбреци? Добре, че сте реагирали бързо. Прегръдка за Холи от мен и стискам палци бързо да преборите проблемите!

# 443
  • София
Взеха материал за изследване, когато е готов резултат, ще се обадят да кажат. Засега чакаме.

# 444
  • Варна
Стискаме палци и лапички за Холи. 🙏❤

Последна редакция: нд, 03 апр 2022, 11:56 от esstela

# 445
И ние стискаме палци и лапи,дано всичко бъде наред! Heart
Показвам ви един прекрасник,на който преди 1 година намерихме дом,някои може да го помнят!

# 446
  • Tenerife
И ние перем рядко Ози.
mtz, вие с този сняг може да считате всяко излизане за пране Satisfied Мама така освежаваше килимите навремето.
Нинка, виж каква си хубавица  така изпрана! Пък другият път си поискай саламче, не бисквитка Stuck Out Tongue Closed Eyes
Преди 4 години - първа нощ вкъщи

Колко сладък Ози! Two Hearts
О, саламче си иска и без къпане, но ѝ давам само кренвиршчета, че темата ядене ни е от болните. Sweat
На колко време е рядкото къпане? Някой друг каза, че заради студа. И аз изчаквам топъл ден да я къпя калпазанката, макар тук студените да не са чести.

Холи, кураж, душичко! Всичко лошо скоро да е зад гърба ти! Purple Heart

# 447
  • под тепетата
Ами да речем по Великден  и по Коледа Satisfied Не броя  измиването на почти половината магаре при кални условия, къпане в морето и плакнене след това със сладка вода, както и минаване на гърбината с влажна кърпа.
 Мисля си при Холи дали не се дължи на упойката?

# 448
  • Tenerife
По Коледа и Великден? Rolling Eyes А аз Нина я къпя всеки месец и на третият ден ѝ капя обезпаризитяващите капки. Rolling Eyes

Да подхвана още една тема, която сега много ме вълнува. Нина не е кастрирана, по ред причини и не знам кога ще се случи. От няколко дни отново е разгонена и живея пак в кошмара, най- вече заради съседските кучовци. Има ли тук някой друг с този проблем и как се справяте? Вчера сънувах как 8 мъжки кучета са се качили на терасата ни, 3 етаж, и чакат Нина. Joy

# 449
Зимата не го прах Кекльо, че с честото извеждане и болните бъбреци имах чувството, че ще му видя сметката. Но вчера поправих тази грешка. Joy И да го похваля, още разреди паузите между пиш. Вече извежданията спокойно могат да са 3.

Общи условия

Активация на акаунт