🤍 Ергенът 🤍 - Сезон #1 - Тема #4

• 81 368
  • 1 577
  •   1
Отговори
# 135
Така -така като гледам,накрая Ергенчето и Виктория ше си бъдат ъъъъ как се казваше по модерному-приятели с облаги 😁,хем имаме двойка,хем са си полезни,хем може да правят секс оправдано 🤣 и като завалят едни предложения,пари,слава глеЙ кво става.

# 136
Чисто астрологично си мисля, че би трябвало да е най-силно привлечен от Лъвицата /която и да беше, видях че има такава/. Овен и Лъв си е класика в жанра.
Везни, Ракове, Водолеи ... са скучна работа. Чиста куртоазия там неводеща до никъде. Скорпионките са му мистични и интересни, но само до там. Общ език трудно.

# 137

Овен с Овен асцедент?!
Олеле. Това което знам, че това е знак за огромна импулсивност, флиртаджийство ( опс, да ме прощават феновете му - любовчийство). Това означава, че има и Слънце в първи дом ( най-вероятно) което е залог за живот на публична личност с огромен чар....
Прочетох, че луната е в Стрелец - това е много мъжка енергия на квадрат едва ли не.
Има го желанието да спасява, има неудобството от мъжкараните ( тези които изземват ролята на мъжа). Интересни са му най-много разумните жени, които са с отбрано поведение. Тези, които могат да се оприличат на "скрита лимонка".
Сег вече разбирам, че наистина се почувствал много зле на срещата с Ева. Със сигурност е глътнал няколко валидола, защото тези зодии не могат да приемат да им бъде повтаряно до край - " ти си най-..."
 по-скоро търсят партньор на който те да се възхищават...

Много, много ти благодаря, Vicky_P Blush ! Знаех си че все някой тук ще е навътре с астрологията и ще ни осветли какво говорят звездите и планентите за нашия ерген. Звучи много правдоподобно с това, което виждаме и в така режисирания формат, но и с изявите му извън формата.

Това със скритата лимонка, обраното поведение и партньорът, на когото да се възхищават навеждат ли везните към Капитонова?  Thinking
Охххххх, много са ми неприятни злобните ѝ, погнусени физиономии и дребни игрички Neutral Face . Не мога обаче да отрека, че на фона на останалите от санаториума, тя изпъква. А ако не прави и онези странни физиономии, особено мимиките с носа, е симпатична. И на години е okay.
Резюмето от атрологичните му показатели изяснява реакцията му: "Ей, тя е страшна хитруша. ( по-скоро се усещаше като да иска да каже "подмолна"). Но това ми харесва."

# 138
Чисто астрологично си мисля, че би трябвало да е най-силно привлечен от Лъвицата /която и да беше, видях че има такава/. Овен и Лъв си е класика в жанра.
Везни, Ракове, Водолеи ... са скучна работа. Чиста куртоазия там неводеща до никъде. Скорпионките са му мистични и интересни, но само до там. Общ език трудно.

Дениз е Лъвицата.

# 139
  • София
От момичетата, които останаха, най-симпатични са ми Марта, Гергана, Радостина и Карина, ама последните две (и не само те), по неясни причини, продуцентите не им дават думата, освен в единични случаи, като непрекъснато са акцентира на определени участнички. Не знам какво е психо-емоционалното им състояние и доколко са съвместими с Ергено, вие сте ги коментирали по тези детайли. И, да, явно има много голямо самообладание Виктор, на фона на тази шумотевица. Съдейки по вашите мнения, всичко в предаването е пунта мара, сеир да става. Simple Smile

# 140
Представяте ли си КСК Капитонова прави с.,да де любов и бърчи носле в погнуса брррр,криндж на кринджа 😂😂😂

# 141
На мен обаче нещо не ми се струва ОК 31 годишен да се занимава с 20 годишна. Те не че двете Виктории изглеждат на типичните 20годишни, по-скоро изглеждат по-големички, но все пак за мен 11 години разлика в този възрастови диапазон са ми много. Ако примерно жена/мъж е на 30, а партньорът на 41, тогава е съвсем друго. На 20 и на 30 хората имат съвсем различно виждане в 99% от случаите. На 20 години е доказано, че мозъкът на човек все още не е достигнал пълна зрялост и все още се развива - води се тийнейджърски мозък. Мозъкът на един тийн се води предимно от емоциите защото амигдалата е най-активна. Затова и за един тийн всичко е толкова драматично и “край на света”. След 25 години обаче по-активна става друга част от мозъка, която отговаря за разум/мислене (забравих как се казва). Точно затова е много лесно за един напълно развит човек на 30-31 да манипулира лесно едно момиче на 20.

