🤍 Ергенът 🤍 - Сезон #1 - Тема #4

• 81 344
  • 1 577
  •   1
Отговори
# 120
  • Вестерос
За тези като мен, които не знаят какво означва мистериозната, и в същото време най - често употребяваната тук чуждица криндж

cringe се превежда и като странен

# 121
Относно зодиите - три везни , две скорпион, досадната Блага, дето се вре на Виктор - овен.... Тези са ми интересните, двете Рак са си по-обрани , личи си им, че са Рак....
И аз искам Виктор да си поизпусне езика и по в прав текст да им репликира на тези, дето твърде скъсяват дистанцията, демек - налазват го. Ева вече не ми е антипатична, явно е по-спонтанна и по-емоционална, но и попрекали с комплиментите.
Везната Александра все още, а и занапред, не ми харесва визуално и не ми е интересна, не ми е блестяща, запленяваща и т.н.
Карина що така изобщо не се разкрива нищо за нея, тя самата не се навърта и не влиза в разговор с Викито. То и Радостина , Теодора, .... Много моми може да си идат заради пасивност, не че да му се слагат, но да опитат да го наближат и заговорят. Самият ергенИН все така ми прилича на по-възрастен, към 40-те, и не ми е топ атрактивен.

# 122
  • Sunshine state
Химия виждам от негова страна към Виктория и Мартина. Смятам, че между тях ще се избира главно.

# 123
Никакъв шанс няма майката с “щерката”. Той го показа още при запознанството.

# 124
На срещата стана ясно, че с Марта няма да бъде. Пък и кой хахо ще се съгласи да ходи да иска благословия от бившия на сегашната си?!

# 125
  • София
То е ясно, че едва ли ще се получи между тях, но той много я хареса. Пролича си от първия миг, в който тя се появи. Нали каза "джакпот".

# 126
Марта е красива за мен, но октрих какво не ми е привлекателно. Не е щерката 🤣.  Както я харесвах, така като я погледах повече, установих, че има малко.. мъжкаранско излъчване. Не мога да го опиша, ако и някой друг го е забелязал, ще ме разбере. Напомня ми на готините момичета в гимназията от горните класове, които пушат трева и са хипита. Което до определена възраст може и за сладко да минава, тя вярно, че и младее, но.. някак си ми идва неадекватно и леко отблъскващо в този момент. Изглежда ми незадълбочена, завеяна, много ларж-нямам предвид професия и.т.н, просто като характер. От една страна е готино да не си филмарка, от друга си я представям на всичко да си казва just chill и нищо да не взима на сериозно. Виктор от друга страна, все пак ми изглежда като топъл човек и независимо дали е просто за да става шоу или не, в отношенията търси цвят и топлота в характера, така ми се струва. Той знае най- добре разбира се.

# 127
Аз пък  хич не се филмирам , гледам го като простотия. Абсолютно ясно е че това не е  търсене на съпруга . Този завалията ми е малко Би  ; ) Това е пълнеж на ефирно време.

# 128
И аз намирам поведението на Марта на подхождащо на уменичка. Тя не е разбрала, че отива към зрялата възраст, някъде там на 20 си е останала. И мен да трябва бившата да ме одобрява и аз ще съм чао. Как и го роди мозъка да го каже изобщо?

Аз гледам предаването само за сеир.

# 129
Пълнеж, пълнеж, но предизвиква ураган от коментари по социалните мрежи. Вярно, че е нов формат за БГ, така че може и това да е причината.
А за Марта, в момента в който заръси хвалебствията за бившия си, стана ясно, че тя все още има чувства към него. Че кой говори така за бившия си на среща с друг мъж. На Виктор му стана неудобно от целия разговор.

# 130
И аз нямам против спойлерите. То какво да се коментира толкова иначе. Трябваше да не го излъчват два поредни, а през няколко дни, за да поддържаме темата жива. Сега, освен за Инстаграми, сторита и зодии, няма какво друго да коментираме. Усещането за Марта, което оставя в някои от вас, го имам и аз - но според мен идва от по-плътния й глас, това, че е зодия Везни (отвеяна) и това, че не ми се струва да е имала кой знае колко тежък живот (на доста места е ходила, съдейки по Инстаграма й, така че това с градинките издиша). Няма много опит, не е амбициозна, явно не й се е налагало да бъде, след като е получила всичко наготово от мъжа си. Силните характери трудния живот ги изгражда, а на мен не ми се струва тя да е страдала или да е трябвало да се бори. Няма лошо в това, де. За това е и по-лежерна. Спокойна. Така го виждам аз, но само на база монтаж на предаването, Инстаграм. Може и съвсем различно да е в действителност.

