Можем ли да бъдем по женствени и красиви и как да го постигнем

• 15 764
  • 474
  •   1
Отговори
# 45
Лейди, прочети пак постовете на авторката. Мъжът не е дал никакъв знак, че не е доволен от това как изглежда приятелката й 😉. Всичко е в главата на тази т.нар. приятелка. Как ли ще му повлияят закъсняванията й, поводите за ревност и заголените баджаци?

# 46
Здравейте.Нямам много време да пиша,но ви чета.
Моята приятелка се чувства несигурна по принцип в живота и може би затова идват много неща от там.Вярно е,че никога не се е поддържала както трябва,не става въпрос за лична хигиена,а за това,че никога не й е правило впечатление как изглежда,как се облича,как излиза навън.Няма навик да се грижи за себе си изобщо.Сега в един момент решава,че е време да промени много неща във себе си и извън себе си,явно за да има някакво самочувствие и мъжът до нея да бъде горд с жената до себе си.Да видим какво ще направи.Поздрави🌹

# 47
  • София
Ами пише, че мъжът й не я харесвал достатъчно. Дали си въобразява, дали наистина е така, ние не знаем. Но някой друг споделен опит винаги ще й е от полза.
Включително и за това да подобри самооценката си.

# 48
Здравейте.Да, напълно съм съгласна със всички.Маникюра и прическата ги дадох само като пример,а тя,дамата никога не си е правила подобно нещо.Нейният мъж никога не й е казвал нещо на криво, приема си я каквато е,но нашето момиче вече наближава 40 и май сега тепърва взе да я човърка,че половинката й винаги е била по подържана от нея и може би ще я замести с някоя друга.Ама това са си нейни мисли.Той не го е казвал.Заедно са доста години вече.Гледа си я,обгрижва си я,ама тя какво се е закрастила не знам.
Криза на средната възраст може би.
Хубав ден на всички ☀
Като реши да се прави на секси на 40+ най-много да си докара неприятности. СКО не го носи в себе си, деколтетата и късите полу няма да помогнат.

# 49
  • София
Към “нашето момиче” или това, което почна дискусията - подобри си самочувствието, мила! Винаги има по-млади, по-красиви и по-секси. Но колко мъже по статистика се развеждат заради такива, дори да имат някоя моментна забежка? Почти никой. Никой не си разбива просто ей така семейството само защото жената станала на 40..Ех Бг предразсъдъци. Затова на мъжете им растат крила, а жените се смачкват сами психически.

# 50
Една жена на 40 да има такива мисли в главата си, значи положението е много зле. Та то на 40 жените са все още млади и запазени.

# 51
Да спортува, да ходи редовно на зъболекар и на профилактика за цитонамазка и рак на гърдата, да се развива интелектуално и в работата, да се грижи за приятелствата си - това е истински поддържаната жена. Трофей на 40 години тепърва звучи като криза на средната възраст. Колкото до мъжа - могат да те заменят и за по-възрастна, и за по-непривлекателна, че и с по-ненагласена... Такъв е животът.

# 52
Замислих се за обратната ситуация. Мъжът решава, че жена му не го харесва достатъчно и тръгва да се усъвършенства, да ходи на фитнес, да закъснява, да си подновява гардероба и т.н. Каква ли тема би пуснала жената в този случай… 😅😅😅
Не ми се мисли какви съвети би получила.

# 53
Да, абсолютно съм "ЗА"със всичко.И ние около нея това и обясняваме,всичко идва от вътре.Да си промени малко нагласата, мисленето,да бъде малко по позитивна,но е трудно човек да се промени на тези години.Ще видим 🙂

# 54
  • София
Ако съпругът ми изведнъж си смени стила на живот и почне да закъснява и да дава вид на ухажван, директно ще го изхвърля от живота си. Пък нека пробва да ме убеди, че след сума години заедно изведнъж му залипсвало самочувствие.

Последна редакция: ср, 16 мар 2022, 21:04 от Fever Ray

# 55
Аз го виждам така - или се харесваш, или не се харесваш. Не съм блеснала красавица като Грейс Кели, познавам всичките си недостатъци, но пък знам и плюсовете си и се харесвам.
Жена, която наистина сама не се харесва, не получава толкова внимание, независимо техническото изпълнение колко е прекрасно.
П.п. не съм чела повечето отговори, отговарях на първия пост в темата.

Последна редакция: чт, 17 мар 2022, 07:19 от Нарцùса

# 56
  • Great Britain
Абсолютно не плащам данък обществено мнение.Единственото важно нещо е да обичам себе си такава каквато съм.Точка.И да обикалям по земното кълбо.Оставам на вас фризьори,маникюристи и, педикюристи, безумно скъпи ,маркови парцали,джуки , цици и други подобни.Аз съм freedooommm от такива безумия.

# 57
  • София
Като жена, абсолютно се съгласявам с теб. Но от мъжката гледна точка, реакцията е точно обратната. Не защото съм била в акъла на мъжа. А защото достатъчно пренебрегнати веднъж жени, които познавам, са го направили и са спечелили.
Ако съпругът ми изведнъж си смени стила на живот и почне да закъснява и да дава вид на ухажван, директно ще го изхвърля от живота си. Пък нека пробва да ме убеди, че след сума години заедно изведнъж му залипсвало самочувствие.

# 58
Сега се усетих, че съм отговорила доста половинчато.
Да, аз също смятам, че винаги може мъничко да се барне човек. Възпитана съм, че 'невидимото за очите' е по-важно, но част от това 'невидимо' е и личният избор как да покажеш видимото. Нито отнема часове, нито струва вола и коня да изглеждаш добре. Мога да давам дребнави примерчета до вдругиден, но не виждам много смисъл.

# 59
  • София
ЛейдиРоуз, аз пък познавам достатъчно, дето и фльонга на ... бяха готови да си вържат, но мъжкото внимание отиде ли си, колкото и да се унижаваш, не се връща.
Точно от същите действия колко много клиенти сме имали за бракоразводни дела! Та имам наблюдения и над двата пола достатъчно и не от 1-2 готови на циркове женички. Даже мъжете стигат и до по-далеч. Тя решила да го дразни с фалшиво ухажване и той й счупил ръката от бой, че да не хойка. И подобни.
Единствено липса на уважение към себе си и към партньора показват подобни игрички.

Общи условия

Активация на акаунт