🤍 Ергенът 🤍 - Сезон #1 - Тема #4

• 80 949
  • 1 577
  •   1
Отговори
# 1 305
Благовеста си е сложила силикон, май друго по себе си не е пипала. Но след видяното в мрежата не мога да разбера защо реве толкова много и защо толкова я интересува другите какво мислят за нея.

# 1 306
Аз не съм я видяла да реве за това, а само от страх да не получи роза.

# 1 307
  • София
Зорница е пълна кукувица. Добронамерена, но кукувица. Живее си в собствен свят, в който е най-красивата и най-можещата. То вярно е хубаво човек да има самочувствие, здравословно е, но пък и малко реална самооценка никога не е излишна. Срещите й с ергена са като минутки за автореклама - предния път се похвали, че е капитан, снощи - че е суперуомън, гасяща пожари, и певица в свободното си време, когато не спасява света и не е на курс по нещо.
А Венета не мога да преценя възможно ли е непрекъснато да е пийнала или просто така си говори, като пияна циганка? За мен е непоносимо елементарна и първична.

# 1 308
Гергана е качила някакво разяснително видео, оставям в скрит текст.

Голямо увъртане на Гергана за годините. Уж станало недоразумение (демек продукцията виновна), обаче си личеше, че я срам да каже, че е на 29 за 30. От 100 кладенеца донесе вода, казвайки го. Комплексарска работа.

# 1 309
Мен пък Зорито ме кефи. Абсолютна откачалка.Да, не е много на център, но пък е добродушна и забавна. Нищо чудно в края Виктор да предпочита нейната компания сред тая заобикаляща го баластра.

# 1 310
Сега, като поразръчках мрежата за биографични данни на Бонбонова мисля ми просветна, защо снощи(когато и да е било това през миналата есен)  тя преживя такава екзистенциална криза. Приблизително 10тина години се развява в интернет пространството гола. Там вероятно получава най-вече положителни отзиви, защото всичко е извадено от контекста и виртуално, а тя си е красива. И да има някой друг негатив тя приема, че е от завист. отделно по конкурсите ходят все хора ценители. На тях също няма да е срещнала критика.
И изведнъж същото действие - да се съблече (частично при това) предизвиква бурна отрицателна реакция. Вероятно е очаквала, че другите ще й завидят на смелостта и изобретателността.
Отделно Александра я нахъсва колко е прекрасно, модерно, свободомислещо, смело и пр. Реално погледнато сигурно за пръв път в живота си среща очи в очи неодобрение на поведението си. Предполагам на срещата с Виктор главния въпрос ще бъде - какво лошо направих? Дано той да има смелостта да й каже истината, а не "беше ми приятно".

# 1 311
Срещата с нея е, защото минаха вече тези, които му харесват повече, Благовеста поне няма да мълчи като Вики, инициативна е и не е така страхлива, така че ще му е по-приятно.
Ще видим. Simple Smile В началото като влезе каза, че ще му разказва много с какво се занимава, а Виктор отговори, че няма търпение! И после на пейката:
Той: Най-после да ми разкажеш с какво се занимаваш!?
Тя: Ами... с нищо.

# 1 312
Мислех1 че Дениз и Блага ще си допаднат по плеймейтска линия. Пък те не се понасят.

# 1 313
  • Варна
Мислех1 че Дениз и Блага ще си допаднат по плеймейтска линия. Пък те не се понасят.
Някоя е откраднала мечтан портфейл от другата.

# 1 314
Аз последните 2 епизода нямах нерви да ги гледам. Но в Интернет все ми изкачат новоизпилите се бг златотърсачки. Тази Ева е толкова лигава и самовлюбена в себе си. 100% е била обвързана с настоящия си приятел и преди формата, съдейки по това сега как всеки ден снимки, клипчета, само и само да е известна и център на внимание.
Александра ми е нещо като нетатуираната версия на Джулиана Гани. И като интелект, и като начин на говорене. Доброто впечатление, което може да направи трае точно 1-2 часа, но и това е постижение, когато на останалите простотията не може да се скрие и за минута.
На Елвира "девствеността" ме съмнява силно. Според мен това е скалъпена история. Но за тези неща не бива да се лъже така в ефир, защото все може да излезе някое гадже от миналото.... Grinning

# 1 315
Предполагам на срещата с Виктор главния въпрос ще бъде - какво лошо направих? Дано той да има смелостта да й каже истината, а не "беше ми приятно".
А дано, ама надали. Дори и да ѝ го каже няма да е директно и тя пак ще го разбере, както си може и както досега я е научил опитът, какъвто и да е той. В промото снощи той ѝ каза че бил легнал с мисълта за нея. Ама това освен в онзи сексулния аспект може да значи и че си е мислил каква война, какви истерии и скандали са се заформили при момичетата по повод Благината проява на интерес, по начина, който знае как да покаже. (а всъщност това за някои бе капката, която преля чашата и отвори скандали тлеещи и ненамиращи напълно излаз).
А може и с двете мисли да си е легнал.

Дописвам. Още повече след като знаем Блага как напредва с физическите докосвания под масата, това значи, че се е почувствала обнадеждена/поощрена. Така че не чакай Виктор да ѝ е казал нещо против поведението ѝ предната вечер. Тогава и да е била пияна, на следващият ден на обяда не е била, а номерата същите.

Последна редакция: сб, 12 мар 2022, 15:52 от geri1919

# 1 316
  • София
Те  и с третата плеймейтка Гергана не са близки, все пак са си конкуренция навън. Виктор не е важен.

А за Зори, не виждам човек какво да си говори с нея повече от 10 минути, тя не е нормална, човек не може да ѝ вярва на нищо. Нито успешен бизнес има, нито е певица, да не говорим за смешната диплома за криптовалута, а курс по етикет шест месеца.

Профуква тя едни пари на техните и това е, но пък не е злобна.

# 1 317
Не знаех, че Гергана е плейтмейт. Мислех, че си е обикновено к@рве.

# 1 318
  • Terra incognita
Ах, Сигме, не ползувай тази дума 😬

# 1 319
На фона на коментиращите тук, морално извисени , в същото време принизени-говорейки за съдържимото на гащите , едно неразрешимо протеворечие такова се получава.....Зорница ми става все по-симпатична и я чувствам все по-близка Joy

Общи условия

Активация на акаунт