🤍 Ергенът 🤍 - Сезон #1 - Тема #4

• 81 035
  • 1 577
  •   1
Отговори
# 1 275
Гледахте ли сутринта Сид при Диана Любенова. Диана беше потресена от тъпотата на това същество и беше трудно да го скрие.
Сид каза нещо от рода, че е нормално жените в 21век да имат по няколко корекции. Даже се учудвала, че има  без корекции, изглеждат и като някакви динозаври.
Ей ме на динозавър! Simple Smile

# 1 276
Ами казала го е в защитна реакция. Аз не мога да разбера когато някой започне да съди друг, че имал корекции, сякаш нещо му пречи с това. Нали си прави корекциите върху собственото си тяло.

# 1 277
Честно казано, ако имах смелост да се подложа на това, аз също бих направила някои корекцийки,  ама пусто шубе...ще си стоя при динозаврите 😄

# 1 278
"крокодила Зорница" има самочувствие, защото си е набелязвала и изпълнявала собствени цели, не е поставяла самочувствието си в зависимост от одобрението на мъжете като Блага. Може да е странна и непонятна за повечето от нас, но е в мир и хармония със себе си и това, че бг мамите ѝ се присмиват,  едва ли ще я разстрои. Не разбирам всеобщата неприязън към това момиче. Да не я харесват е нормално,  но усещам направо злост в охарактеризирането ѝ. Отвеяна, със завишена самооценка,  не твърде красива - добре,  но крокодил, подпалвачка, убийца да я наречете само, защото не покрива наложения стандарт за красота и се опитва да се изолира от пиянските изцепки на другите?!

За Зорница мога съвсем сериозна да кажа - тази жена е толкова нива над останалите участнички, че като погледне надолу, даже няма да ги види. Ако беше по-красива доста класни мъже щяха да се въртят около нея.
Тя затова и има самочувствие - това, което има в главата си, като знания и опит, никой не може да й го вземе. Сама се е борила за него и сама го е постигнала. Без да се е налагало да сваля гащички наляво и надясно. Затова и няма да я видим оплетена в разни интриги и евтини скандалчета.

# 1 279
Из снощния лайф на Виктор:

".........Относно въпросът с бельото на Блага.....Аххххх........ Да, определено ме изненада. Ако сте гледали внимателно предаването, може би сте забелязали, че това не е първото бельо, което получих. Дали като мъж това ме впечатлява? НЕ. Категорично. Колкото и нескромно да звучи, неведнъж съм получавал бельо. А и да не бях получавал, какво трябва да ме впечатли в този момент? Аз се опитвах да ги опозная като хора, а не да им сваля гащите. Това може би беше..... излишно. Не знам. И все пак възхитих се на смелостта ѝ, понеже наистина вярвам, че за подобна постъпка се изисква огромна смелост. Още повече имайки предвид всички очи и камери насочени в този момент към нея. Така че да, много смело, но излишно наистина........"

Тази работа с лайфовете (разбираме от Виктор, че вече ще са редовни) дали отново не е продуцентска иниациатива малко да оберат удара за Благовеста в реала вече 5 месеца след изцепките? Или е Викторова самоиниациатива да обоснове, до известна степен да защити някои от момичешките издънки? А иначе аз му вярвам, че му е неудобно като биват обиждани девойките, нищо че в почти всички случай той няма вина за тяхното поведение.  И той като част от цялата тази галимация се опитва някак да предложи и друга гледна точка, да омекоти ударите и да внесе някой и друг детайл, доколкото му е позволено.

# 1 280
И аз мисля, че Зорница е от богато семейство. Тя и затова се разпростира върху хиляда неща , защото има финансите да си ги спонсорира. Но колко от бизнес начинанията й имат успех  е друг въпрос. Един човек, който сам си изкарва парите ще се фокусира върху едно-две неща и ще бачка здраво над тях да ги развива и да му носят пари.

Също така имам съмнения, че и Блага е от богато семейство. Затова може да си позволи нищоправене и е толкова лигава. Заигравката с богати мъже е отделно.

