🤍 Ергенът 🤍 - Сезон #1 - Тема #4

• 81 218
  • 1 577
  •   1
Отговори
# 75
  • София
Аз лично съм "за" спойлерите в скрит текст.
А за думата "криндж" дайте български еквивалент, моля, аз лично не се сещам. А пък доста от участничките са точно това - тотален криндж.

Гласувах за Александра, според мен тя си подхожда най-много с ергена, но надали тя ще е победителката.

На български криндж и аз не мога точно да преведа, но мисля, че скомина се доближава, за който я знае 😀 Наистина няма точен еквивалент.

# 76
# 77
Не разбирам , тя наистина ли се харесва на тези снимки. Първата бива долу/горе, ама втората… 😂😂😂

# 78
Сашка тук като Джулката /Джулиана Гани/....

# 79
Не разбирам , тя наистина ли се харесва на тези снимки. Първата бива долу/горе, ама втората… 😂😂😂
Ами както видяхме, хората могат да са доста ограничени интелектуално и да имат много криви възприятия какво може, кое е необходимо и кое е хубаво Wink

Съгласна съм със съфорумките, които казват, че Виктория е най-удобна за Виктор и двамата имат една цел и това не е любовта. А и с това, че може би това му е шанса да се докаже пред бившата. Все пак знае, че тя ще го гледа. Ако се беше влюбил до уши, нямаше да го играе за пред бившата, но не прилича на влюбен мъж. Само на привлечен от Викито К.

Последна редакция: нд, 06 мар 2022, 20:22 от Linda*kiss

# 80

Тя първата снимка горе-долу ти харесва заради що-годе подходящият грим в комбинация с тези устни. Я си я представи сега Сашето без грим! (т.е. по-близо до втората снимка) Супер, а?!:confused:
А сега си представи същите тези устни на Сашето с доматено червено.

# 81
Уж се представя за образована възпитаничка и дама, но от снимките лъха това на което се смееше край басейна в онзи скандал с Дениз...
Брр  ...
Е , пошли са ми тези гигантски устни
На жените
Симетрия=0

# 82
Приемете, че човек не може да скрива дълго, какъв е Simple Smile

# 83
Х.Парова е зодия Козирог, ако на някой му е интересно да знае. 😃

# 84
Х.Парова е зодия Козирог, ако на някой му е интересно да знае. 😃
Ето една стегната, не цивреща и не лигава дама Simple Smile Супер!
Въпреки че то и Деница е козирог - ама тя е сухарка.

# 85
Зорница ми е криндж (🤣🤣🤣) версията на д-р Неделя Щонова

# 86
Не мога да повярвам, но гласувах за Виктория К.
Макар да не я харесвам, най - подходяща е за Виктор.
Мерси за темата.

# 87
Аз изобщо не мога да си обясня как жена с претенции за образованост като Александра, живяла в Испания и Франция може да нарече Егейско море океан. Това издава тотална липса на географско светоусещане и обща култура, явно изобщо не знае къде се намира. Не, че не присъщо на много жени да са географски и пространствено неориентирани, по чисто физиологични причини, но все пак.., океана...

# 88
Заради такива изказвания като на Александра - жени с претенции за професионалистки - не взимат жените насериозно.
Абе да не знаеш близките морета е излагация. Поне можеше да си трае. А не да се чувства “умна” да говори за “окена”. Не говорим да знае японските езера все пак.

# 89
Александра може изобщо и да не си отваря устата - като я видях как запрегръща някакви напълно непознати моми сякаш са расли заедно и ми стана ясно що за неуверен инфантил е.

Общи условия

Активация на акаунт