🤍 Ергенът 🤍 - Сезон #1 - Тема #4

• 82 353
  • 1 577
  •   1
Отговори
# 300
СъщинскиЙ Кашпировски ще се окаже Виторио....
10....колко мило, 9....о, това е страхотно.....8...добре ли си.....7 как се чувстваш, искам да ти е удобно.....6.....

# 301
С удоволствие....е отговорът.
A, нене.. според Ева отговорът е "С любов и благодарност". По - розово и сладичко трябва да е, дами 😀😀

# 302
Ехааа, Галатея, от къде толкова инфо? Тя ли го е казвала/споделяла? Става ми все по-неприятна тази женшина 😬

# 303
  • София
Честит празник, дами! Flowers Rose 

# 304
Честит празник, дами! Flowers Rose 

Ауууууууууу ...квинтесенцията на предаванетУ...

Joy

# 305
От началото на темата се говори, че искал да се изявява като водещ, имал такива щения и т.н. То не е моя идея....така прочетох тук в темата...

# 306
И аз не мисля, че Викторчо е гей. Все пак е имал 8 години връзка с жена, чак толкова един гей, едва ли би успял да се прикрива.
Но ми е ту мъч метро. Като го гледам всеки път колко е барнат, представям си преди излизане колко време му отнема да се приготви. То са прически, то тоалети, веждите изписал. Само маникюр от мъжкия тип не мога да видя дали има. Малко бръчиците трябва да позапълни, ама сигурно и това ще стане, имайки предвид, че е рекламно лице на една клиника.
Аз лично с такъв тип мъж бих била приятелка, защото със сигурност ще е запознат с последните писъци на козметичните процедури и би ми бил полезен. А и изглежда като човек, с който можеш да си споделяш някакви проблеми и драми.

# 307
Беше лакиран в един от епизодите.

# 308
За кратко помислих , че съм объркала темите 😁

И на мен ми е твърде метро Виктор . За една средностатистическа жена и майка с две + деца , шанса той да е по-барнят е огромен 😄

Мисля , че в анкетата най-търсения отговор е “нито една”

# 309
  • София
Е то не може да се очаква да е без маникюр.
Между другото, при моя приятелка маникюристка ходят и съвсем наглед обикновени мъже, да не говорим за контета от вида на Ергена.

# 310
И аз съм засичала възрастни мъже с костюми на маникюр..

# 311
Не съм се и съмнявала всъщност, но по-странното е, че ноктите му бяха по-добре направени от грима и прическите на девойките 🤷🏻‍♀️ Дали сами се грижат за визията си, кой знае...
Не разбирам как момичетата са се съгласили да ги дават по телевизията в такъв вид.

# 312
Те добре, ако ходят действително за маникюр. Има си мъжки - оформяне на ноктите и почистване на кутикули. Но при моя позната маникюристка няколко минавали да питат дали не предлага и специален "масаж".

И на мен Виктор ми е супер метро. Не мога да излизам с мъж, който е по-голямо конте от мен. Joy

# 313
На мен лично ми е грозно мъж с маникюр, колкото и деликатно да е направен. Достатъчно е просто да си изреже ноктите, макар че напоследък и много мъже, които го пропускат този момент виждам.

# 314
Аз пък, понеже мъжките ръце са едно от нещата, които забелязвам първо, ми направи впечатление, че няма лак. И аз очаквах, понеже си е доста излъскан, но до колкото можах да видя - нямаше лак. Просто скъсени, добре оформени нокти. Харесаха ми ръцете му.

Общи условия

Активация на акаунт