Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (Козметика от ДМ, Лили и други) - тема 80

• 52 724
  • 742
  •   1
Отговори
# 105
  • Бургас
Да,Bronzed this way е добра палитра,взех и втора,да си имам.
Има светло бежово за преливане.Тъмните цветове са много красиви,а има и златно,което е прекрасно.
И да,парите са смешни,6 и нещо.
Ползвам оранжевата спирала на Есенс от серията на принцесите,имам зелената и още някаква,ще пробвам зелената тези дни.
Пооправили са формулите на спиралите,не се ронят вече така както преди и правят много хубави мигли.
Очните линии тип писалка са им хубави...

Доста хубави неща имам от Есенс.
И макар да са евтини,са по-хубави от доста скъпи.

Палитрата със зелените цветове на Революшън е много хубава.
Лъскавко и цветничко.
Имам и аз разни шаренийки...
Ще пробвам утре тази:

# 106
  • Deutschland
И аз обичам блестящи, но тези новите от снимка не ми хващат окото. Бих огледала серумите, но вероятно няма да ги заредят в ДМ, в който ходя. Мъжът ми работи в друг град и в тамошния ДМ често има лимитки, така се сдобих с един серум от принцесите на Катрис. Ще следя и ще поръчам.

# 107
Коя е зелената палитра?

# 108
Може ли съвет с каква боя мога да постигна тозии  цвят 

# 109
  • Бургас
Коя е зелената палитра?
Ако не бъркам е палитрата на Революшън от серията с канабис.

# 110
Коя е зелената палитра?

Revolution Chill се казва, забравих да напиша.

# 111
# 112
Интересувам се от серуми с витамин ц. Какво бихте препоръчали като изпробвано и хубаво? Никога не съм ползвала. Не знам и имам ли нужда. Чета за все повече продукти с тази съставка и ми засили интереса да разбера какво е това нещо.

# 113
Интересувам се от серуми с витамин ц. Какво бихте препоръчали като изпробвано и хубаво? Никога не съм ползвала. Не знам и имам ли нужда. Чета за все повече продукти с тази съставка и ми засили интереса да разбера какво е това нещо.

Здравейте, като повечето добавки към козметиката, която можете да използвате за лице, не е препоръчително да си слагате на кожата нещо, от което може и да нямате нужда. Витамин Ц се използва за изразвяване на тена, за тъмни петна по лицето и ако имате разранена кожа, било то от старо акне или ранички.

Ето тук можете да видите за какво се използва:

Ето и продукт, от който съм доволна:
https://douglas.bg/the-ordinary-vitamin-c-suspension-30-in-silicone-052446

# 114
Преди съм ползвала този и останах доволна: https://shop.lillydrogerie.bg/velnea-serum-vitamin-c-izbelvasch-serum-20-ml .

# 115
Може ли съвет с каква боя мога да постигна този цвят  
Скрит текст:

Зависи каква ти е основата. Ако е светла, с почти всяка, червена, но ще се отмива бързо, докато се насити с времето цвета от следващи боядисвания. Ако ти е тъмна косата, пак няма да стане от веднъж, а с наслагване. Ако ще я правиш сама това. Ако идеш на фризьор, ще ти я направят от раз вероятно. Но за първа промяна в червено, съветът ми е професионално боядисване. Не, че ще е фрапиращо като с русите цветове, ако тръгнеш сама да го правиш, но не става толкова лесно и всяко червено. Години наред бях с червена коса, е... била съм всички възможни нюанси на червено.
Иначе, тази боя примерно
https://vanesa-shop.com/wp-content/uploads/2020/11/Excellence-Cr … e-LOreal-6.66.jpg

# 116
Аз използвам серума на Revox. Доволна съм, избистри тена на лицето. Имам няколко пигментни петна, които не премахна напълно, но ги поизсветли доста. Намали появата на зачервявания от всякакъв вид.
Определено ще продължа да използвам, бих пробвала и друг за сравнение.

# 117
Благодаря за отговора, основата ми е по тъмна. Идеята ми е да изглеща като кафяво червено, а не ярко червено

Може ли съвет с каква боя мога да постигна този цвят  
Скрит текст:

Зависи каква ти е основата. Ако е светла, с почти всяка, червена, но ще се отмива бързо, докато се насити с времето цвета от следващи боядисвания. Ако ти е тъмна косата, пак няма да стане от веднъж, а с наслагване. Ако ще я правиш сама това. Ако идеш на фризьор, ще ти я направят от раз вероятно. Но за първа промяна в червено, съветът ми е професионално боядисване. Не, че ще е фрапиращо като с русите цветове, ако тръгнеш сама да го правиш, но не става толкова лесно и всяко червено. Години наред бях с червена коса, е... била съм всички възможни нюанси на червено.
Иначе, тази боя примерно
https://vanesa-shop.com/wp-content/uploads/2020/11/Excellence-Cr … e-LOreal-6.66.jpg

# 118
С този цвят, който показах, на тъмна основа ще стане. Аз, примерно, ужасно не харесвам червена боя с цикламен оттенък. Предпочитам ръждивите и затова харесвам точно такова червено, каквото си показала. Не харесвам и огненото, защото ми е клоунско и отива на много малко хора.

# 119
  • Ланкър, планините Овнерог
Ползвах серум на СкинРепъблик (от ДМ), добре беше. Сега взех на ИноФарм, но нещо не ми харесва - лепне и доста неприятно мирише. Взимала съм и този на The Ordinary - жестоко ми щипеше и пареше, дали и 5мин го издържах на кожата си. На Дева бях взимала - пак голямо щипане падна. Та, не знам, до кожа си е.

Общи условия

Активация на акаунт