Стилът ни според възрастта - лайфстайл тема за пораснали момичета - 40+, Март 2022 (Тема 19)

• 96 064
  • 782
  •   1
Отговори
# 675
  • София
Змия, за мен последната снимка беше най-хубавата от всичко видяно до сега! Така най-те възприемам! Simple Smile

Мими, Севиля е прекрасна! Душата ми се радва, че живот и здраве октомври и там ще бъда! Heart Eyes

Оооо, Агент! Това се казва емблематичен Рожден ден! Heart Eyes
Чудна прическа! Все така да си в топ форма! Желая ти здраве, щастие и хармония в душата!

# 676
  • Mediterraneo
Здрава да си, Агентче!
Мими, кажи, че си взе сандалите все пак Simple Smile

# 677
Честит рожден ден, Агент! Пожелавам ти всичкото здраве и щастие на света! Чудна е новата ти коса. Цвят, дължина, много ми харесва.
Катания в един след полунощ се оказа много жива и колоритна. И леко хладна. Пихме бира до някакъв замък, а сега отиваме да се шляем.

Последна редакция: нд, 08 май 2022, 08:31 от MagniМ

# 678

Мими, кажи, че си взе сандалите все пак Simple Smile
Дааааа, взех ги! Wink

# 679
Връщам се да кажа че Змия е прекрасна всякак, но розовото много и прилича. И шаловете са нейният стил.
На Мими да пожелая незабравима почивка!

# 680
Мерси, Магни!
На Змия снимките бяха чудесни! Особено лаленцата...
Пътувам към Кадис..

# 681
Агент, на патерица, жива и здрава.
Виждам прогрес, косата се скъсява, уж незабележимо Heart Eyes

# 682
Честит празник Agent Provocateur !
Хубав цвят и прическа.
Споделям страхотното събитие LUNAR Фестивал на светлините, ако някой го е пропуснал. Още 2 дни може да се види, мисля че ще има и on-line излъчване на част от събитията.

# 683
  • София
Честита да си, Агент! Само хубави неща да ти се случват и каквото ти е на сърцето, да се изпълнява. Flowers Rose Flowers Four Leaf Clover

# 684
Змия и нейните снимки бяха прекрасни.
Мими, не досаждаш.
Magni, горещо ти препоръчвам една тратория в Катания. Пастата и виното са перфектни, макар то къде ли не са. https://maps.app.goo.gl/DhjYj2a3MPA6gFv96
И повече снимки искаме...с вас. BlushBlush

# 685
Прекрасни пътешествия!
Сз търкам ръце за Прага и Ceski Krumlov  другата седмица. Само с работа не става, но Прага явно е вече във вихъра на туризма отново. Хотелите са пълни и цените sky-high.
Agent, не зная дали от тази марка ти е ник-нейма, случайно попаднах на нея в Best Secret, но мисля, че е много шик за спец подаръци:)

# 686
Мариета, да, дълги години ежедневният ми парфюм беше на този бранд (Agent Provocateur Maitresse) и оттам и никнейма ми Wink Бельото им не е лошо, ако си падаш по стила.

Благодаря ви на всички за милите пожелания!

Мими, на никой не досаждаш, НАПРОТИВ! Поне не мен ми е много приятно и интересно да ви следвам! Отидете в Севиля в Винерия Сан Телмо да ядете задължително и да носите много здраве на собственика от мен!
https://vineriasantelmo.com/en/

Пеп, да, скъсих я доста драматично, ще пестя от боя Simple Smile
Стана малко по-тъмна, отколкото ми се искаше, но поне цветът не е  лош и ми отива.

Агентче, да си жива и здрава и да ни радваш с информация, теленце мило.
Grinning Grinning Grinning Знам, че на моменти ставам досадна, но това си е част от моята грижа за ближния - от мен не чакайте да съм нежна и състрадателна или (опази боже!) да ви нахраня! За тази работа си има истински жени! Grinning

Последна редакция: сб, 07 май 2022, 19:13 от Agent Provocateur

# 687
  • София
Страхотни места, мацки!
Аз следващата седмица съм в Гърция, а юли месец три дни в Берлин.
Юни и до средата на юли ще работя яко, но пък с тази награда накрая, си струва.

# 688
О , Роки, където и да ходя Гърция е моята любима, божествена страст. Поне два, три пъти годишно ходя!
Мацки, еспадрили, зачудих се дали да не забърша едни!

Последна редакция: сб, 07 май 2022, 16:05 от mimi.7299

# 689
  • София
Еспадрилите не, но чантата, ДА

Общи условия

Активация на акаунт