🤍 Ергенът 🤍 - Сезон #1 - Тема #4

• 81 246
  • 1 577
  •   1
Отговори
# 105
За тези като мен, които не знаят какво означва мистериозната, и в същото време най - често употребяваната тук чуждица криндж

# 106
Криндж-неловко,срам ме хваща от/за теб
Пропуснала съм визитката на Александра,допадна ми съвсем в началото,въпреки,че още като се запознаваха с Виктор се хилеше звучно. После почна да гушка Бонбонова,после не успя с две приказки да постави на място Дениз и окончателно на срещата  с Виктор ме отказа.

# 107
В онова интервю дето Ергенът каза, че не бил надут на мен ми звучи като сигнал към дамите, да не се срамуват, той си е достъпен ако го срещнеш на живо да не се притесняваш да кажеш едно здрасти 😁

Може и така да е, но на въпрос дали би излезнал на среща с жена, ако тя го покани, отговорът му е следния: "Ако тя ме привлича, няма да ѝ се налага да ме кани, защото аз ще я поканя преди това"
И имаше някаква добавка, че подобна покана би го поласкала първоначално, но веднага след това щял да изпита смут и неудобство, защото ще се чуди как да ѝ откаже поканата.   

Колко пък да го поласкае Thinking Rolling Eyes ? Убедена съм, че не страда от женско внимание ежедневно. Друг е въпросът дали тези жени на него му харесват. Май неловкостта ще надделее, но след целия тренинг с харпии в "санаториума" май трудно може да го изненада някоя.

# 108
  • софия
Идвах да пиша и аз за Гергана, че не е на 24 г., но вие всичко сте обсъдили. Иначе е много активна в соц. мрежи, особено тикток.
Виктор е само 182 см.  висок?!  -1 точка,малко са 😀

# 109
И аз щях да каже, че още пет-шест сантиметра ще му дойдат добре.

# 110
Можеше да е по-висок пък. 😁
Александра се излага с тези устни, рязко се премести в графа "кифли". Но съм гласувала за нея, то няма за кого. Виктория ми е непоносима.
Благодаря за темата.

# 111
  • Terra incognita
И аз щях да каже, че още пет-шест сантиметра ще му дойдат добре.
Ама къде? 🤔

# 112

Ама къде? 🤔
[/quote]
Joy Joy Joy  Joy Joy Joy Joy Joy Joy Заболя ме корема от смях.

Общодостъпни данни имаме само за ония 182см. + разните му там талия, ханш. гръдна обиколка. Ако някой е взимал и други мерки, може да сподели. Не за друго, ами да е пълно инфото на сантиметрите. Stuck Out Tongue Winking Eye
Някои съдят по размера на обувките, но това са само митове. Wink

# 113
  • Варна
Откога 182см е ниско? 😃
Отдавна се чудех колко е висок Виктор и никъде не намерих информация, така че благодаря за споделеното.
От всички срещи на Виктор засега, аз химия усетих между него и Александра само. Не знам къде я виждате химията му с Виктория. И също ми е интересно какво й обсъждате на Карина, след като тя все едно не участва. Едно изречение не е казала, не сме видели нито един разговор между нея и Виктор, нито пък я интервюират, за да разберем как разсъждава и т.н.

# 114
  • Берлин
Тя Карина затова е коментирана с добро 😂 която се е проявила, все се е оср@ла

# 115
Не съм сигурна за химията с Алекс... Наистина уж така изглежда, но такава измъчена целувка направиха, че нямам думи. Е, може и да е притеснение или пък сценарии.
Знаете като има химия с някого и започнете да се целувате как е. Не да се клъвнат 2 пъти. С другите имаше по-сериозни цуни муни.
И аз това си мислех за Карина: позитинто е мнението, защото не се е изложила - засега!!! Мисля че и крайно време. 😄

# 116
......
От всички срещи на Виктор засега, аз химия усетих между него и Александра само. Не знам къде я виждате химията му с Виктория......

За химия не знам. Това с тая химия на екран е много относителна работа - изиграване, монтаж и т.н. Много актьори успяват да я докарат на екран, а всъщност  не могат да се гледат зад кадър.
Обаче едно е факт. Само на срещата с Александра той прояви иниациатива да скъси дистанията и го видяхме в пози, в които не сме го виждали с друга - и титаниковата, и броенето на звездите полегнали на лодката и мазането със зехтин и мед, че и облизването (знае, че продуцентите са му приготвили мазане, той си е избрал коя да маже). Дали е режисирано? Вероятно. И въпреки това е само с нея. Ама после с тая целувка.......... какво да каже човек.

Много са ми интересни всичките целувки, които раздава ергенът. Уж целува- главите една до друга, а телата буквално на метър разстояние. Не, че на Гергана втриването в него и увиването ѝ като змия беше лицеприятно, но пък беше ясно, че той се опитва да се отърве от нея. Тя и ония двете с гащите, или по-скоро без гащите дали знаят, че по сценарии трябва да го накарат да се влюби в тях, а не го съблазнят. Поне по сценарий на формата де.

# 117
Само на мен ли ми се струва странно, че инстаграмът на Ергена е пълен със снимки на бившата му? Извинявам се, ако вече е обсъждано.

# 118
Е що да е странно, че има в профила си снимки на бившата. Тя не е била за един месец. Дето се вика почти цялото му лично десетилетие на 20-те му години е преминало с нея. Осем години с някого не са шега работа. И ако не са се разделили супер грозно, що да ги трие? Период от живота. Ако си имат уважението не смятам за странно да си останат снимките.

Аз пък не го разбирам това с триенето на снимки. Нормално го възприемам само ако раздялата е с много сътресения или крайни прояви.

Последна редакция: пн, 07 мар 2022, 11:52 от geri1919

# 119
  • София
Благодаря за темата.

Предвид, че в последния епизод не си тръгна никоя, сега четвъртък дано поне две да отлетят.

Общи условия

Активация на акаунт