Можем ли да бъдем по женствени и красиви и как да го постигнем

• 15 770
  • 474
  •   1
Отговори
# 420
  • По света и у нас
Никак, мъжлетата си ходят на обяд само с мъжлета, а жените се срещат само в клубове за жени. И не дай си боже да се миксираш започва шушукане. Аз ти казвам, че тук хората са съвсем различна порода. Жените хвалят мъжете колко са красиви и им се хвърлят, а мъжете се надуват особено по-добре изглеждащите. И всеки ерген гледа да се хване с богата работлива красива (по възможност )мацка, и той се притеснява, че тя ще го смени когато той остарее. Е това е тук. Свалките не съществуват - не и качествените, камо ли да се стигне до нещо по така, и освен това дискретността е много криворазбрана. Каква ти дискретност - тук са най склони да се приобщят към  “Ми Ту Мувемента”, като че ли те не са имали мозък да преценят в какво се забъркват.

# 421
  • София
Ужас! Не искам такава вселена!

# 422
  • някъде под слънцето...
В Испания преди  20 тина години беше доста строго ,  всмисъл не се толерираха връзки(дори и семейни) на работното място.Имах , колеги, които се криеха.
Сега вече е доста по лайт, но все пак  зависи от фирмата..
Някои стигат до по висока позиция минавайки през нечие легло, Други минават с надеждата да стигнат по високи позиции, но не стигат.Въпрос на гледна точка и приоритети.

# 423
Не ставаше дума за стигане до високи позиции като минеш през нечие легло, нито за връткане на дупе при моята приятелка. То и затова търсихме панталона с часове, строг и стилен си беше, а и тя си има приятел, но е от тези жени, които използват чар и женските оръжия при мъжете, обича вниманието. Има си оръжията момичето, използва си ги. Беше се сдобила със слава на новата секси колежка и просто се радваше на вниманието и помощта на колегите-мъже. То навсякъде е така, като си малко по-засукан и колегите-мъже обръщат внимание.

# 424
Само да вметна, че ако една жена е секси, съвсем няма нужда да обикаля с часове да намери панталон, който да й направи дупето секси. Секси дупето си е секси дупе във всяка дреха.

# 425
  • София
Общо взето, каквото и да си облечах за офиса, колегите ми обръщаха внимание.

# 426
Общо взето, каквото и да си облечах за офиса, колегите ми обръщаха внимание.

С риза и най-обикновен панталон да отида, събирам един куп комплименти и погледи. Нищо не търся специално и с часове, ама залягам над нападите Smiley

# 427
  • някъде под слънцето...
Само да вметна, че ако една жена е секси, съвсем няма нужда да обикаля с часове да намери панталон, който да й направи дупето секси. Секси дупето си е секси дупе във всяка дреха.
Точно казано.
Една жена със сигурност може само  с поглед постигне повече от колкото друга с дупе.
Зависи кой на какво въоръжение е  Simple Smile

Рокси, както знаеш, секси дамата винаги е обект на мъжко внимание, независимо с какво е облечена .
Сексапила е излъчване, не просто красиво тяло или секси панталон.

# 428
  • София
И да и не. И аз като представителка със секси дупе, мога да кажа че най-добре ми стоят панталони и дънки от леко еластична материя. И прав панталон е ОК, но с другите ефектът наистина е трепач!

# 429
  • някъде под слънцето...
Секси дупе не е равносилно на магнетичен сексапил.

# 430
Темата се напълнила със секс символи Simple Smile)

# 431
  • София
Една успешна жена трябва да е както наясно с недостатъците си, така и да изтъква предимствата си. Естествено, при първото често получава вълна от женска солидарност, а при второто - знаете Wink Разбира се, че сексапилът на първо място е в чара и излъчването, а и по мое мнение - в акъла. Не би ме впечатлил мъж само с изваяно тяло без нищо в главата. При мъжете женският интелект определено не е на първи прочит в сексуалното привличане, за съжаление. Никое женско “оръжие” не е за пренебрегване - коса, очи, дупе и т.н. Дами, култивирайте си “оръжията”. Другите с какво привличат - не ги мислете. Има на тази Земя мъже за всички Wink

# 432

Ако бях прочела този коментар преди две години, може би щях да се съглася. Обаче оттогава съм изгледала доста неща за кройки на дънки и панталони и знам, че моделът прави огромна разлика. А има и такива панталони (широки, свободно падащи, един вид "за твоите очи само")  не можеш да разбереш какви са формите, без да се махне дрехата. Но, както и да е, задълбахме в някакви модни теми ми се струва. Моята идея беше да коментирам, че промяна в гардероба със сигурност ще направи впечатление на собствения мъж, както и на други мъже.

# 433
  • София
Така си е. Има панталони и панталони. Аз си имам едни специални дънки, дето седят много секси. 😜

# 434
Rockstar, с V-образен шев ли са отзад? Sweat Smile
Тези придавали най-"сочни" форми, правият шев правил д-то плоско. Sweat Smile
Извинявайте за модния спам, аз от 6 месеца не съм се интересувала от шопинг и един мол не съм направила, та сега с пролетта отново се сетих да ъпдейтна гардероба.
ЛейдиРоуз, не е лошо да култивираме "оръжията", но за много мъже интелектът е много важно оръжие. Как се водеха тези хора sapiosexual май, на английски. Така че да не забравяме и него. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт