🤍 Ергенът 🤍 - Сезон #1 - Тема #4

• 82 341
  • 1 577
  •   1
Отговори
# 315
Страшно докладване пада последните страници. 😀😀😀

# 316
Хубави пръстчета има, правени да държат чук и пирони, интересно ми е дали го бива за дребни домакински поправки Thinking

СъщинскиЙ Кашпировски ще се окаже Виторио....
10....колко мило, 9....о, това е страхотно.....8...добре ли си.....7 как се чувстваш, искам да ти е удобно.....6.....
Да, омайва зрителките. Като гледам как е насечкан монтажа почвам да се чудя дали тези фрази ги говори само пред камерата и всъщност диалогът не е записан изцяло на повечето места 🤨

# 317
Въх, и тук се развъртяха гумичките?!???

И аз не мисля, че Викторчо е гей. Все пак е имал 8 години връзка с жена, чак толкова един гей, едва ли би успял да се прикрива.

8 години е бил с Парова ли? Ако наистина за толкова време е бил само с нея, то тя като доста младо конче го е схрускала. Да й се ненадява човек. Той направо си го е "отчувал" нейното дете.

# 318
Хубави пръстчета има, правени да държат чук и пирони, интересно ми е дали го бива за дребни домакински поправки Thinking
Ако съдя по ММ, който има абсолютно същите ръце -НЕ. Крушка не сменя, но пък аз си имам всякакви инструменти, вкл. перфоратор и бормашина😂

Според мен и ергенът и момите, много добре знаят, че играят театър и всичко е по сценарий. Някои от момите, обаче тайно се надяват принцът да се влюби в тях😆

Последна редакция: вт, 08 мар 2022, 17:39 от Чи лу

# 319
Виктор сега имаше лайв, не е с Глупитонова в Йордания.

# 320
Да предположим, че цялата аудитория е от наивници и вярват в целта на шоуто да изнамери истинската любов на един човечец (който и да е той).
Да предположим също, че въпросния човек наистина я намери по абсурдния начин в подобно шоу.
Как се очаква двойка влюбени в началото на отношенията им да останат напълно инкогнито за пред всички за период около 5-6 месеца?
То хубаво за шарани ни вземат, ама все пак...

# 321
Е, тя не е красавица Капитонова, просто в царството на слепите и едноокия е цар.

Виторио ми е твърде бозав. Може да стане чудесна приятелка от него, но мъж…. мне, няма нужда да е по-лъснат от мен.

# 322
  • Варна
Александра вчера пуска стори, че има партньор до себе си. А дали е ергенът, каза: "Ще видите".

# 323
Скрит текст:
Да предположим, че цялата аудитория е от наивници и вярват в целта на шоуто да изнамери истинската любов на един човечец (който и да е той).
Да предположим също, че въпросния човек наистина я намери по абсурдния начин в подобно шоу.
Как се очаква двойка влюбени в началото на отношенията им да останат напълно инкогнито за пред всички за период около 5-6 месеца?
То хубаво за шарани ни вземат, ама все пак...
Е, те не са някакви супер звезди, за да ги дебнат. 4-5 месеца съвсем не са толкова много и спокойно може да се развие една връзка и без особена показност.

# 324
Това е шоу! Освен това в България е продуцирано от Тупарев/Тушев така,че сеирът е гарантиран. Има си някакъв общ сценарий по който се върви,Виктор е обработен според целите на шоуто. Вече бях писала,че психолозите са си свършили добра работа при подпорка на жените,но и ергенИНА са го избрали екстра! Хубав,тяло,глас,усмивка,възпитание няма да си кривим душите,не е някой ГанЮ да не може да каже два лафа,да гледа тежко/тъпо,нито някой скучен сухар, нито хипстър,нито някое мамино синче,нито някой загорял дърт ергенин 😂
Бива! Така като гледам 7 от 10 жени му се радват.
По отношение на жените,продуцентите казват-тази,тази и тази трябва да ги пазиш до края,избери и ти някоя дето ти харесва ( поне малко) и такаааа. Ако някое девойче тип  Елвира чЕка да види тук любов,нЕма стане,любов -в розовите романи!
Флирт,закачки,ала-бала,ох,много мило,красива си,може ли да те целуна,леле и те това е. Някой друг скандал от най-простите и готово. Аз като зрител съм се разсеяла за някой друг час от ежедневните тревоги, а пък някоя мома от участничките ще я забележат и ще има екстреи,ергенИНА ще стане известен,продуцентите ще напълнят джоба и така.
И тук там някоя дама ще изока-как можем да го гледаме това тъй обидно за жените предаване 😀
Допълвам:Не разбирам защо се трият постове,като всичко,което коментираме е свързано с предаването.

Последна редакция: вт, 08 мар 2022, 16:54 от Viliiv

# 325
Цитат на: Зай Simple Smile
Е, те не са някакви супер звезди, за да ги дебнат. 4-5 месеца съвсем не са толкова много и спокойно може да се развие една връзка и без особена показност.
[/quote

Да, не са супер знаменитости, но Виктор си го поназнайват, особено клюкарските издания. Не е като да излиза от нищото. В тези среди си се знаят. И точно жълтурниците след като знаят, че именно той ще е този, дето трябва да избира, ще бъде следен. Изданието започва 4 месеца след края на заснемането. Още с началото на излъчването всички са наясно къде работи най-малкото, ако не и повече. И е много лесно да бъде следен с коя е или хванат в крачка от някого, който изобщо не го е търсил,  както го хващат да си зарежда човекът колата.
Ако са се влюбили хипотетично с някоя, трябва да се крият ли?

Последна редакция: вт, 08 мар 2022, 17:12 от geri1919

# 326
Вероятно според условията на продукцията трябва.

# 327
  • Варна
Сега последно- гей или ескорт е Ергенинът?
Или и двете?
И двете, дядо попе, и двете 😉

# 328
Ако са се влюбили хипотетично с някоя, трябва да се крият ли?
В другите държави се подписват съглашения за пазене на тайна, което е правно обвързващо и е много скъпо да ги нарушиш. В американското издание глобата по едно време беше 5млн долара, има и съдени блогери.
Скрит текст:
Двойката накрая ако се харесат им дават една седмица ваканция заедно, после ходят на тайни срещи, което също се урежда от продуцентите, така че да остане скрито от обществеността. Това коя обожателка остава и коя излиза се решава от продуцентите, но и ергенът има думата и може да настоява, ако се хареса с някоя участничка. Понякога се развиват и скрити от зрителите драми, защото все пак участниците са хора, като например ергенът да предложи обвързване на някоя от участничките преди края на предаването, а в последния епизод да избере друга, все пак е шоу. Ако всъщност ергенът и победителката не желаят да са заедно след края на снимките, това също остава скришно и по договор нямат право да ухажват друг публично, за да не развалят края преди да бъде излъчен.

# 329
Онзи с розите, отново в тематична снимка, честити на женското съсловие празника!

viktor_s_s
"Money isn't the greatest motivator on earth.
A woman's love is!
.
Честит празник, дами!
Бъдете уважавани, желани, обичани!"

Колко мило от негова страна!

Малко допълнение. Не е спойлер, но някои могат и така да го счетат, затова са в скрит текст.
Скрит текст:
Същата снимка, но в комбинация с музиката на Бочели - I found my love in Portofino (предполагам знаете за какво се пее в песента ) се появи в сторито на Виктор. Той явно наистина е сгавил преди няколко дена с предишното стори и са му набивали канчето, та сега дава смесени сигнали.

Последна редакция: вт, 08 мар 2022, 19:38 от geri1919

Общи условия

Активация на акаунт