🤍 Ергенът 🤍 - Сезон #1 - Тема #4

• 81 235
  • 1 577
  •   1
Отговори
# 90
По физиологични причини означава, че мозъкът на повечето жени е така устроен, че жените по-трудно се ориентират в пространството, за разлика от мъжете. При мъжете е по-развита онази част от мозъка, която отговаря за ориентацията. За това повечето мъже са по-добри шофьори от повечето жени, без да се абсолютизира.
Съответно много жени са по-слабо ориентирани в посоките спрямо мъжете. Но пък по-лесно намират вещи, намиращи се на близко разстояние, и много други предимства.

Та това в много случаи се изразява в това, че не могат добре да разчитат карти, и съответно да посочат точно къде се намират. И го смятат за чаровно. Но за жена, която все пак е пътувала, живяла в Испания, Франция, логично е да знае що е то океан. Елементарна обща култура също.
Очевидно не знае изобщо кое е море, кое океан, и къде...

# 91
Асцендентът му бил също овен, по негови думи. Не знаел обаче луната каква му е.JoyJoyJoy

Луната му е Стрелец 😆

# 92
За мен Александра е доста семпла интелектуално. Какво образование има? Къде и какво се учи за хипнотерапевт?

# 93
Стрелец..., значи инстинктивно знае как да се оправя с жените, и изобщо не го натоварват, любопитни са му.

# 94
За мен Александра е доста семпла интелектуално. Какво образование има? Къде и какво се учи за хипнотерапевт?

Дотук показва само, че успешно си е губила времето и харчила нечии излишни пари.

# 95
  • Terra incognita
В случая не става дума за пространствено ориентиране, а за елементарни познания, които се учат в началото училище. Турция е наша съседка, ей де къде е. На сън да те бутнат, ще знаеш къде има излаз.

По физиологични причини означава, че мозъкът на повечето жени е така устроен, че жените по-трудно се ориентират в пространството, за разлика от мъжете. При мъжете е по-развита онази част от мозъка, която отговаря за ориентацията. За това повечето мъже са по-добри шофьори от повечето жени, без да се абсолютизира.
Съответно много жени са по-слабо ориентирани в посоките спрямо мъжете. Но пък по-лесно намират вещи, намиращи се на близко разстояние, и много други предимства.

Та това в много случаи се изразява в това, че не могат добре да разчитат карти, и съответно да посочат точно къде се намират. И го смятат за чаровно. Но за жена, която все пак е пътувала, живяла в Испания, Франция, логично е да знае що е то океан. Елементарна обща култура също.

# 96
Хайде сега Blush, мили дами, някой "на ти" с астрологията да направи набързо разбор и ако може леко резюме да ни представи за следния казус Stuck Out Tongue Winking Eye:
- Виктор
- мъж - Височина: 182 см | Гръдна обиколка: 110 см | Талия: 83 см | Ханш: 98 см | Коса: Brown | Очи: Brown | Обувки: 43
- роден  1990г.
- зодия - Овен
- асцендент - Овен
- луна - Стрелец

Ще е интересно някой да предостави някакво инфо какво казват звездите по въпроса.Stuck Out Tongue Winking EyeSunglasses

# 97
Аааа , ти недей, какво като ни е съседка, наскоро една позната ме пита България кога е превземала Турция, че църквата/ джамия  Света София в Истанбул е кръстена на нашата столица...Дефицитите са навсякъде...

Мислех, че Виктор е по-висок, така ми изглеждаше като излезе от басейна.

# 98
Да сбъркаш море с океан е скандално и говори за елементарна липса на обща култура. Сашка ми пада в очите. Все пак океаните са само 5, не е огромно напрягане на мозъка.

# 99
Като я чух да го изцепва това с океана си помислих: "Тази колко години е била в чужбина и къде е ходила по почивки, че по инерция всичко ѝ е океан"

ПП. То не, че всичкото не е част от Световния океан, но все пак си има сериозна разлика между море и океан.

# 100
Е объркАла се е, не вярвам да не знае, че е море. Ергенчо я е хипнотизирал.

# 101

Искате да кажете, че тя ПРОСТО не знаеше, къде се намират поради интелектуален дефицит, а не защото е жена. Сигурна съм, че има мъже отлични шофьори, за които това също би било мистерия  Simple Smile
Ориентация не й беше нужда, защото никой не й даде карта и не й се наложи да кара яхтата, тя демонстрира само “свещена простота”.
Но пък може да е и от жените, на които малкото да им изглежда голямо…

# 102
От визитката на Александра за “Испания, Италия” и колко била “осигурена материално от бившите си гаджета, но й липсвало любов”, едни други асоциации ми идват …
Може да си е имала нормални връзки. Не знам.

# 103
Виктор май най-после е решил, че е време да има дете. Парова сигурно е отказала и за това е раздялата и търсенето. Не че е мислил да я намери в Ергенът, но мисля, че е в процес на търсене. Манията на жени по фитнеса е същия тип психическо отклонение, както по козметичните интервенции.

Последна редакция: пн, 07 мар 2022, 00:09 от dariVale

# 104
В онова интервю дето Ергенът каза, че не бил надут на мен ми звучи като сигнал към дамите, да не се срамуват, той си е достъпен ако го срещнеш на живо да не се притесняваш да кажеш едно здрасти 😁

Оф, Карина ми е  много неадекватна.
Прави накакви странни физиономии, неадекватни движения..чудя се добре ли е изобщо и какво й има.
Ми то  определено и доста зрители правят същите физиономии като гледат този криндж. Неадекватно е единствено, че все пак целта на шоуто е да се произвежда забавление, а тя се дърпа все едно не е очаквала да е така.

Общи условия

Активация на акаунт