Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (Козметика от ДМ, Лили и други) - тема 80

• 52 721
  • 742
  •   1
Отговори
# 90
Каква е цената на лаковете Флормар pearly в ДМ?

# 91
  • Deutschland
Задава се нова лимитирана колекция Катрис /Есънс. На мен нищо не ми хваща окото. Много шарения...

https://www.instagram.com/p/CbClY4nsAnt/?utm_medium=copy_link

# 92
  • вкъщи
За пръв път си купих спрей Magic retouch за корени. Много бях скептична,но прикри супер подаващите се бели косми и придаде свеж вид на прясно боядисана коса.

# 93
Задава се нова лимитирана колекция Катрис /Есънс. На мен нищо не ми хваща окото. Много шарения...

https://www.instagram.com/p/CbClY4nsAnt/?utm_medium=copy_link

И аз не харесах нищо от снимката. Остарявам явно...

# 94
  • Бургас
Нищо не харесвате,но нали знаете:"Луд на шаренко и лъскавко се радва."
Аз бих пробвала сенките.
Ползвам една палитра Full glitter on Douglas,направо съм изгребала няколко цвята,взех си чак нова,че се и запасих...
На Есенс сравнително новата Bronzed this way също има лъскавки кремообразни сенки,които обаче се задържат с часове на клепача,ползвам и нея.

Най-накрая намерих достатъчно лъскави за моя вкус сенки.

В новите на Есен и Катрис има с такава текстура.
Аз си мечтая за всякакви цветове с  текстура като сенките на Дъглас.

# 95
И на мен нищо не ми допадна, включвам се към групата на остарелите, не съм им отдавна в целевата група Joy А и след като прочетох, че палитрите за очи са парфюмирани, съвсем ми мина желанието да ги разглеждам.

# 96
  • In The Middle Of Nowhere
Аз бих взела бляскавия гел на Есенс на прима виста. Но кой знае кога ще дойдат при нас.

# 97
Аз бих пробвала сенките.
Ползвам една палитра Full glitter on Douglas,направо съм изгребала няколко цвята,взех си чак нова,че се и запасих...
На Есенс сравнително новата Bronzed this way също има лъскавки кремообразни сенки,които обаче се задържат с часове на клепача,ползвам и нея.

Аз си мечтая за всякакви цветове с  текстура като сенките на Дъглас.

Тази Bronzed this way е прекрасна! Взех си нея и I like to Mauve it, Mauve it и за смешните пари, които са, са зверски добри. Сега се чудя от къде да намеря останалите.

Скрит текст:

Използвали ли сте палитрите на Profusion? Аз си взех тази (Mauve) преди седмица и не знам дали ми харесва или не.
Скрит текст:

# 98
  • Варна
В Notino ги има палитрите на Essence без Peach

Аз си взех Ice Ice baby (синята), Dancing green ( зелената), I like to Mauve it

# 99
Не ми допаднаха. Нещо като остатъчни сенки от колекцията на Дисни с принцесите, някой е разменил тук-там някой цвят и айде нова колекция. Дори тях не си купих, а миналогодишната колекция с принцеси си я поръчвах от Амазон, защото беше класна. Харесвам шарении, ама това си е евтино, като детски гримчета.

# 100
Скрит текст:
Аз бих пробвала сенките.

Тази Bronzed this way е прекрасна! Взех си нея и I like to Mauve it, Mauve it и за смешните пари, които са, са зверски добри. Сега се чудя от къде да намеря останалите.

Скрит текст:

Използвали ли сте палитрите на Profusion? Аз си взех тази (Mauve) преди седмица и не знам дали ми харесва или не.
Скрит текст:
Може ли swatch на сенките, най вече на първите? Simple Smile

# 101
Скрит текст:
Аз бих пробвала сенките.

Скрит текст:

Скрит текст:
Може ли swatch на сенките, най вече на първите? Simple Smile

Ето, без този най-долу вляво, тъй като е като хайлайтър и блед, не се вижда на тялото ми:

Скрит текст:

# 102
Аз бих искала да видя на втората и третата, ако е удобно Flowers Hibiscus

# 103
Аз бих искала да видя на втората и третата, ако е удобно Flowers Hibiscus

Ето ги, обаче на светкавица, нямаше как иначе:
Скрит текст:
Essence I like to Mauve it:

Profusion Mauve:

Озорих се, че едвам имам място на ръцете за суочове Simple Smile

Също така ми подариха вчера тази и съм много доволна:
Скрит текст: