🤍 Ергенът 🤍 - Сезон #1 - Тема #4

• 81 391
  • 1 577
  •   1
Отговори
# 150
Представяте ли си КСК Капитонова прави с.,да де любов и бърчи носле в погнуса брррр,криндж на кринджа 😂😂😂

Визуализирах я идеално. Капитонка и възрастен мъж, с какъвто е виждана.
И на негов въпрос : Защо така, бе мило?, тя отговаря: "Ами аз така си гледам. Нищо лично."

# 151
За мен Виторио в момента е сам... обаче иска да има половинка до себе си.Изглежда ми романтики грижовен мъж.Овен мъж е страхотен :пламенен страстен, упорит
Обаче и обичат женското внимание и са склонни да кривнат... Wink

# 152
  • София
lidiya92, хора всякакви. Има мъже, които си падат само по млади момичета, както и такива, които харесват зрели жени. Балансирането в една вързка е отговорност и на двете страни.

Yan25, може би сте права. Ако бе по-опитен, макар и суетен, едва ли щеше да навлезе в тези телевизионни дебри, колкото и пари да му дават. Макар че напълно го разбирам, че не му е лесно да попадне на подходяща партия в днешно време, като това важи и за дамите, както е видно.

# 153
Апропо, статистиката за самотниците у нас (oт анкета на Виктор) е впечатляваща. Същото нещо го наблюдавам и при анкетите на Венета Райкова за Св. Валентин и 8-ми март. Струва ми се, че по ред причини в съвремието ни тези проценти ще растат с времето. Такъв е животът - все по-технологичен и все по-малко емоционален.

Викторовата анкета друго пита. А именно, дали предаването се гледа от двойки или поединично.
Е, аз съм омъжена и го гледам сама. Мъжа ми само като видя Сид и нашарените тела на повечето девойки и директно отиде в другата стая. А и този тип предавания се с основно женска таргетна аудитория.
Та в този ред на мисли, заключения от резултатът на Викторовата анкета трудно може да се правят.

# 154
  • Вестерос
На мен най-красива ми е Марта, държи се също, не се излага. Единствено не ми хареса на срещата като толкова много говори за бившия си, според мен още го обича, още е влюбена в него и го иска. Това усети и Виктор и затова се дистанцира от нея, не я привиква на общите срещи като Александра, Деница и т.н.

# 155
За мен Виторио в момента е сам... обаче иска да има половинка до себе си.Изглежда ми романтики грижовен мъж.Овен мъж е страхотен :пламенен страстен, упорит

Е ти като Ева го почна.... Satisfied

# 156
Сигурно фитнеса му се пръска по шевовете от женки сега Grinning той си каза в едно интервю, че жените в днешно време са по-напористи от мъжете... Така е за съжаление.

# 157
Момичета, Виктор май не е женкар. В смисъл бил е с Парова 8г, тоест имал е едно 5-6г в ранното си тийнейджърство да хойка по жени, но тогава пък едва ли е бил толко вървежен. Хубав е, да, но за тийн годините си едва ли е бил известен, напомпан и тн.. Не че е наша работа, ама нали си клюкарим тука... Та мисля, че не е навъртял много,много. Много - да, ама чак много, много - не. Grinning

Ми то е съвсем обяснимо. Човекът е бил спортист. Фокусът на такива тийнове не в къде да ходят да правят любов или с кого да се свалят, а как да спечелят победа. Ако наистина е бил на 18 години, когато се е случила травмата, а на 23 години се е загаджил с Парова, то това му оставя едни пет години евентуално да се нахойка, но доколкото разбрах, той пък тогава е бил в емоционална дупка заради травмата (особено пък в семейство на спортисти) и според мен отново логично не му се е занимавало с жени. Та то много ясно си личи, че не е кат байганьовеца футболист, дето ходи да си търси да си начеше крастата с първата моделка в дискотеката. А и не забравяйте, че човекът отхвърли представата на Венета за ежедневие - сутрин у фитнеса, вечер с чашката

# 158
  • София
Той изобщо не е интересен за Виктория. Тя си има план и той е само временно средство. Обичайната схема на мацки като нея е един възрастен и финансово красив да я издържа, а тя като по-амбициозна си пробива път като популярност в разни формати, докато изпадне някой, който да е финансово красив, но и да се ожени за нея, тя ражда едно дете като застраховка и си гледа кариерата.

