Стилът ни според възрастта - лайфстайл тема за пораснали момичета - 40+, Март 2022 (Тема 19)

• 95 975
  • 782
  •   1
Отговори
# 210
С тъмнокафяви очи и коса съм, като косата преди лятото добиваше червеникав нюанс. Сега е побеляла, боядисана червена с руси кичури. Със светла кожа съм, преди доста се изчервявах, с доста капиляри. Много трудно почернявам. Вените са сини. Някой ще се пробва ли с тип? 😂

# 211
Ярка пролет, точно като на Клеми Wink Но може и да  си и ярка есен.
https://dream-wardrobe.com/bright-spring-color-palette-and-wardrobe-guide/
Трябва ли да пояснявам, че типизиране по описание и снимка е ужасно несериозно Grinning

Скрит текст:

Последна редакция: пт, 25 мар 2022, 16:25 от Agent Provocateur

# 212
Тъкмо щях да ти напращам снимки. 😂
Ма немам време, връщам се да чета. 😂

# 213
  • София
Голяма обърквация е с тия типове. Аз пък почернявам сравнително бързо. И харесвам сребро и злато, даже ги нося заедно. Голяма мешавица, според мен повечето хора не са строго определен тип, както във всяко друго нещо.

# 214
... според мен повечето хора не са строго определен тип, както във всяко друго нещо.

Разбира се, че не са, Клеми Simple Smile
А и ние се боядисваме и гримираме на воля...
А и имаме и лични предпочитания и абсурд някой да ни убеди, че нещо не ни отива, ако ние ме решили обратното.

А и различните школи също не се припокриват 100% по отношения на типовете. Затова и като се прави личен анализ на някой се гледа по категориите - колко е тъмен/светъл, колко е ярък/приглушен, колко е топъл/неутрален/студен, етц. и се изгражда персонална палитра със оттенъците, които са в хармония със даденостите на жената.

ТиЛИ - не, мила, ти си като мен - чак до лято според мен няма как да стигнем, но определено сме доста по бозави, отколкото бяхме на 20 Grinning

Карен...
Скрит текст:
По цветотиповите карти съм дълбока зима и ми отиват наситени цветове със студен подтон, също и бяло. И преди картите зная,  че ми отиват. Обаче според някои карти пастелните тонове са анти за моя тип, а аз много се харесвам с тях (в студен подтон) и ги нося. Контрастът се изменя, лицето ми изглежда по-мургаво и екзотично, но това много ми харесва през лятото.
Аз го ползвам този трик с пастелните за маникюр и изведнъж ръцете ми изглеждат като след 2 седмици на море Grinning
С "моите" си цветове като маникюр - ръцете ми изглеждат по-свежи и бели.
Но с дадени "чужди" цветове изглеждат червендалести и груби...

Виж този унгарски ресурс също (тъмна + ярка зима) - харесаха ми интерпретациите им и предложенията. Забележи, че има и предложения какви цветови схеми да се ползват - при теб, разбира се, най-актуални са високо контрастните и драматични такива, защото самата ти външност е подобна. Скролни задължително до края, след снимките на знаменитостите ще видиш и овървю на съдържанието на книгата им, която се опитват да ни продадат, интересно е!
https://dream-wardrobe.com/bright-winter-color-palette-and-wardrobe-guide/
https://dream-wardrobe.com/dark-winter-color-palette-and-wardrobe-guide/

Ужасно ме зарадва с това "руски и английски" - дава възможност за многообразие на ресурси. ЩЕ ти нахвърлям 1-2 линка сега и до десетина дни ще попрегледам и моите колекции и какво ново/интересно/добре илюстрирано мога да ти предложа по въпроса.

1. Добре илюстрирано и просто написано овървю, чети само A Walkthrough of Color Theory and Concepts + Use Color Harmonies
https://www.vectornator.io/blog/color-palette

2. Изчерпателно и интересно
https://www.imageinstitute.com/wp-content/uploads/2016/11/Colour … ysis-Workbook.pdf

Последна редакция: пт, 25 мар 2022, 16:21 от Agent Provocateur

# 215
Ох, моите вени на някои места са сини, на др зелени. Или аз съм зле с цветовете.
Но Ема Стоун е невероятно красива!

# 216
  • София
Отново за цветотипа - има ли значение как почерняваме на слънце? Аз днес цял ден лежах на плажа по бански и се загледах, загарът е със сив оттенък, а не жълт.

# 217
Отново за цветотипа - има ли значение как почерняваме на слънце? Аз днес цял ден лежах на плажа по бански и се загледах, загарът е със сив оттенък, а не жълт.

Според разни въпросници относно определянето, които съм чела- има. Но по- скоро дали изгаряш, или почерняваш лесно.

Агент, HugHeartKissing Heart

# 218
  • София
Аз умирам за бежово и въобще нисък контраст, въпреки че имахме тук един спор, че не ми отива.

# 219
Много ми харесва -

# 220
Аз умирам за бежово и въобще нисък контраст, въпреки че имахме тук един спор, че не ми отива.
Едно е да ти харесва и съвсем друго да ти отива Simple Smile.
Важното е да се харесваш. И аз смятам да направя едно изключение и да си взема бежаво палто, макар да изглеждам с такъв цвят като измита чиния.

# 221
  • Бургас
Сладурска е.От къде е? Аз се определих като пролет, мисля, че тези цветове ще ми стоят добре, въпреки, че не обичам много ярки, но лятото си позволявам.

# 222
Дайте идея от къде може да се купи цяла визия?  Толкова да не мога да съчетавам дрехи и аксесоари, че ... няма на къде повече. Е, понякога ми се получава някоя комбинация случайно...

# 223
  • София
Агент, тези какви се водят. Grinning
Знам, че по снимка не е редно, ама...

# 224
  • София
Ема Стоун е червендалеста, с лунички и много изразен студен подтон на кожата, а очите са ѝ зелени. Тази е с неутрален и студено сини очи.

Общи условия

Активация на акаунт