🤍 Ергенът 🤍 - Сезон #1 - Тема #4

• 81 108
  • 1 577
  •   1
Отговори
# 255
  • Варна
Оф, писах и всичко се изтри. Та, набързо за зодиите, че съм овен.
Овен със скорпион абсурд. Прекалено са ревниви скорпионите, за да ги изтърпи един овен, който по природа е свободолюбив. Само секс и толкова.
Освен със стрелец е класика. Ние с мъжа ми сме така.
Имала съм хармонична връзка и с везни. Сигурно затова симпатизирам на Александра.
Деница като козирог сигурно му носи някакво спокойствие, благинка сред целия кокошарник. А може да му напомня и на Парова. Но в общи линии, ми прилича на майчина фигура до него.
Овен и рак - по-скоро скучно. Раците са по-лежерни за разлика от овните, според мен.
Овен с овен - огън и жупел, ама за дълга връзка пак не става.
В общи линии, фаворитките в случая са ми везните.

# 256
  • Варна
Блага - "Поведението на Гергана е евтино"
Отново Блага - сваля си гащите в национален ефир 🙄🤦🏻‍♀️

А между другото попаднах на Тик ток-а на Гергана... Това момиче е доооста самовлюбено, жадно за внимание и комплименти.. Доста е жалко 😕

# 257

Откраднах го от темата на най-любимият виц.
Не се сдържах 😀😂😁

# 258
Ергенинот ескорт ли би , колко е тарифата , да знам , утре само от  олиото  или и краставиците да спестя за салатата

# 259
Ми мен ме влече духовното....диплома ще взема. Друг го интерАсува тленното.. гледа голи снимки и си мисли за ескорт...виж колкУ сме различни хората JoyStuck Out Tongue Winking Eye..налЕ...
Satisfied Ха, ха, на глас ме разсмя. Smile Гледай да не забравиш да свалиш ореола преди лягане, че ще ти убива.

# 260
  • SF
geri1919, Brielle, може и още много, но е хубаво да знаем и някои факти - има ли чужда кръв в семейството (ако трябва ще ви обясня защо е важно, но да не ви объркам)
Аз бих говорила за неща, които ни интересуват, свързани с участието му, а не по принцип да анализирам живота му. Нямам и обратна връзка. Simple Smile Без час на раждане ми е трудно да опредеря доколко е "мека" и благодатна за бизнес, партньорства, семейство. Напаснала съм часа така, че асцендентът да е в Овен, защото така се твърди, но така ли е наистина... ?!!?
Скрит текст:
В картата има само една планета във въздух - Марс.
(Марс е планетата на действието, мъжествеността, потентността, себеутвърждаването, кураж, воля, борбеност и т.н. Марс е вОйна на зодиака.)

Такова положение на Марс в картите си имат хора, които повече от всичко ценят своята независимост. Обграждат се с голям кръг от приятели и се чувстват сигурни да действат, особено, ако имат подкрепата им. Такъв мъж може да не признава традиционните семейни ценности, изправя се срещу утвърдени модели за подражание, налагани от обществото.
Много често са считани за студени и безразлични. Всъщност могат много лесно да се влюбят в жени, които не ги насилват за нищо, споделят погледа им към света, спазват хигиена на общуване.  В партньорката си търсят основно приятел, да изградят първо приятелски отношения. Те за приятел са способни да направят много. Иска им се да действат според  разума си, но често изненадват сами себе си.
Това са хора, които се гледат и не могат да повярват, че са направили това, което са направили. Изумяват дори себе си с постъпките си.
Възможно е преди година, ако някой е казал на Виктор, че ще участва в такова риалити, той да се е смял на тази глупост. Но нестандартните постъпки не са му чужди - напротив! - в природата са му.
И година по-късно, изненадващо и за самия него, е приел предложението, което преди това никога не би допуснал, че ще направи.
Малко са внезапни и невинно тяхно действие може да  предизвиква буря. 
Това са хора, които отиват да купят хляб и ги няма по 3 дни.
Това са хора, които могат да напуснат приятелката си с бележка на възглавницата.
Плановете за действие са едни, намеренията са едни, а реално постъпките са съвсем други и нямат нищо общо с предварителните идеи.
Имат склонност да запазват приятелски отношения с партньорите си и след края на връзката.
Действат като мълния. Не (обичат да) дават обяснения. Не обичат да бъдат притискани.
Който ги притиска, или ще измчи тях, или ще измъчи себе си.