Егренинът ми е някакъв безличен. Може да е свестен, но за формата са го направили адски безличен, чак до съжаление.

Последна редакция: пн, 07 мар 2022, 13:23 от Andariel

# 159

Е ти като Ева го почна.... Satisfied

hahahah  не говоря за него, а за мъж Овен. Описвам качествата им по това, което съм виждала Simple Smile

Виторио не е мой типаж Simple Smile И мисля, че тук не проявява истинската си същност. Човекът е рамкиран от Продуцентите. И на 100 % да го привлича някоя мадама от улица "Сезам" не вярвам...
Пък знае ли се...

# 160
Той изобщо не е интересен за Виктория. Тя си има план и той е само временно средство. Обичайната схема на мацки като нея е един възрастен и финансово красив да я издържа, а тя като по-амбициозна си пробива път като популярност в разни формати, докато изпадне някой, който да е финансово красив, но и да се ожени за нея, тя ражда едно дете като застраховка и си гледа кариерата.

Егренинът ми е някакъв безличен. Може да е свестен, но за формата са го направили адски безличен, чак до съжаление.

Тя пък Виктория е олицетворение  на идеала, който той търси. Не вярвам, че е имал особени илюзии с идеята да намери любовта във формат като този. Особено пък българското издание. И да е имал бегли илюзии, по всяка вероятност са се изпарили след първата, най-много втората вечер.
Въпросата химия, която повечето зрители виждат между тази или онази и Виктор, аз не виждам. С никоя от участничките.
Това, което виждам е не химия, ами силно притеснение и често неловкост от изкуствената ситуация, камерите или неадекватните му събеседници. Виждам и силно желание някак да им угоди на всичките девойки, а вероятно и на продукцията, че нали затова е там и затова му плащат. И не на последно място да си премерва действията, че да не се изложи и да държи едно добро поведение, тълкувано от много хора като безхарактерност.

Физическо привличане, в онзи първичен смисъл, може и да има с определени участнички. То си е човещинка. Ама за химии, да им пърхат там разни буболечки в корема нито ги виждам, нито ги и очаквам.

# 161
Виждам , че в тукашната анкета Людмила е с О гласа за подходяща за Виктор. Тъй мисля и аз, ни хубост, ни поведение, ни доброта има. Само самоувереност, че е хубава, но ние сме на друго мнение.
Елвира ми харесва, не ме учудва, че има и такива момичета, тя е и нежна душа, поетеса, възпитано момиче.
В анкетата отбелязах Венетка за подходяща, поне ще го стани, ще го нарежда....да не е ходил да се предлага на момите в ТВ предаване. Венетка е шегаджийка, едва ли е толкова кухолейкова и повърхностна.

# 162
  • Deutschland
Капитонова последно е била гадже на някой си Мартин Грънчаров от Благоевград.
Ергенът като персонаж ми е мега скучен. Язък, че е Овен.

# 163
Май много хора са жертва на илюзията, че позицията на Слънцето спрямо дадени съзвездия по време на раждането на човек по някакъв начин влияе на характера и личността му...Joy

Последна редакция: пн, 07 мар 2022, 14:53 от Donna Paulsen

# 164
Май много хора са жертва на илюзията, че позицията Слънцето спрямо дадени съзвездия по време на раждането на човек по някакъв начин влияе на характера и личността му...Joy
Направо се изумявам, че някой въобще се интересува от зодии, че и анализи прави.

Общи условия

Активация на акаунт