🤍 Ергенът 🤍 - Сезон #1 - Тема #4

• 81 256
  • 1 577
  •   1
Отговори
# 435
Момичета днес няма ли да го има предаването? Защо така съм се заблудила за програмата?

# 436
Къде бре, какво туй тайно място, дай линк координати , свиркай тук като се накупчат
Ами на улицата, в магазина, в метрото, не е като да няма. Просто Викторчо в момента ни го натравпат повече. Това е като някоя супер малоумна песен, като я въртят по 50 пъти от всички радия и телевизии, и в един момент просто ти се набива в главата.

# 437
Как ще е различна Деница? Открила е инстаграма си около старта на Шоуто с първа обработена снимка от преди 10 години, после още няколко "подмладени" и чакаме последователите.

# 438
Я помагайте! Уж съм добре с очите пък не мога да позная кой е той.
От архива 2007г. - Пекин, Китай. Наш Виктор на 17г.
Та от тези четиримцата, кой е тийн Вики? Третия трябва да е, нали?

Аз кат не държи газета или книжле, не мога да го позная ...

# 439
  • Sunshine state
Нямам си и на идея кой от тези трябва да е Виктор, на никого не ми прилича от тях.
На мен ми харесва този татуирания на снимката, но моят вкус е по-изчанчен и не харесвам мускуляги или груби мъжки физиономии също. Също така предпочитам младоликите :Д Мъжът ми е мой набор, но винаги гаджетата ми са били 2 години по-млади от мен. Направо си е компромис с него, но той пък е младолик Simple Smile

# 440
Оня съсухрения, оръфан от куче букет, някога е бил хубав.

Не носи ли лош късмет и кофти енергия да подаряваш зверски изсъхнали цветя?
Кой беше "на ти" с фън-шуй и всякаквите му там енергии.

То ако е имало някога някаква енергия, която се предава от булката чрез букета, тя отдавна си е отишла.

# 441
Това Деница ли е с този букет?

# 442
Satisfied Виторио пита.
Айде да се произнесете, че да му помогнем малко.Satisfied

# 443
Satisfied Виторио пита.
Айде да се произнесете, че да му помогнем малко.Satisfied

Амииии ....самата Блага:trollface:

# 444
И Виктор сигурно би се зарадвал, стига да не ги снимат 5 камери и да се излъчва по национална телевизия.

# 445
И гащите да не са свалени директно от д-то, все пак. 😀😀 На Сид май си бяха нови 😀

# 446
Да, биха се зарадвали, но ако идва от жена, която желаят. И ако това не се случва пред поне 3 камери.
Че на Благовеста какво и е? Впрочем с изключение на две-три, момичетата изглеждат абсолютно ок. Реакцията към тях от страна на обществото е твърдо пресилена и преувеличена.  Сигурна съм, че много от мъжете, които се изказват негативно, ако реално имаха възможност да са с някоя от тях, изобщо нямаше да се замислят.

# 447
Че на Благовеста какво и е? Впрочем с изключение на две-три, момичетата изглеждат абсолютно ок. Реакцията към тях от страна на обществото е твърдо пресилена и преувеличена.  Сигурна съм, че много от мъжете, които се изказват негативно, ако реално имаха възможност да са с някоя от тях, изобщо нямаше да се замислят.

Красотата и привличането са съвсем различни неща и това което привлича един не е задължително да привлича друг. Може да е много красива и пак да не може да събуди "малкия Вики"

# 448
Ако си е свалила пликчетата наистина, понеже понякога така ги гласят многозначително кадрите, ще е голяма простщина и гнусотия. Дори и Мис Тигрова не би го направила🤦

# 449
Красотата и привличането са съвсем различни неща и това което привлича един не е задължително да привлича друг. Може да е много красива и пак да не може да събуди "малкия Вики"
Абе, остави ги ти тия врели некипели. Мъжкият мозък работи по съвсем различен начин от женския.
Да, има редки изключения и Викторчо явно е от изключенията, ама...де да знам, не е нормално за мене.
Пък и да я разнася така подигравателно по социалните мрежи....мъжете обикновено трябва да са над тези неща.

Общи условия

Активация на акаунт