# 1 281
  • София
По някакъв начин ми напомнят леко на Ирина от Тютюн.

# 1 282
За семейството на Блага не знам нищо. Но ако напишете Благовеста Цакова, гугъл изкарва предостатъчно информация, снимки, клипчета. От 2009 до сега. Професионалистка с една дума.

# 1 283
Аз не отричам корекциите (на Сид носа отчайващо има нужда от такава) ама е много грозно да обиждаш момичетата, която нямат такава динозаври. Тя гледа ли се въобще в огледалото това момиче. Типичен пример, когато реалността се размина с представата за себе си.

# 1 284
По някакъв начин ми напомнят леко на Ирина от Тютюн.
С тази разлика, че Ирина беше лекарка и според мен наистина любовта й към Борис я тласна към този свят, в който живееше. Иначе би избрала съвсем друг път. За Блага и подобни силно се съмнявам.

# 1 285
За семейството на Блага не знам нищо. Но ако напишете Благовеста Цакова, гугъл изкарва предостатъчно информация, снимки, клипчета. От 2009 до сега. Професионалистка с една дума.

Разгледах ги. Е, сега поне знаем защо толкова бързо свали гащичките снощи. Явно това невинно излъчване работи в нейна полза, но до кога?

Аз не отричам корекциите (на Сид носа отчайващо има нужда от такава) ама е много грозно да обиждаш момичетата, която нямат такава динозаври. Тя гледа ли се въобще в огледалото това момиче. Типичен пример, когато реалността се размина с представата за себе си.

То при нея е смешно да говори за корекции. Вместо да си посмали малко огромния, тлъст нос, си напомпала джуките до неузнаваемост, та да изглеждат по-големи от него. И накрая, като започнаха да спадат в предаването, носа й така изпъкна, че нищо друго освен него не се забелязваше.
И смешните изкуствени мигли, които въпреки огромните й претенции, изглеждаха, като купени от някоя дрогерия и лепнати преди снимките - пълен евтинджос. Ама се смееше на обувките на другите, че били евтини.

# 1 286
И той като част от цялата тази галимация се опитва някак да предложи и друга гледна точка, да омекоти ударите и да внесе някой и друг детайл, доколкото му е позволено.
Е няма да е нормално първо Ергенът да каже категорично как не харесва гащения жест, и същевременно да кани същото същество на романтична среща. Той трябва да е с отворени обятия към всички Hug А и като благ човек трябва да вижда благото в другите Smiley Засега той е перфектен отвсякъде, на всичките 360 градуса Two Hearts Kiss А Блага това знае това прави, малко й е ограничен обхвата, но пък си е спец в раздела, каквито и да ги върши, върши много елегантно, не виждам защо да не се оцени подобава Hands Plus1

# 1 287
И аз мисля, че Зорница е от богато семейство. Тя и затова се разпростира върху хиляда неща , защото има финансите да си ги спонсорира. Но колко от бизнес начинанията й имат успех  е друг въпрос. Един човек, който сам си изкарва парите ще се фокусира върху едно-две неща и ще бачка здраво над тях да ги развива и да му носят пари.

Също така имам съмнения, че и Блага е от богато семейство. Затова може да си позволи нищоправене и е толкова лигава. Заигравката с богати мъже е отделно.
Само за Благовеста съм сигурна, че не е от богато семейство. Нея не я познавам лично, но познавям баща ѝ и едната ѝ сестра която е фризьорка в родния ми град. Баща ѝ е много добър и свестен човек, уважавам го много! Нея симпатична ми е, сладка е, но снощното нещо с гащичките...,е не го приех много нормално, но всеки си има глава на раменете 🤭 иначе следя темата, но не пиша в нея, но нямаше някак как да го подмина това! Иначе харесвам много Александра, а тази Любмила малко ме дразни някак все недоволства все някой ѝ е виновен...

# 1 288
Благовеста преди. Сори, не знам как се слага в скрит текст от телефона

# 1 289
  • Terra incognita
Същата си е.
На мен Венета ми е неприятна. Имам много недодялано и грубо поведение. Може би е единствената там, която без геум изглежда по- добре. Има хубаво, нежно лице, а с този тежък опушен грим и цикламено червило направо се загрозява и състарява.

Общи условия

Активация на акаунт