🤍 Ергенът 🤍 - Сезон #1 - Тема #4

• 81 192
  • 1 577
  •   1
Отговори
# 420
Не мож ни хързулна, стилът Венетин е как да кажа, по-....., ъъъ, лежерен...

# 421
Альоооо..кви са тез голотии ве...малиии. уж сериозен форум, пък такива раУти да качвате..тц..тц...тц...
Мноо съм разочарована от вас.
Ми вземете накоя диплома качете..то голи мъжове сал...тц..тц...

Кво да правим ся? Тя темата е за ергенчето. Ама той дипломите не си качва/развява наляво-надясно. Още по-малко пък ги раздава на кило като Зорчето. По-скоро можем да те залеем със снимки по гащи - основно бели, но и черни има. Wink

Със списание става ли?

Или хайде, като ти е много голотията, ето! Толкова облечен, че и маска турил. И с тетрадчица под мишница и с плодчета. Ех, че прилежно момче!

# 422

Малко да се спра, че днес подминах и Венетка. Пък може да съм и тя.

Ни моЖ си ти Венетка! До ся да си се нафиркала и всички да сме надушили спирта. Наздраве! Wine Glass

# 423
Тоз пък..сграбил кило портАкали и бицепсът му се напрегнАл от тежестта...
Ма да сграби 2кг компир, торба прах да пране, Ляб, олиВо....и тогаз да се снима Joy

Туй под мишницата му сигур са дипломите му. НалЕ?

# 424
Днес срещнах минимум 20 момчета и мъже, в пъти по-красиви и от Викторчо, и от този Дамянчо.

# 425
Не съм ви лежерна значи, а?

Наздраве, Гери! Толкоз хубаво вино имам и наистина да съм се нафиркала повече и от Венетка, ама съм на антибиотици да му се не види..Въздържател твърд  за известно време. Rolling Eyes
Правя си тук безалкохолен купон с вас.

Как олио да грабне, ма Тето,? То е 6 лв вече, ергенчето е още в процес на търсене  на просперитет в личен и финансов план. Да си кара на ябълките и зарзаватите.

# 426
  • Вестерос
Скрит текст:
Ах, Дамяно, супер секси!
На него му прощавам позирането с омотана кърпа пред разпад, стои му по- добре:
Mилост нямаш!! Припадаммм

# 427
Я помагайте! Уж съм добре с очите пък не мога да позная кой е той.
От архива 2007г. - Пекин, Китай. Наш Виктор на 17г.
Та от тези четиримцата, кой е тийн Вики? Третия трябва да е, нали?

# 428
Днес срещнах минимум 20 момчета и мъже, в пъти по-красиви и от Викторчо, и от този Дамянчо.

Къде бре, какво туй тайно място, дай линк координати , свиркай тук като се накупчат

# 429
Днес разгледах профила на Деница в Инстаграм. Все едно са две различни жени на снимките в и извън формата.
https://instagram.com/dishkovadenitsa?utm_medium=copy_link

# 430
Я помагайте! Уж съм добре с очите пък не мога да позная кой е той.
От архива 2007г. - Пекин, Китай. Наш Виктор на 17г.
Та от тези четиримцата, кой е тийн Вики? Третия трябва да е, нали?

Първият, ъф корс! Теб лесно можем да те подхлъзнем в евентуална надпревара, значи.Да те въведем в заблуждение  и отклоним сиреч от целта.

# 431
Аurora Joy
Проксима, и аз така... безалкохолна по същата причина.
Смятам, че е първият на снимката. Ориентирах се по издължената челюст.
Ей Деница каква е свежарка в инста. Това какво ни говори, че се филтрира щото в предаването е доста прецъфтяла.

# 432

Първият, ъф корс! Теб лесно можем да те подхлъзнем в евентуална надпревара, значи.Да те въведем в заблуждение  и отклоним сиреч от целта.

На първия хъса му е Викторовски, ма косата много светла.На третия формата на очите ми прилича на неговата.

Давайте, подхлъзвате! То и без това са там деца по на няма и 18г.

П.С. проксима, бързо оздравяване!

# 433
Абе тук (във форума) този Дамяно е много тачен. Да питам, на по 20 ли сте момичета? Какво му е готиното?!
Пууу, че и аз харесвам млади момчета, ама толкова слаби и женствени.... Не, благодаря.
 На първата снимка със списанието, той ли е?!
Сякаш са двама различни... На снимката с портокалите и със списанието.

# 434
Днес разгледах профила на Деница в Инстаграм. Все едно са две различни жени на снимките в и извън формата.
https://instagram.com/dishkovadenitsa?utm_medium=copy_link

Напълно различна … да не говорим , че изглежда къде къде по-млада , излъчването и е различно . Дори коментарите пад снимките и сочат , че е някоя нахакана мадама , а не това ,което виждаме , притеснена и свита лелка 🤷♀ А вече коя е реалната …

Общи условия

Активация на акаунт