Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (Козметика от ДМ, Лили и други) - тема 80

• 52 741
  • 742
  •   1
Отговори
# 150
  • Бургас
Аз пак не съм разбрала ...
Защо да е вредна мицеларната вода?Малко разреден сапун е май.Но не ми дразни очите(е,някои видове лютят).

# 151
Защото мицелите улавят мръсотията и я задържат в себе си.Ако не се измие кожата, те остават по нея, защото не всичко се отнема с тампона за почистване, напоен с мицеларна.Това разбрах аз.
Затова в добре след мицеларната да има още една стъпка на почистване и накрая изплакване с вода.

# 152
Аз винаги съм си отмивала мицеларната вода. И не съм разбирала хората, които са си сваляли грима с мицеларна и след това не са се измивали. Ами то лепне и кожата не се усеща чиста.
На този етап нямам смелост да минавам кожата си с масла или почистващи олиа, защото кожата ми е проблемна и реагира зле на всичко.

# 153
  • Асеновград
Аз си ползвам мицеларна вода, след това я отмивам и си мия лицето с измивен гел. Но понякога много ми се спи или ме мързи и си признавам че си почиствам грима само с нея и си лягам. Знам че хич не е хубаво, и пъпчици ми излизат ако го правя често, но се опитвам да си мия лицето с гел след това. И после и крем/серум, балсам за устни, околоочен, и понякога ми се виждат много стъпки и ме домързява.😅😅

# 154
  • Бургас
Нищо не ми става,ако не изплакна мицеларната вода,но наистина не е приятно с нея и я измивам.Без измиващ гел,че кожата ми стана много суха.

Преди иамше тоалетни млека само за премахване на грим, много ми щипеха.
С мицеларна вода на Гарние,Микса,Виши и Нивеа(много я харесвам новата с хиалурон) нямам проблеми.

# 155
Олиата за сваляне на грим са първа стъпка от двойното почистване, т.е винаги след маслен продукт следва измивен гел/пяна.
Съответно дали имаме мазна кожа или суха няма никакво значение, защото олиото има за цел да разтвори грим и spf,  след което се отмива.

# 156
Тази маска не мога да я намеря във Варна 😞

В София също. Случайно влязох в един квартален ДМ. Имаше две останали и аз ги взех.

# 157
  • София
Днес си купих серума с вит. C на Велеа. Започвам да го ползвам. След време ще споделя впечатления.

# 158
Първият серум с вит Ц, който ползвах беше на Natura siberica, после пробвах на Велнеа, а сега съм със серума на Дева. И трите ми допадат, но може би на Natura най-много. Като ми свърши на Дева, мисля да пробвам серума на Балеа.
Скрит текст:

# 159
Тези Natura Siberica някой ползвал ли е и другите им продукти?

# 160
Тониците им са хубави,почистващ гел и мъгла за лице съм имала.Доволна съм.

# 161
Аз съм с проблемна кожа и най съм доволна от розова вода за почистване на кожата. Само с розова вода чувствам кожата си чиста и свежа.
За сваляне на грим съм доволна от двуфазното олио на Balea.

# 162
Тази седмица има някакви четки за грим в Лидл,как са като качество имате ли наблюдения?Заслужават ли си?

# 163
Тази седмица има някакви четки за грим в Лидл,как са като качество имате ли наблюдения?Заслужават ли си?

Имам няколко четки от Лидл. 2ми се разлепиха. Като цяло стават.
Може ли снимка на олиото за лице на Balea?

# 164
На Ливарно четките са добри за непрофесионално ползване. Аз имам едни от миналата година в черен органайзер са моите и си ги ползвам.

Общи условия

Активация на акаунт