Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (Козметика от ДМ, Лили и други) - тема 80

• 52 581
  • 742
  •   1
Отговори
# 240
  • In The Middle Of Nowhere
Първият продукт ме заинтригува, дали е някакъв блестящ спрей? Шнолката може и да си купя😄

# 241
  • Deutschland
Първият продукт ме заинтригува, дали е някакъв блестящ спрей? Шнолката може и да си купя😄

Фиксиращ спрей със златист шимър.
Нямам снимки, не са заредени още

# 242
Аз пък издирвам един крем за ръце на Балеа, казва се Кенди Киоск. Разпитвам из всички ДМ дрогерии, но никъде го няма, даже никой не беше чувал за него. На едно място само жената се сети и ми каза, че май бил лимитирана серия и вече го няма. Имали го последно някъде лятото-юни или юли и оттогава изчезнал.

# 243
  • София
Аз пък издирвам един крем за ръце на Балеа, казва се Кенди Киоск. Разпитвам из всички ДМ дрогерии, но никъде го няма, даже никой не беше чувал за него. На едно място само жената се сети и ми каза, че май бил лимитирана серия и вече го няма. Имали го последно някъде лятото-юни или юли и оттогава изчезнал.
На тубичката пише лимитирана серия, което значи, че има до изчерпването на количеството. Едва ли ще го има някъде вече.

# 244
  • Варна
Привет на всички,
Препоръчайте ми серум за лице склонна към омазняване. Имам и разширени пори. Взех си този на Дева с витамин Ц, но нещо не ми понася - имам червени петна сутрин. Сега се чудя как да го изхабя. В издирване съм и на околоочен крем - бюджетен вариант.

# 245
Околоочен мога да препоръчам на Garnier Bio с лавандула. На мен ми допадна като усещане, поддържа кожата добре.

# 246
Кое измивно олио е по-хубаво, на Балеа или Нивеа? И дали някой е ползвал този тонер и измивен гел? Или да препоръчате измивен и тонер за мазна кожа Hug

# 247
  • София
Аз от балейското съм много по-доволна.

# 248
  • София
Здравейте,  дъщеря ми издирва малка Миша из София и не открива. Някой да я е мервал някъде (във физически магазин)?

# 249
Това на Гарние люти на очите, ако попадне там.

# 250
Здравейте момичета, препоръчайте ми хубав, бюджетен спрей за обем на косата. Попрегледах предни теми с мнения относно спрея на балея, нещо не ми вдъхна доверие. Видях спрей за обем на  Viktoria Beauty но пък няма никакво инфо за него, и върши ли работа.

# 251
Не съм попаднала на такова чудо, но солените спрейове дават на косата текстура, убиват от мекотата й леко и това създава обем, като й пречи да се слепват космите един за друг. За мен резултата е незадоволителен, но не е като хептем без нищо. Иначе и аз ще следя , може да изникне нещо.

# 252
Това на Гарние люти на очите, ако попадне там.
Гелът или тонерът?

# 253
Кое измивно олио е по-хубаво, на Балеа или Нивеа? И дали някой е ползвал този тонер и измивен гел? Или да препоръчате измивен и тонер за мазна кожа Hug

За олиото и двете ми допадат, повече купувам Балеа.
На Гарние нещата не харесвам, тези пробвах и лютяха на очите, плюс че предизвикаха реакция. Май от марката ми допада само мицеларната вода с розовия етикет.

# 254
Здравейте момичета, препоръчайте ми хубав, бюджетен спрей за обем на косата. Попрегледах предни теми с мнения относно спрея на балея, нещо не ми вдъхна доверие.
Не мога да препоръчам, само да кажа, че купих нещо, на което пишеше "спрей за обем", може би е на Балеа, но даже не знам къде съм го завряла, но го пробвах и не намерих никаква разлика с лак за коса. Не е това, което аз си представях, че трябва да е. Всички спрейове за обем ли са лак за коса?

Общи условия

Активация на акаунт