🤍 Ергенът 🤍 - Сезон #1 - Тема #4

• 81 024
  • 1 577
  •   1
Отговори
# 1 290
То си пролича, че това с гащите не му хареса. И със сигурност срещата му с Благовеста след това е повече продуцентска идея отколкото негова. Продуцентите гонят рейтинг и такива като нея са идеални за това.

Също така, съм сигурна, че и оставането на някои участнички също е нагласено за да остават жени, които ще са интересни за гледане. На Виктор, според мен, една част от жените са му неприятни, но е принуден да се отнася кавалерски с всички и да им търпи простотиите. Например, Гергана му е неприятна с това нахално натискане. Снощи той дори се опита да й откаже среща насаме, но тя въпреки всичко го задърпа. И си личи как тя само се навира в него, а той се опитва да се отдръпне. Чак ми дожаля ми за него.

И ми е много чудно защо повечето жени се опитват непрекъснато да скъсяват дистанцията с него. То са постоянни прегръдки, целувки по бузите, държане за ръце. Когато има привличане между двама души, близостта идва спонтанно, а не жените да си просят физическо сближаване. Те изобщо не го оставят той да поеме инициативата като мъж, а като някакви хиени го дебнат и ще го изядат още малко.

# 1 291
  • София
И аз не виждам голяма разлика между преди и сега на Благовеста, вече е жена и лицето не й е така топчесто, което е нормално. На мен ми харесва на външен вид, даже доста, предпочитам жени точно със сладурско излъчване, а не злобно като на Люси.

Тук преди бяхте пускали снимка от обява за ескорт с нея, по жълтите сайтове също го пише, след поведението й в предеването не се учудвам. Не знам Виктор виждал ли е предварително снимки на момичетата или просто е в тези среди и знае, но мисля, че с Благовеста се забавлява, а Гергана не я понася. И двете нямат шанс, не харесва такова поведение.

Срещата с нея е, защото минаха вече тези, които му харесват повече, Благовеста поне няма да мълчи като Вики, инициативна е и не е така страхлива, така че ще му е по-приятно.

# 1 292
  • Пловдив
Благовеста има сума ти клипове и снимки чисто гола, някои в темата се надяват на церемонията да е била с два чифта гащи...Trollface

# 1 293
Първите три отпаднали бяха в Coolt при Натали Трифонова - Весела каза, че за времето, което е била там Александра е била най-конфликтната личност.

# 1 294
Благодаря, kamen! Simple Smile Приятно ни изненадваш като единствен мъж в темата.

Единственият активен, може би, но инак далеч не е единственият в тази тема.

# 1 295
Е няма да е нормално първо Ергенът да каже категорично как не харесва гащения жест, и същевременно да кани същото същество на романтична среща. Той трябва да е с отворени обятия към всички Hug А и като благ човек трябва да вижда благото в другите Smiley Засега той е перфектен отвсякъде, на всичките 360 градуса Two Hearts Kiss А Блага това знае това прави, малко й е ограничен обхвата, но пък си е спец в раздела, каквито и да ги върши, върши много елегантно, не виждам защо да не се оцени подобава Hands Plus1

Аааааааа, ергенин наш сам каза снощи, че и той не бил цвете за мирисане.Stuck Out Tongue Closed Eyes

# 1 296
  • Вестерос
То си пролича, че това с гащите не му хареса. И със сигурност срещата му с Благовеста след това е повече продуцентска идея отколкото негова. Продуцентите гонят рейтинг и такива като нея са идеални за това.

Също така, съм сигурна, че и оставането на някои участнички също е нагласено за да остават жени, които ще са интересни за гледане. На Виктор, според мен, една част от жените са му неприятни, но е принуден да се отнася кавалерски с всички и да им търпи простотиите. Например, Гергана му е неприятна с това нахално натискане. Снощи той дори се опита да й откаже среща насаме, но тя въпреки всичко го задърпа. И си личи как тя само се навира в него, а той се опитва да се отдръпне. Чак ми дожаля ми за него.

И ми е много чудно защо повечето жени се опитват непрекъснато да скъсяват дистанцията с него. То са постоянни прегръдки, целувки по бузите, държане за ръце. Когато има привличане между двама души, близостта идва спонтанно, а не жените да си просят физическо сближаване. Те изобщо не го оставят той да поеме инициативата като мъж, а като някакви хиени го дебнат и ще го изядат още малко.
Във връзка с последното ми направи впечатление как при даване на розите повечето го превръщаха, целуваха, а той пита само Деница сам дали може да я прегърне.

# 1 297
Много е хубав, само да не ходи с такива панталони до глезена.

Ако ходеше щеше да е нормален мъж, а не загубен вътрешен Аз с преливащ външен.

# 1 298
За Зорница мога съвсем сериозна да кажа - тази жена е толкова нива над останалите участнички, че като погледне надолу, даже няма да ги види. Ако беше по-красива доста класни мъже щяха да се въртят около нея.
Тя затова и има самочувствие - това, което има в главата си, като знания и опит, никой не може да й го вземе. Сама се е борила за него и сама го е постигнала. Без да се е налагало да сваля гащички наляво и надясно. Затова и няма да я видим оплетена в разни интриги и евтини скандалчета.
Надявам се, че се шегуваш.. Ако не, моля аргументирай се какви "знания и опит" е демонстрирала?! Или дипломите й са ти достатъчни? Самочувствие също много хора имат, но на колко отговаря на действителността?! И какво значи сама? Ами те и другите, които ги броим за ескорт, сам сами са постигнали всичко. Simple Smile

# 1 299
Боже, каква драма за едни кюлоти!
Благчето много тъпо парче горката. И не защото си изу пликчетата, а защото няма дупе за последствията от това.
Щом си толкоз отворена да правиш такъв секиш, трябва да не ти пука. А тя реагира така, сякаш някой зорлем я е накарал да се съблича. Малоумна работа.
А Александра се излага направо.

# 1 300
  • София
Гергана е качила някакво разяснително видео, оставям в скрит текст.

Скрит текст:
https://www.youtube.com/watch?v=AMx5lI65C48
Гледах го с удвоена скорост - много дрън-дрън, лигава е и си въобразява, че има широка аудитория. Във връзка с предаването казва, че не може да каже дали жени в предаването са били необрързани по време на снимките заради договорът им с продукцията, относно бутането си към Виктор сякаш намекна, че е по сценарии, но после се усети и натърти, че е си е нейно собствено решение. За възрастта си обясни, че е станало недоразумение - твърди, че е на 30. Съжалявам, че си загубих безвъзвратно времето, за да го гледам Grinning

Къде може да се види лайфа на Виктор, ако човек няма Инстаграм?

# 1 301
  • Варна
Лайфът на Виктор е във фейсбук страницата му.

А Весела и при Цитиридис тровеше Александра, ама аз нещо не й вярвам. Твърдеше също, че наистина се е надявала да се гаджоса с Виктор и няма представа защо той я е изгонил. За мен, няма реална преценка за нещата.

# 1 302
Зорница не е напълно нормална . Който не го е забелязал , явно не е гледал внимателно и е пропуснал.

# 1 303
Къде може да се види лайфа на Виктор, ако човек няма Инстаграм?

https://www.facebook.com/viktor.stoqnov/videos/1037975647075008

# 1 304
Ха,нито ми е жал за Блага,нито съм особено изненадана от поведението иѝ. Не зная какви дефицити има,нито от какво са породени , зная само с какво е известна.Тя иначе е много добро момиче,но да не ти е в къщата.  Свали си гащите пред хората,пък после ох ма така,ма онака.

Ако е Гергана е змия,то Александра е голяма кобра,мила била,защитавала си приятелката. Море ако беше млъкнала Овреме нямаше и другите така да се разсъскат.

Правилно реагира Теодора,колкото и да не ми е симпатична.

Пак ще обърна внимание на Карина,тя е много много странна птица. Забелва очи,вметва некви неадекватни коментари от по 2-3 думи,кърши ръце,гали Блага. Абсолютно различна личност от това,което показва в ИГ.

Снощи разгледах ИГ о на ЕргенИНЪТ,голям кифльок и той.

Защо ги държат Елвира,Теодора,Радостина,Ева,Карина? А,да последната ше реве другия път.

Не ми беше интересно ,въпреки сеира. Даже пак подремвах отвреме на време.

Другия път ще ни покажат,че въпреки всичко Блага е едно добро момиче,по детски чисто и невинно. Както казах по-горе,да не то е в къщата такова сладко и невинно същество 🙈

Венетка и тя ме разочарова,голямо пиянде,много съжалявам. Поне не е страшна без грим и по ежедневни дрехи. Ако спре алкохола,но да не мечтаем

Зорница хубу,че някой я финансира,( най-вероятно родители)иначе не я виждам изобщо в картинката. Никой не може да ме убеди,че е редовна.Признавам,че не е злобарка обаче,но кел файда.

Общи условия

Активация на акаунт