🤍 Ергенът 🤍 - Сезон #1 - Тема #4

• 81 160
  • 1 577
  •   1
Отговори
# 405
Айде, сега и ти! Дамите след 40те, мислиш, не харесваме агнешко ли?! Въпрос на допадане е - възрастта не е условие за това.
Дамяно Давид, тоя клечав младеж от Манескин, знаеш ли колко много ми харесва, хич не му гледам годините. Това сладурче колко потенциал има като мъж, ама малко да узрее още и да спре да ми се увива с розовите парцали.
Важно е какво послание отправя един мъж към публиката, фертилните все още жени над 40  са твърде чувствителни към един приятно опакован тестостерон.

Младежът е привлекателен (непонятно защо ме привличат мъже с грим, тип готик не тип гей), но без него си деткавей и хич не ми е интересен. И благодаря за хубавия филм , отдавна не се бях впечатлявала ,разтърсващ е просто:tulip:

# 406

Младежът е привлекателен (непонятно защо ме привличат мъже с грим, тип готик не тип гей), но без него си деткавей и хич не ми е интересен. И благодаря за хубавия филм , отдавна не се бях впечатлявала ,разтърсващ е просто:tulip:

Е, понятно е много дори. В тип готик попадат големи мъжкари от сферата на изкуството, другото не е обект за обсъждане дори.
За другото - удоволствието е мое! Щом така и така си тръгнала с Лантимос, моля те, на всяка цена изгледай *Кучешки зъб*! Един апотеоз на извратените родителски представи относно деца и възпитание.

# 407
  • Terra incognita
Ах, Дамяно, супер секси!
На него му прощавам позирането с омотана кърпа пред разпад, стои му по- добре:

# 408
  • София
От шоуто на Цитиридис:
- Прея, ще приемеш ли тази роза от мен?
- Колко мило! А какая роза! Satisfied

И към края, при представянето на Виктор:

- Да посрещнем с дъжд от фино дамско бельо Виктор Стоянов - Ергенът. Satisfied

# 409
О, Дамянчо ... идвам и аз. На него всичко му стои по-добре, до розовия лак на ноктите.
Нашият Викторчо ми е брррр. Като го видях с тая роза снощи, смених канала. Още колко време ще ги разхожда блех ...

# 410
Слава богу-всичко е въпрос на вкус.Това по-горе е УжаС за мен-никога -ако ще и да е последния мъж на земята Simple Smile)))))

# 411
Е сега аз ще се скарам 😂,съсредоточете се на нашичкия,моля!
( този Дамянчо ми иде първо да го умия,и после да го пусна да си играе 🙈)

# 412
  • Terra incognita
Скучновато е нашето момче. Не ми се чини интересен мъж 🤔
Дали ползуват едни и същи рози, докато увяхнат, или се 'арчат за пресни 🤔

# 413
Е сега аз ще се скарам ,съсредоточете се на нашичкия,моля!
( този Дамянчо ми иде първо да го умия,и после да го пусна да си играе 🙈)

Eййй, палавници! Размечтахте се всички какво да му причините на Дамянчо. Нека порасне първо детето, пък ще видим какъв завой ще поеме в развитието като мъж.
Аз пуснах това име само като контрапункт на турския артист, бее, да не съм и аз капо, че и аз знам нещо . 😂
Напълно се съсредоточаваме, само подгряваме площадката за утре. Вива Виктор!!!

# 414
Скучновато е нашето момче. Не ми се чини интересен мъж 🤔
Сигурна са пресни,то турската лира е толкова евтина,че сигурно са без пари,а и купуват на едро 🤣 или пращат някой да краде през нощта. Рози да искаш
 Прокси,аз хич го не мечтая Дамянчо,даже и като възмъжее няма да е мой тип,напомня Джонката Деп,а  от него получавам уртикария 🤣

Последна редакция: ср, 09 мар 2022, 17:15 от Viliiv

# 415
Аз в Турция като ида и право при Къванч отивам, друг ми не требе! Simple Smile В Швеция, разбираемо-Ибра, нищо че е ръбчо. Никакви хилави Дамяновци не ме вълнуват. Като порасне тогава ще го обсъждам. Stuck Out Tongue Winking Eye
Виктор ако налее малко бузки, и счупи гипса, ще е доста приемлив за мен. А, и малко по-небрежен аутфит и ще е топ. Визуално,като характер не мога да коментирам. Той много внимава в момента и си мери приказките.

# 416

От толкова мачкане, милите рози за нищо не стават след 30мин. Какво остава за другия ден.
За харчовете с розите не им бера кахър. Интересно ми е кой винпром ги е подпомогнал Champagne Wine Glass Cocktail Cocktail Wine Glass. В завършващата шапка не съм видяла никой засега. Да не е онази винарска изба, в която се запиляха с Евчето?

# 417
Аз в Турция пия само ракъ и рядко биричка. Веднъж пих едно бяло вино,турско,но толкова сладко ми дойде,че не го допих.До Измир има голяма пивоварна на Ефес, бирата много ми харесва. Иначе има лозя около Егейското крайбрежие. Мисия,че е скъпичко виното там,нищо чудно нашите да го внасят,макар,че най-вероятно е скъп акциза.

# 418
Альоооо..кви са тез голотии ве...малиии. уж сериозен форум, пък такива раУти да качвате..тц..тц...тц...
Мноо съм разочарована от вас.
Ми вземете накоя диплома качете..то голи мъжове сал...тц..тц...

# 419
Тета, то само ти дотук заяви, че си дипломирана....Качвай , качвай, да видим и ний таквоз чудо! Sweat Smile  Ние ще  си се излагаме с голотиите..

Малко да се спра, че днес подминах и Венетка. Пък може да съм и тя.

Общи условия

Активация на акаунт