🤍 Ергенът 🤍 - Сезон #1 - Тема #4

• 82 328
  • 1 577
  •   1
Отговори
# 285
И аз не съм разбрала за тарифите. Пък и нали нямат 😂

# 286
Тета, като спомена Сюлейман Великолепни се сетих за Татарката Хюрем как го умая, тя е била супер Лисичка, даже в Харема са й казвали Вещица. Oт Робиня е успяла да стане султанка. Била е хубава с рижаво златиста коса и изумрудени очи, но и образована и умна.
Казвал й е моя Малка Роксалана.
Така че има Много Хитри Жени Simple Smile

# 287
Да, тя нали от Крим е била...поне във фЮма така се казваше...

# 288
Да, тя нали от Крим е била...поне във фЮма така се казваше...

Аз книгата четох, препоръчвам Ви я
Обаче веднага я оприличих с Нашата Мома от Ергенлъка Simple Smile

# 289
С Капитонова ли ?

# 290
Не смятам, че е гей, нито ескорт.
Просто поддържащ се мъж, тип мъжка кифла, но възпитан и мил. Предпочитам такъв пред бай Ганьо с ракията, но все пак е доста захаросан и скучен ергенинът за моят вкус.
Искаше ми се да показва малко повече характер, не на всички мацки да говори, колкоо си красива.
Сега ще добие популярност, което е добре дошло за новия му бизнес.

Честит празник!

# 291
И аз не вярвам да е с тарифа или обратен. Ми младо кифлеещо момче...щрак така, щрак онака...детска му ти работа....

Новият му проект - утре кат цъкна битивито, даН ми се усмихне Виторио по новините бре.....

# 292
Къде ще са го крили 2 години 😂

# 293
Честит празник, дами! Flowers Hibiscus

Сутринта шефът ми ме посрещна с роза на вратата, и чак после се сетих, че вместо "Благодаря " трябваше да му кажа "Колко мило" 😁😁😁

# 294
Няма тарифи, всичко е с наддаване 😁

# 295

Сутринта шефът ми ме посрещна с роза на вратата, и чак после се сетих, че вместо "Благодаря " трябваше да му кажа "Колко мило" 😁😁😁

Ма пита ли те дали ще приемеш тази роза?
Ако е пропуснал, не е никъв кавалер, да знаеш....пита се...

# 296
😂😂😂😂😂 и да му откажеш, за да не си като другите 😂

# 297
С удоволствие....е отговорът.

# 298
Питането за розата е смешно, но няма как по телевизията да си мълчат 20мин докато раздаде на всички, то ще стане като тържествена заря-проверка.

# 299

Явно шефовете днес са в настроение, едната колежка изръси “много мило” и аз щях да се задавя с кафето… Сестра ми от както гледа предаването също непрестанно използва “много мило”, смятам, че Ергенинът ни промива мозъците🤣
Капитонова на живо е доста анти. Лятото беше на моминско парти в Златни пясъци и беше тематично на тема мъжки полов орган. Забелязах я защото развяваше балони с това “нещо” и е нисичка, с голямо чело, леко трътлеста и без следа от дългите и стройни крака. Без филтър няма особено общо, то в мастършеф се видя де.
Добре, че е дошла в България, защото в Русия при толкова голяма конкуренция за мъже, нямаше шанс. Каквато и “хитруша” да е, за мен си остава златотърсачка, търсеща “чичи”. Спомням си на някакъв празник чичкото ѝ беше оставил 100лв на шкафчето до леглото и тя беше много горда. На мен веднага ми изникна друго в съзнанието.. но разни хора..

Общи условия

Активация на акаунт