За мен лично мъж над 25 да се занимава с момичета до 20 години е мъж, който не може да “се справи” с жена на неговите години и затова се обръща към тези, които лесно може да манипулира. Лесно е да впечатлиш момиче на 20 с това, че имаш работа, собствен апартамент и кола, докато за жена на 25 и нагоре това са нормални неща и даже е някакво минимално изискване.

Мой приятел на 28 излизаше 2 месеца с момиче на 21 и макар тя да беше интелигентно, супер красиво и мило момиче, той ни разказа как просто са на различни вълни в живота. Тя иска да излиза да купонясва в сряда вечер, той е на работа на другия ден и други такива. Тя му пише по цял ден, а той и казва, че е на работа и не може да говори сега защото е зает и тя после се сърдела. Не разбирала как нямал време, ако я харесвал щял да намери време, а тя просто не е разбирала как работи света за хората със сериозна професия и работа защото още не е стигнала тази фаза.

Последна редакция: пн, 07 мар 2022, 12:37 от lidiya92

# 142
Ами, да. Според мен има шанс тя да му стане най-интересна. Но въпреки това Луната му в Стрелец ще се лекиичко отврати от нейната хитрост за блокирането на срещата.
Предполагам че и по същата причина и самата Ева вече му е малко по-неприятна - не само го гледаше като бог, но е паднала "в капана" и е направила "мръсно".
Виктор има самообладание, защото е сниман. Договор, сценарий и добри прогнози за бъдещето му - все пак изявите му са добра визитка за него като човек.
Аз бих искала да знам повече за зодията на Капитонова - асцедент и луна. Дали има някой тук да знае?
Освен това Овен, много по-често се събира с Близнаци, Водолей и Телец, отколкото си мислите Wink
Освен това, след като бившата му, с която са били 8 години (ако правилно помня) е Козирог, то значи има привличане при него от земни зодии.

Последна редакция: пн, 07 мар 2022, 12:39 от Vicky_P

# 143
Аз имам някакъв спомен, че в инфлуенсърския форум скоро (тоя, дето се изнесе от тука и се обособи отделно) я бяха изловили Капитонката с един бая улегнал мъж. Не мисля, че Виктор ѝ е таргет. Повечето рускини, които познавам, наистина си обичат лукса и да си ги обгрижват, а Виктор си личи, че иска друг тип връзка. Аз също оставам с впечатлението, че с Парова не са се разбрали на тема деца. За отвращаването - ма то си му личи, че тия леките направо му е неудобно от тях. Например с тая Гергана, дето направо го изби на секс на пейката. 😀
Аз си мисля, че много добре ще му седи една Стрелкиня, ама дека е сред тоя кокошарник, пардон санаториум

# 144
Ама тя Капитонова е на 27г., не е на 20.
Малкото Вики е на 20. И Ниа-Косара май също беше на толкова.

# 145
Абе само аз ли съм, но аз си мисля, че и Ния-Косара,  и малкото Вики си имат нещо руско в тях.

# 146
Малкото Вики е половин украинка.

# 147
Ама тя Капитонова е на 27г., не е на 20.
Малкото Вики е на 20. И Ниа-Косара май също беше на толкова.

Объркала съм момичетата, извинявам се.

Както и да е, при всички положения не виждам как биха могли от предаването да сложат момиче на крехки 20 години да се занимава с мъж над 30.

# 148
Момичета, Виктор май не е женкар. В смисъл бил е с Парова 8г, тоест имал е едно 5-6г в ранното си тийнейджърство да хойка по жени, но тогава пък едва ли е бил толко вървежен. Хубав е, да, но за тийн годините си едва ли е бил известен, напомпан и тн.. Не че е наша работа, ама нали си клюкарим тука... Та мисля, че не е навъртял много,много. Много - да, ама чак много, много - не. Grinning

# 149
  • София
Апропо, статистиката за самотниците у нас (oт анкета на Виктор) е впечатляваща. Същото нещо го наблюдавам и при анкетите на Венета Райкова за Св. Валентин и 8-ми март. Струва ми се, че по ред причини в съвремието ни тези проценти ще растат с времето. Такъв е животът - все по-технологичен и все по-малко емоционален.

Последна редакция: пн, 07 мар 2022, 12:57 от kamen

Общи условия

Активация на акаунт