🤍 Ергенът 🤍 - Сезон #1 - Тема #4

• 82 335
  • 1 577
  •   1
Отговори
# 240
  • SF
15 Април, след 21 март започва зодия овен.

А в София ли е роден, че и това има значние.

# 241

Гледам заради шоуто там и тука....аз не съм, но има много остроумни  и забавни дами / и ти също с някакъв такъв специфичен изказ/ и се кефя страхотно.

Аааа, проксима , що така скромно? Аз пък винаги с нетърпение очаквам да прочета твой коментар, точно заради специфичния ти изказ и алегории, които изразяваш.
За хедонизма не скромничиш, браво, идеално! И за другото няма нужда! Wink

# 242
А по китайския календар кое животно е Виктор?

# 243
О, нямам идея дали е кореняк софиянец. За зодията и датата го прочетох тук. Simple Smile

# 244
Тюх, за малко да сме астрални близнаци. 😀

# 245
Кон би трябвало да е.

# 246
  • Sunshine state
Излиза, че е еднорог, ама не знам по кой календар. То направо е твърде хубаво, та да е истина. Sweat Smile

# 247
Тюх, за малко да сме астрални близнаци. 😀

Колко мило Joy

# 248
  • В царството на игрите:)
Понякога ми се иска някоя да му отговори: "Мило, мило, колко да е мило?" Simple Smile

# 249
Правилно ли разбрах, че се знае че Виктор е ескорт от затворена дамска група, която го ползва и информацията е дошла от жена, която е член на тази дамска група и в същото време съпругът и знае и явно няма нищо против тя да си вика мъже?
Именно 🤣
Значи за Дениз знам от първа ръка,чЕкам тука нЕкоя да заяви,аз дадох толкоз и толкоз и Виктор ме ескортирА и ше повярвам

# 250
  • софия
И за Гергана четох, че е в списъка. Те за какво се записват за плеймейт. За да бъдат забелязани. Победата е бонус.

# 251
  • Sunshine state
Правилно, правилно. Първа и втора ръка инфо само в бг-мамма.

# 252
  • SF
Бърз анализ на картата му, без час на раждане.

Скрит текст:
Много огън и жупел, но и манипулацията не му е чужда. Умее да залива огъня с вода и да успокоява нещата.
В картата му има указания да бъде популярен, малко внезапно му се появяват шансовете за общестена популярност, но ако се възползва добре от шанса, може да са трайни и да направи кариера. Марс и Венера са в хармонични аспекти с късметлията на хороскопа  Юпитер. В неговата карта Юпитер кара влака на планетите, наредени след него. Той е и управителят на Луната му.
В партньорските отношения нещата са на кантар. Не му е лесно. Но харесва дълбоки личности (жени), привличат го недостижимите.
Гергана много се е объркала, че като му диша в ухото, ще станат нещата. Да, ще предизвика мъжкото в него и ще я..., но после ще я забрави. И ще търси далечната и труднодостъпната, тайнствената, тази, която трудно ще свали и не е ясно, дали ще успее да я задържи.
Освен многото огън в картата му (двете светила са му в огнени знаци), има 5 планети в кардинални знаци. Но е и много земен и чувствителен.
Възможно е да харесва чужденки, представителки на чужди, далечни култури. Интересни са му и инстинктивно го привличат. Лесно се адаптира към тях, не усеща дискомфорт от различията в културите.
Вероятно на сценаристите не им е трудно, защото той добре знае какво да каже и кога да каже. Помага им при подредбата и осъществяването на сценария. Единствено трябва да внимава, когато срещу него е голям манипулатон и човек, който чете мислите му и предвижда намеренията му, преди самият Виктор да знае какъв ще е следващият му ход. Малко по-изчистено мисли той и ако попадне на човек, който умее да го върти, има вероятност да го извърти. Не става с "ти си хубав, ти си умен, ти си секси". Това са неговите реплики и да ги слуша от друтите, не са му интресени.
Вероятно е израстнал в семейство на грижовна майка. Жените да внимават!
Майката българка ли е? Живели ли са в чужбина? Има ли брат, който да живее в чужбина?
И стига толкова, че ще стане досадно.

# 253
Според мен от всички най - противна му е Гергана. Едвам я изтрайва, няма търпение да се махне от нея, катк го докопа.

# 254
Не съм сигурна за химията с Алекс... Наистина уж така изглежда, но такава измъчена целувка направиха, че нямам думи. Е, може и да е притеснение или пък сценарии.

Според мен се опитваше да презентира устните си, сигурно са й казвали, че е супер-дупер целуването им и го счита за преимущество. Така де, то зъби и език кой ще запомни Smiley

Общи условия

Активация на акаунт