🤍 Ергенът 🤍 - Сезон #1 - Тема #4

• 81 109
  • 1 577
  •   1
Отговори
# 225
Ще ме накарате да разбера дали е истина и колко струва, ако е 😀 така де, за да потвърдим или отхвърлим твърденията.
Давай. Ще спестя от закуски и ще го заведа на едно кино. Тъй де, той мен, нали ще ме ескортира Joy

# 226
Мисля, че това т.нар. реалити може да се изтърпи, ако се гледа по 3 начина:
Имало и четвърти, ми беше обяснено по-горе. Като образователно предаване за професионално развитие.
А, не съм чела, извинете.
Проф. развитие в каква сфера, моля? Тази на компаньонките?

# 227
  • Sunshine state
Те в началото си го изкараха като едва ли не гений с провалено бъдеще в Харвард. Защо не споменаха, че моделства, има хоби фотография или нещо от сорта? Колкото половината от момичетата вътре са мениджъри, толкова и той към Харвард се е бил запътил..

# 228
В коя сфера..поне една диплома ще вземем. За гледането Joy

# 229
  • Sunshine state
Иксаш да стигнеш Зори Джи, ама няма да успееш, че тя ги е натрупала с килограми. Далеч сме от тия капацитети там.

# 230
Моля ви, не се карайте! Ще развалите иначе забавната тема!

Няма да се караме, обещавам!

Към отговорилите, докато аз допиша -
Той пък Кулагин един кошаревски свидетел и той....колко ли са му текли лигите и накрая  -чакай да ти кажа сега аз как ще те наглася.
Да допълня, че визуално Виктор много става, като представяне  дотук също шестица, но в момента, в който видях, че е овен и съм дотам откъм мечти с него- не ескортни, а даже безплатни.
За мъж овен  - да се навиеш да сваляш или пък да живееш, според мен се изисква да си героиня или някаква амазонка най-малкото. Аз съм  само хедонист.
Наслаждавам се отдалече.

Последна редакция: пн, 07 мар 2022, 21:13 от проксима

# 231
Ми мен ме влече духовното....диплома ще взема. Друг го интерАсува тленното.. гледа голи снимки и си мисли за ескорт...виж колкУ сме различни хората JoyStuck Out Tongue Winking Eye..налЕ...

# 232
Ми мен ме влече духовното....диплома ще взема. Друг го интерАсува тленното.. гледа голи снимки и си мисли за ескорт...виж колкУ сме различни хората JoyStuck Out Tongue Winking Eye..налЕ...

Ти си Капитонова. Grinning Манипулации разни - снимки, юруууш, накрая нищо.
После и ношница на Шехеразада и уж легна, сега духовност и дипломи.

# 233
Днес не съм на центАр щото. За четв.ще съм пушка, обещавам....ще съм кат Карина #2...няма да ми чеуте гласа ...

И сто пъти питах...когИ е финала. И все ме игнорирате...Grinning

# 234
Днес не съм на центАр щото. За четв.ще съм пушка, обещавам....ще съм кат Карина #2...няма да ми чеуте гласа ...

И сто пъти питах...когИ е финала. И все ме игнорирате...Grinning

Аз лично не зная, нали подчертах, че съм за олимпийския принцип да се участва, а не заради купата. Финалистката също  ми е известна.
Гледам заради шоуто там и тука....аз не съм, но има много остроумни  и забавни дами / и ти също с някакъв такъв специфичен изказ/ и се кефя страхотно.
Значи в четвъртък ти си водеща на праймтайма, да не забравиш!

# 235
Незнам какво е новото начинание на Ергенина Стоянов, но с тази Статична усмивка до ушите имитира Сашка.

Хич не харесвам такива УсмивкиТип Чейне
Ами дръж се малко по Естествено Витьо...

# 236
Външно прилича на мъж зодия Овен, определено. Често са високи, или поне едри, но в смисъл на снажни- добро телосложение, мъжко. Черна коса, тъмни очи често ги описват. И в жените я има тая характеристика от зодията, с малък минус, че понякога са с по- едра структура. Преди да нападате, че не е така, наталната карта е комплекс от фактори, при някои хора както при Виктор има очевидните черти, при други- не. Друг пример е Юксел Кадриев за физическо излъчване на овена.

# 237
Набора разбрах, че е моята зодия, но не запомних март или април е роден?

# 238
15 Април, след 21 март започва зодия овен.

# 239
  • Варна
Правилно ли разбрах, че се знае че Виктор е ескорт от затворена дамска група, която го ползва и информацията е дошла от жена, която е член на тази дамска група и в същото време съпругът и знае и явно няма нищо против тя да си вика мъже?

Общи условия

Активация на акаунт