# 131
  • София
Има го този момент с Марта, че е над нещата. Не знам как се издържа, щом не работи, явно разчита все още на бащата на детето.

# 132
Така и не разбрах какво имате предвид под спойлери, ама като гледам и вие се бъркате. Молбата беше да не се споменава единствено едно нещо - коя ще е победителката. Нищо дрруго. Всякакви пикантерии като размер на ергена и пр. които ви вълнуват, могат да се обсъждат. Като чета разбирам, че си мислете че е имало "забрана" за обсъждане на всичко извън предаването и т.н. а то реално не беше така. Както и да е, да уточня исках.

И да попитам - кога се очаква финала като дата?

Мисля в четвъртък да гледам без да надничам тук. Че иначе нищо не разбирам от предаването, разцентровам се.

# 133
Марта бе поразпитана в първата среща, въпросите за бившия тръгнаха от Виктор - може и да са му подшушнали натам да води разговора, че да имате за какво да я коментирате, т.е.да бъде по-пикантно или интересно.
 Фактът, че 16г.е била обвързана с по-възрастен мъж, може да ѝ е поспрял в някои отношения развитието, житейският й опит може да е едностранчив/ограничен. За мен не е чудно, че като е поотрасло детето , е поискала да си навакса с *живеенето*, характерно за необвързаните. Не я осъждам. Симпатизирам й. Имам колежка, която забременяла на 20, родила на 21,същевременно и студентка, живееща с мъжа си при нейните родители.... и  към 26-27 г. започнала тайна връзка със съседа, защото така й се е приискало, не си е изживяла младостта, не е била влюбена в партньора си ...  Живот. Изредих факти, нито одобрявам, нито осъждам. Решението за техния си живот си е тяхно.

Последна редакция: пн, 07 мар 2022, 18:00 от *Камея

# 134
Въпросче към момичетата, които са гледали чуждите издания на формата.
Може ли някой да хвърли светлина възможен ли е сценарии, в който накрая Виктор ги отсвирва всичките и ги праща едни на психиатър, други им показва пътя към някоя маман, трети в изтрезвителното, четвърти при бившия, други в първи клас?
Хайде да не съм лоша и крайна и ще задам хипотетичния сценарий така: "МНОГО МИЛО момичета, че отделихте време и се отзовахте на моята покана. Беше голямо приключение за мен (разбирай, че е преживял фрийк шоу или е бил е онези къщи на ужасите по Хелуин, ама онези истински психопатските). Надявам се, че и вие сте си изкарали добре тук. Всички бяхте много интересни (разбирай, че цялата гама от екстреми му е предоставена - от крайна инфантилност до безкрайна пошлост). Обаче от цялата тази разнородност установих, че не съм готов. (Демек, изчезвайте всичките, щото едвам си сдържам нервите, но съм прекалено любезен, за да ви натиря). Вие сте прекрасни, вината е в мен. Много се надявам да останете с добри чувства от престоя тук."

И поживо- поздраво Викторчо въздъхва облекчен и се благодари, че е ерген.
Ох, разсмях се със сълзи... Господи. По-добре казано, и аз не бих могла да кажа... Съгласна съм!
Асцендентът му бил също овен, по негови думи. Не знаел обаче луната каква му е.JoyJoyJoy
Овен с Овен асцедент?!
Олеле. Това което знам, че това е знак за огромна импулсивност, флиртаджийство ( опс, да ме прощават феновете му - любовчийство). Това означава, че има и Слънце в първи дом ( най-вероятно) което е залог за живот на публична личност с огромен чар....
Прочетох, че луната е в Стрелец - това е много мъжка енергия на квадрат едва ли не.
Има го желанието да спасява, има неудобството от мъжкараните ( тези които изземват ролята на мъжа). Интересни са му най-много разумните жени, които са с отбрано поведение. Тези, които могат да се оприличат на "скрита лимонка".
Сег вече разбирам, че наистина се почувствал много зле на срещата с Ева. Със сигурност е глътнал няколко валидола, защото тези зодии не могат да приемат да им бъде повтаряно до край - " ти си най-..."
 по-скоро търсят партньор на който те да се възхищават...

Последна редакция: пн, 07 мар 2022, 11:44 от Vicky_P

Общи условия

Активация на акаунт