Любители на кучета - 127

• 34 874
  • 724
  •   1
Отговори
# 450
  • София
Попи, сега като каза, какво се оказа с бъбреците?
При нас е лесно, защото идиотчето и  сешоар обича.

# 451
Ре, така и не го диагностицираха. Излязоха една идея над нормата изследванията на общия тест за бъбречна недостатъчност и пак така за протеинурия, без отклонения обаче при образната диагностика. И за воден диабет бяха странни резултатите, но след консултация в някаква западна клиника, го отхвърлиха. Нещо като нищо.

# 452
  • София
Дано не се повтаря Попи.

# 453
  • Tenerife
Ре, така и не го диагностицираха. Излязоха една идея над нормата изследванията на общия тест за бъбречна недостатъчност и пак така за протеинурия, без отклонения обаче при образната диагностика. И за воден диабет бяха странни резултатите, но след консултация в някаква западна клиника, го отхвърлиха. Нещо като нищо.

Милото то! Two Hearts Дано скоро има диагноза, че да получи адекватно лечение! По честото уриниране ли разбрахте, че има проблем?
А на мен ми се струва, че трите ни разходки са много... Innocent

# 454
  • София
Нашата кифла се оказа с левкоцити в урината. Ще пие добавка, ако няма ефект, ще й изпишат антибиотик.
Малко много ще й станат лекарствата.

# 455
  • София
Милата Холи.  Дано и мине без антибиотик.

# 456
Kim, между Коледа и НГ изяде нещо навън и се започна със стомашни проблеми. После t, неустановена инфекция и впоследствие бъбречните проблеми. Прекомерно пиене на вода в комбинация с често и прекомерно уриниране. За съжаление това, за което остана да подозират, няма лечение. Той впоследствие се подобри и продължава да се подобрява.

Стискаме и ние палци и лапи на Холи. Тя била ли е с катетър по време на операцията?

# 457
  • София
Не знам, Попи, не се бях сетила да питам.
Утре мъжът ми ще я води за мерене на очно налагане и ще му кажа да пита.

# 458
  • под тепетата
Изстинало е момичето, сега ще постои на топличко и дано добавката помогне!  Реагирали сте веднага !
Благодаря, че ни съобщи, змия!
Попи, съмняваш се за инфекция от катетъра ли?

# 459
  • София
В момента вкъщи е 25 градуса и ще се стопли кифльоча Simple Smile

Днес се шокирах в ЦВК. Дойдоха хора с котка, лявото око не се виждаше, имаше само огромна кървава рана. Не им пукаше особено, знаели са, че животното се дере и не са взели мерки.
Имаше и човек с овчарка, не беше сигурен защо води кучето.
Страшна простотия и невежество.

# 460
Попи, съмняваш се за инфекция от катетъра ли?

Възможно е. Или да не е инфекция, а да е разранена уретрата.

# 461
  • София
Змия, за съжаление не всички си гледат животинките като нас.

# 462
  • под тепетата
За съжаление е така! Имам познати с две деца - взеха си пинчер бебе .След първото одраскване на малкото дете от кучето, последното беше подарено веднага. Сега си взеха коте, ама играело посред нощите, мрънкало ...Дали няма да последва кучето...

# 463
Продължаваме да стискаме палци и лапички за Холи. Дано се размине с антибиотика. Утре да има добри новини за палечка.
Айк днес ми помага в реденето на цветята. И вече не ги “пасе” Simple Smile

# 464
  • Tenerife
Kim, между Коледа и НГ изяде нещо навън и се започна със стомашни проблеми. После t, неустановена инфекция и впоследствие бъбречните проблеми. Прекомерно пиене на вода в комбинация с често и прекомерно уриниране. За съжаление това, за което остана да подозират, няма лечение. Той впоследствие се подобри и продължава да се подобрява.

Стискаме и ние палци и лапи на Холи. Тя била ли е с катетър по време на операцията?

Не мога да харесам това. Опасно си е яденето на каквото и да е навън, да! Нина вече не го прави, освен понякога чуждите акота, но и за тях ѝ се карам. Често си мисля защо и животинките е нужно да страдат от болести?! Невинни и беззащитни създания, би трябвало само да се радват на живота!...  Дано подобрението да е пълно! Heartpulse

Четейки за безотговорните стопани на кучета и котки не мога да не се сетя за комшиите, които бих опердашила с кеф. Имат две малки кученца, не им знам породите, които редовно пускат да се разхождат сами по улиците, при това с часове. Как не ги е страх за живота на бедните душички, не знам! Едното е мъжко, Капи /от Капитан/, и когато моята калпазанка е разгонена то виси с часове под терасата ни, качва се и по стълбите, скимти, лае, пишка пред вратата ни... Често го водя у тях и се карам със стопаните му! Снощи Капи се разлая към 3.20ч през нощта и около час и половина не млъкна! Чакаше да му отворят да се прибере, но ония лудите не реагираха! Не ми издържаха нервите и се обадих на 112! След минути настана тишина. Не разбрах дали някой дойде и го прибра в приют или тъй като вече познават хората на Капи, са им се обадили и се е прибрал вкъщи. Не разбирам защо са си взели животинки, щом нехаят за състоянието им?! Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт