🤍 Ергенът 🤍 - Сезон #1 - Тема #4

• 81 210
  • 1 577
  •   1
Отговори
# 60
Блогодаря за новата тема!
Деница каква зодия е? Не се знае явно.
И аз съм Телец, Людмила не прилича много.
Това за възрастта е странно наистина. Не че е толкова важно, но какво печелят от това..
Деница е Козирог.

На мен на външен вид ми харесва най-много Карина, но не мисля,че би си подхождала с Виктор, нито че той би я харесал. Дано я видим и чуем преди да я изгони.

В анкетата гласувах за Виктория Капитонова. С нея би си подхождал и биха имали позитиви от някакви макар и насилени отношения известно време след предаването.
Нея я следя в социалните мрежи. Интересно ми е, как си е самодостатъчна макар и почти винаги сама.
Точно от това, че я следя си вадя изводите,че не се правят сами за вечерите. Тя никога не си прави косата в различна прическа от изправена или начупена, и се гримира само в нюд цветове.

# 61
Оносно спойлерите и аз съм "за" присъствието им, но в скрит текст.

Обаче и  Esmee разбирам. Ако се налага чистка на коментари, може да трябва да отваря скрития текст, а тя желае да си спести тези информации.

Последна редакция: нд, 06 мар 2022, 19:02 от geri1919

# 62
Esmee, благодаря за новата тема! В анкетата няма да гласувам, защото на мен ми липсва отговор - нито една.

Колкото до зодиите, нали е важен и асцендента, така че не можем да правим генерални заключения.
+1 дет се вика,и аз искам опция никоя.
По въпроса за Парова,аз лично не съм я обявила за неземна красавица,но е готина,с хубаво тяло,поддържана и с нелош характер. На фона на наШТе мОми си е направо хай левъл.
С никоя не го виждам ЕргенИНЪТ,но ако се хване наужким с Капитонова може да са си взаимно полезни за кратко. Иначе с никакви изкуствени,неприятни,грозновати,ангажирани,смотани,откровени к* *ви, леко или повече лудички,депресии,пиянки,скучни,емоционално нестабилни не го виждам.
Изобщо не ми пука за спойлерите,слагайте ги в скрит текст и мир да има. Пък и кво толкова,голям праз,че ще се въртят някакви имена в сеирското шоу.

# 63
От няма и какво гласувах за Венета.
И според мен неговата я няма там и не е никоя от тези.

А и на мен от “криндж” ми се гади вече! Дори не съм наясно какво означава, а не ми и трЕбе.

# 64
Като гледам бившата, по която ергенинът още страда, ми изглежда,  че го привличат властни каки със самочувствие.
Ясно, че предаването е театро, но трябваше да има такъв типаж между момите, да го разтърси, да го провокира...Да го напляска, ако се наложи.
С така предложените моми ще гледаме само:
" може ли да те целуна, че ми повтарят в ухото да го направя",
 " ще приемеш ли тази роза от мен, не че имаш избор", и т.н.
Скопено общуване между  уж/самотни,
 млади хора, сбъркани ценности, жени се предлагат на мъж по унизителен начин, мъжът ги мотае и целува безразборно ту една, ту друга, докато чака да му свърши договора и ролята.
Сеирът е при момите...да се изпружиш по бански по телевизора...да заявиш, че си сама ...да се молиш за вниманието на фитнес инструктор...да трепериш дали ще те освободи от цирка, ако не си достатъчно агресивна...
Интересно коя е вкарана за победител, предполагам, че няма да е очевидния лидер.

# 65
Оф, Карина ми е  много неадекватна. Повече дори от Зорница.
Прави накакви странни физиономии, неадекватни движения..чудя се добре ли е изобщо и какво й има.

# 66
Да не говорим, че изглежда много изтощена в лицето. Не спи ли там или филтърите са ѝ твърде много, не знам.

# 67
Аз как видях резултатите, без да гласувам? Сега не виждам тази опция. Странно.
Рускинята и Александра видях за най-предпочитани. За мен липсва вариант никоя и няма да гласувам.
Спойлерите ги чета. То пък кой знае какво като разберем нещо. Имам изсветлена снимка на финалната двойка, виждам екипчето на момата и нищо чудно да го е облякла повече отведнъж. Само дебна да го видя в някой от епизодите преди края.
Благодаря за темата!

# 68
Оф, Карина ми е  много неадекватна. Повече дори от Зорница.
Прави накакви странни физиономии, неадекватни движения..чудя се добре ли е изобщо и какво й има.
Олекна ми,вече си мислех,че само аз я виждам като неадекватна мишчица.

# 69
Капитонова е най- подходяща да осребрят славата с ергена и смятам, че и нея ще избере/изберат от продукцията.

# 70
Аз лично съм "за" спойлерите в скрит текст.
А за думата "криндж" дайте български еквивалент, моля, аз лично не се сещам. А пък доста от участничките са точно това - тотален криндж.

Гласувах за Александра, според мен тя си подхожда най-много с ергена, но надали тя ще е победителката.

# 71
  • В царството на игрите:)
Признавам, че не мога да ви изчета, за което съжалявам, но днес си пуснах на диагонал предаването от петък и искам да споделя, че
видът на Зорница и Габриела ме плаши истински. Много са неприятни. С напредването на сериите все повече момичета ми изглеждат нехубави, а в началото бях по - оптимистична. Симпатична ми е Ева, въпреки, че не я виждам като победителка. Както и друг път съм казвала Венета ме разсмива, макар, че малко прекрачи границата. Виждам, че в анкетата е спечелила Александра, но все по - некрасиво ми става това момиче /знам, че красотата не е условие за щастие/, но тя е и дървена, барабар с Деница. Людмила ми е интересна за момента.

# 72
Някое от момичетата в темата беше пуснала линкове към инстаграмите на част от участниците. И така отворих този на Александра. Допреди съвсем беглия преглед на видеата ѝ, Александра ми беше в графата: "Де да знам?! Може пък и да си паснат за малко, колкото за заигравка". След като пуснах две видеа от профила ѝ (едвам изтраях и по минута и половина от тях) и Александра тотално ми изпадна от класацията. Уж разсъждаваше на тема "Чувството за вина". По-зле беше и от кифленски видеа. А ако се загледате какви устни е правила преди година и нещо, Сид ще ви се види като принцеса.

Между другото Александра какво работи? Нали уж имала диплома по хипнотерапия и сега учела психология. Нали се беше подвизавала известен брой години по чужбина, където имала гаджета-тирани?! Та какво работи?

# 73
Дай фото на устните

# 74
  • Пловдив
Ще ми е интересно да се отдели повече време на Радостина. Като зодия рак, е съвсем нормално да не се бута сама някъде, инициативата трябва да дойде от мъжа.
А Виктория К. излъчва тооолкова злоба - поглед, усмивка, всичко е злоба.

Общи условия

Активация на акаунт