И още нещо, което е интересно и пасва на това, което гледаме - неговият Марс се чувства добре, прекрасно даже, когато е в група. Идеално му пасва точно такъв формат. Това е едно от първите неща, което ми се наби на очи, когато погледнах картата му. Според наталната му карта може да се заключи, че Виктор се чувства добре, заобиколен от толкова жени. Определено като мъж, като поведение, не би трябвало да му е притеснено и дискомфортно. Ако иска да си даде кураж на действията, точно такива групи, приятелски кръгове, много му помагат и подтикват да бъде уверен. Това е един от "неговите начини" да срещне жена и да предизвика действие, интерес, възбуда.

Между другото, Водолей е възможно най-несексуалният знак в зодиака. Говорейки за Виктор, не върви да казвам "между другото", защото за такъв формат си е доста основно. Но на мъъжете с такова положение на Марс сякаш не им пука да бъдат страхотни любовници, нито пък държат да се покажат като готови да бъдат с всяка. За тях всичко трябва да е чисто, добре изглеждащо, съвършено.
Пак да повторя, но ми се струва, че момичета с поведение като на Гергана, не са им интересни. Трябва нещо "по-така" да ги привлече.
И самата Анджелина Джоли (или някоя друга доказана хубавица) да им каже "ела да ме схрускаш", такива мъже са склонни да ги отпратят с "Епа няма па!"

И после: "Абе, аз кво направих!!!"

Специално за Виктор "незаинтересованата" му мъжественост обаче не е толкова зле, защото е подпомогната от Юпитер, който винаги налива повече енергия. Макар и извънзнаков, двете планети са в сходящ хармоничен аспект.
Понеже темата не е астрологична, се опитвам максимално просто, без термини да го обясня и леко се затруднявам, защото пиша нещо, а не ви давам "доказателствата".
С някоко думи казано, на Виктор природно му е заложено да действа интелигентно. И добре че е така, защото може да бъде много непредвидим, припрян и извън общоприетото.
В природата му е да бъде ексцентричен, уникален, суперинтересен и ако може все пред пубилика.
По-натам, още по-подробно мога да опиша някои аспекти в картата му.
Ама е хубаво да намерим поне приблизителен час на раждане.

# 261
Ето и една пикантерия от Кутията с Бонбони :

# 262
И самостоятелни стаи ли не са им осигурили?!

# 263
Първо, за самостоятелни стаи продукцията трябва да се бръкне доста повече.
И второ, което е и по-важно за формати като този, факта, че момичетата са в общи стаи създава приятелства, вражди, конфликти. Нещо много търсено в такива продукции. Сеир да има. Макар и да не е излъчвано нищо от стаите им, самото настаняване създава предпоставка за сеир и лагери пред камера.

# 264
Разбирам смисъла и без да ми се изброява Simple Smile Особено, когато и въпросът ми беше риторичвн "?!"
😉
На фона на претенциите на тези “дами”, наблъскването им по три в стаи като на лагер ми е достатъчно показаелно.

Последна редакция: вт, 08 мар 2022, 07:42 от Tsugumi_

# 265
Това за иронизирането на титлата “ескорт” е излишно. Крадеца вика дръжте крадеца, демек и сиреч, гледаш голи снимки и си викаш “ебаси, де да можех да си платя, та да пипна този общак🤣”
На мен лично ми е все тази дали е ескорт, експрес или бавния влак. Еднакво смотан и лигав ми е. Дори нямам и намерения да се обеждавам или да чакам някой да ме обеди🤣
Как си събу тази напиканите гащи, не знам😎

# 266
  • София
Той също се държи като от бранша. Целият му профил го показва, клише е - млад мъж, който е фитнес треньор и модел, говори любезно и заучено, търпи двайсет жени да му се натискат. Тъкмо за заможни лелки.

# 267
  • София

Първо - честит празник на всички прекрасни български цветя в този форум! На второ място - забележете, че всички участнички имат средни и дълги коси. Това е много показателно, макар че хубавата жена и с къса прическа пак си е хубава, но чарът на дългите коси е безспорен.

# 268
Оооо..това е много милооо ! Nerd

# 269
Камен, Благодаря, много мило 😬😁

Есме, много труд си положила. Адмирации! Лични консултации правиш ли?

Общи условия

Активация на акаунт