Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (Козметика от ДМ, Лили и други) - тема 80

• 52 567
  • 742
  •   1
Отговори
# 255
  • Сливен
Може ли да ми препоръчате ежедневни превръзки,с тип памучно покритие без аромат,с найлонче отдолу и да не са long.По принцип си купувам едни марка на Кауфланд ,но отвреме на време нямат зареждане .

# 256
Аз в момента ползвам тези, добри са:
https://www.ebag.bg/damski-prevrzki-every-day-all-cotton-ezhedne … ni-4020-br/578707
Има ги в Кауфланд.

Спрейове за обем съм ползвала на Джон Фрида и на Балеа, но на мен ми изсушават и заплитат косата още повече, затова се отказах да ползвам такъв продукт.
Суша със сешоар с главата надолу и колкото издържи - толкова.

Последна редакция: пт, 25 мар 2022, 00:13 от Дидичка

# 257
В крайна сметка, се отказах от бюджетен вариант и прецених,че вместо да хвърлям излишни пари за неработещи продукти, по-добре да си взема професионален спрей за обем ,за да знам, че ще ми свърши работа.И поръчах Keune style root volumizer 300ml, с препоръката на моята братовчедка,която е  фризьорка.

# 258
  • Пловдив
+ 1 за превръзки Every day
От ежедневните ползвам в розовата опаковка,  точно с памучен завършек, индивидуално опаковани и ги има в dm Simple Smile.

# 259
# 260
В крайна сметка, се отказах от бюджетен вариант и прецених,че вместо да хвърлям излишни пари за неработещи продукти, по-добре да си взема професионален спрей за обем ,за да знам, че ще ми свърши работа.И поръчах Keune style root volumizer 300ml, с препоръката на моята братовчедка,която е  фризьорка.
Малко късно се включвам, но погледни сухия шампоан на Batiste за обем - ползвам го и на чиста коса, придава обем и текстура.
https://remedium.bg/batiste-heavenly-volume-suh-shampoan-za-kosa … -h200-ml-128816/p

# 261
  • Ланкър, планините Овнерог
И про, и непро спрейове за обем, все ме сърби и трябва да измия в същия ден. Последно си взех био пяна за обем, не ме сърби от нея, но все пак си е стилизиращ продукт и косата изглежда мръсна до вечерта.

# 262
Ама много мазен е тоя слънцезащитен крем на биотрейд мелабел серията. Пише да се слагат три помпи, аз не го спазвам и слагам по една и пак ми е жестоко мазно. Часове след това като пипна лицето с пръсти и после по тях мазен филм... За лятото ще е ужас. И другия ли слънцезащитен на марката е също толкова блажен? Този го нося вече седмица. Не слагам крем под него, защото ще е същинска манджа, а ми се иска да си ползвам кремовете. Миналата година пробвах един на дм, беше още по-зле. Този поне се размазва лесно. Дайте отзив за другия на биотрейд.

# 263
И този на Keune върши ли работа? Водят го със силна фиксация, втвърдява ли косата?

# 264
  • Сливен
на биотрейд pure skin ползвах миналата година,до големите жеги 37-38 градуса ми беше добре,в един момент почнах и пудра да слагам.със смесена към нормална кожа съм.

# 265
За ампулите на биотрейд вит. С имате ли отзиви? Така и не въведох никакъв вит С, след един несполучлив опит с продукт на Ординари. Или да препоръчате нещо от което сте доволни

# 266
Аз от ампулата с вит. С на Юсерин останах доволна. Сега точно на Ди Ординари тествам, нямам изградено мнение. На Балеа съм взимала капсулите, но не ми допаднаха, имам още една опаковка, ще им дам втори шанс. Същото важи и за ампулата на Клиник, от нея също имам опаковка и понатам пак ще я пробвам.

# 267
  • Deutschland
Този лосион омекотява много добре кожата, мекотата се запазва дълго и ухае много луксозно. Минус е, че аромата не се запазва дълго, но пълно щастие няма. Тъй като мъжът ми го купи, не знам други какви варианти има налични, за да си купя поне още един, два. Кожата ми е зверски суха.

# 268
  • Асеновград
Ама много мазен е тоя слънцезащитен крем на биотрейд мелабел серията. Пише да се слагат три помпи, аз не го спазвам и слагам по една и пак ми е жестоко мазно. Часове след това като пипна лицето с пръсти и после по тях мазен филм... За лятото ще е ужас. И другия ли слънцезащитен на марката е също толкова блажен? Този го нося вече седмица. Не слагам крем под него, защото ще е същинска манджа, а ми се иска да си ползвам кремовете. Миналата година пробвах един на дм, беше още по-зле. Този поне се размазва лесно. Дайте отзив за другия на биотрейд.

Другия пюр скин е много по-добре, попива и не ми мазнее така, с него съм ежендевно, че и грим нося отгоре, а кожата ми е доста мазничка. Иначе на мелабел бях взела на майка ми и го пробвах, много е мазен наистина и лъщи яко, иначе само по една помпичка слагам от пюр скин, то си е доволно количество. Само в най-голямата жега още не съм го пробвала че го взех миналата есен, но предполагам пак ще е добре, не е някой много матиращ, но със сигурност повече ще ви хареса от мелабела.

# 269
Аз от ампулата с вит. С на Юсерин останах доволна. Сега точно на Ди Ординари тествам, нямам изградено мнение. На Балеа съм взимала капсулите, но не ми допаднаха, имам още една опаковка, ще им дам втори шанс. Същото важи и за ампулата на Клиник, от нея също имам опаковка и понатам пак ще я пробвам.
Това ли имаш предвид на юсерин
https://subra.bg/bg/kozmetika/dermokozmetika-za-lice/eucerin-hya … ster-1-x-8ml.html

Общи условия

Активация на акаунт