🤍 Ергенът 🤍 - Сезон #1 - Тема #4

• 81 045
  • 1 577
  •   1
Отговори
# 1 440
Според моята лична класация, Зори трябва да е следващата отпаднала.
И в официалния уебсайт вече са я зачертали Satisfied

# 1 441
Според мен, Сашка много добре се позиционира, времево и в пространството. Нали все пак е шоО - те виждат камерите и екипа тичащ. Хубаво е да знаеш къде се намираш и да се възползваш. Направи се на добра, на голямата кака, без значение правилно или не.

Скандалите в такива предавания са добре дошли, не разбирам хората, които се крият в ъгъла. Пропиляно екранно време, дето се вика. Мебели.

Ся, че тук не я харесвате, е ок. Ама поради това, не бива да отричаме, че добре ѝ се получи сценката. Тя трепереше, за корема се държеше, почти се и разплака... Оскар - Оскар!

# 1 442
  • София
Аз видях една истеричка.

# 1 443
  • Далечният изток
Тя затова учи психология. Чувала съм, че учат, за да помогнат на себе си.

# 1 444
E ако си работодател ще наемеш ли такова крещяло?

# 1 445
Познавам една психоложка. Личният и живот е толкова объркан, че ако се нуждаех от тия услуги никога не бих отишла тя да ме лекува.

# 1 446
Александра искаше да се направи на голям дипломат, а се показа истеричка и интригантка.
А Капитонова обясняваше колко е зле Блага, после за пред камерите отиде да я прегръща като приятелка. Доста лицемерно.
От сторитата на ергена изглежда, че кара кола с десен волан - тотална кифла.

# 1 447
Александра искаше да се направи на голям дипломат, а се показа истеричка и интригантка.
А Капитонова обясняваше колко е зле Блага, после за пред камерите отиде да я прегръща като приятелка. Доста лицемерно.
От сторитата на ергена изглежда, че кара кола с десен волан - тотална кифла.
Предната камера завърта образа, с ляв волан си е.

# 1 448
Не искам Зори да се тръгне, забавна ми е. Ще ми е скучно без нея. 😂 Не ми пука, че не става за Виктор, иска ми се да си седи в шоуто. Както и любимата ми Венета.

# 1 449
И аз познавам една “психоложка” . Толкова си вярва , че като е учила психология само нейното мнение е миродавно , че става смешна за околните . Е , явно не само при нея е така .

Сутринта гледах профила на Ева в ИГ … останах учудена , по нищо не отстъпва на Благовеста 🤷♀ А не я виждаме в такава светлина вътре .

# 1 450
Не искам Зори да се тръгне, забавна ми е. Ще ми е скучно без нея. 😂 Не ми пука, че не става за Виктор, иска ми се да си седи в шоуто. Както и любимата ми Венета.
И аз искам да остане. Куку е. С говорни дефекти е, но е едно такова незлобливо и неконфликтно куку. Внася различна светлина.
И да, тя сама си знае, че не е за там, че не е за Виктор и неволно или не си го каза на коктейла като говореше на Деница как от самото начало я вижда като тази до Виктор и как иска да е първата разбрала за това. Дали е права или не за Деница, няма никакво значение. Зори прости си каза, че няма място там. Но е колоритно откачена(може би от Марс ѝ го говорят) без да оставя лоши усещания в околните.

# 1 451
Образованието ми е далече от на психолозите, но предполагам, там не трябва да има твое, меродавно мнение, а да помогнеш на човека сам да стига до собствената си истина. И абсолптно правилно няма. Друг е въпросът, ако чисто като човек, извън професията си, даваш съвети, но на Алекс ми изглеждаха много пресилени, много крайни. Благовеста е добро момиче, има кусури, но има позитивни качества- поне аз откривам в нея. Да се сдуши с някой като Александра е лошо за самата нея.

# 1 452
Ако вече е коментирано, извинете, но аз няма как да се изчета всичко написано от вас. Та от няколкото изгледани епизоди ми стана интересно, момите сами ли си подбират тоалетите за вечерното парти, те ли си правят прически, грим, въобще обща визия или продукцията ги нагласява така. Прави ми впечатление, че Виктория К. изглежда доста по-стилно облечена, с подходяща прическа и. т.н.  от голямата част еднакво изглеждащи жени. Според мен се откроява явно. Примерно в епизода с тази, която имаше рожден ден -  с доста изтормозен и изхабен вид жена, облечена в рокля като за много младо момиче. Като булка на 2-ри брак... И една част жени, които винаги са облечени в рокли, които или не знаят как да носят, или това си харесват... За прически, пасващи на тоалета, съвсем ми е неясно, кой ги съветва...

# 1 453
Сами избират и правят всичко.

# 1 454
Познавам една психоложка. Личният и живот е толкова объркан, че ако се нуждаех от тия услуги никога не бих отишла тя да ме лекува.

А, де. Точно. А и много "психолози" се набутват ЧР и толкоз' с практиката им.

Общи условия

Активация на акаунт