Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (Козметика от ДМ, Лили и други) - тема 80

• 52 692
  • 742
  •   1
Отговори
# 480
Нарциске,обожавам оранжеви и лилави червила!На мен всичко ми ходи,без телесно,понеже се слива с мен.Косата ми е руса ,десятка казва фризьорката.Мигли и вежди почти нямам,добре че направих микропигментация на веждите .В натурален вид ,станала от сън ,с естествени вежди,съм една измита чиния.Но оранжевото много ми отива.Може би на по-тъмна кожа,ще е супер .

# 481
Аз съм тъмна, но иранжевото пак не ми върви никак на цвета на кожата.Това на Ейвън го имах и аз-отврат беше.

# 482
  • София
Бобчи, и аз съм ти фенка!  Simple Smile Прекрасно ти стои този цвят на устните!
Утре, ако ми остане време ще мина до ДМ, че съм запланувала някои неща да купя, а отдавна не съм ходила. Сигурно плачат за мен. Stuck Out Tongue Winking Eye
Та, може и да погледна червилата. Нали си нямам. Joy

# 483
Това оранжево е за много студен тип, крещящите варианти на зима и лято. На други не отива. Аз съм зима, ама не знам коя точно, но не и тази за това червило Joy Иначе цветът беше муци. На Снежанка би седяло убийствено.

# 484
Не си знам типа, но сякаш съм зима- тъмна коса, черни вежди и мигли, бяло лице, големи пухкави устни- всеки цвят червило ми стои, най-мн. се харесвам с оранжево и с тъмно или средно лилаво-розово-малиново. Може да се каже цвят сангрия, вишнаво, бордо - ей тези... Но съм пробвала и кафяво, пак се възприемам, но зная, че не в тренда. Телесни съм изпробвала, но не обичам да няма контраст. От тези на Мейбълин/!!!! Simple Smile/, не на Бел, в червената гилза имам няколко, едното е бледооранжево към бежово, цвят Нектар, и по-трудно посягам към него  заради липсата на контраст с тена на лицето.

# 485
Бобчи, домашната дреха не ме трогна. Дай да видя бръснатата глава! Simple Smile Червилото ти стои много добре.

# 486
Тя си го каза - за повече - последваш я, плащаш си, трябва да се живее в тази криза и инфлация /шегувкам се/

# 487
Аз днес се сдобих с тези две маски ,ако някой ги ползва може ли да сподели впечатления?
Тубичката я тествах като скраб - наподобява ми глинената маска на Saff като усещане след измиване (но много по-бюджетен вариант) Simple Smile

# 488
  • Бургас
Влизам си аз преди малко в ДМ на Трапезица...
И си мисля,че вероятно няма да е зареден...
И попадам,нищо неподозираща,на щанд на...Wet'n Wild...
И виждам палитри,които са с модерните,високопигментирани силно блестящи сенки...
Нямаше начин да не си взема...

И това за сенки ще го ползвам...

Ще си блестя на воля.
Червилото Е на Мейбълин,но са заменили прекрасната,луксозна,блестяща гилза с тази евтиноизглеждаща червена пластмаса.Не вярвам да е по-екологична,не знам,ужас е.Разваля се половината удоволствие.
Сравнение:

Иначе взех червилото нежност,страхотно е(взех единственото запечатано).
И едно на Wet'n Wild...

# 489
Маската от мъртво море е много хубава .
Мария,може ли суоч на сенките ?

# 490
  • Бургас
Маската от мъртво море е много хубава .
Мария,може ли суоч на сенките ?
Да,разбира се,но няма ли да е по-добре на дневна светлина?
И аз много им се зарадвах,утре тях ще ползвам.

# 491
Тия сенки ми приличат малко на rose edition на Есенс, ама без жълтотооранжевите. Между другото, оттам ползвам кафявото за запълване на вежди.

# 492
Да,да на дневна .Много добре изглеждат ,аз харесвам такива деликатни цветове.
Мисля да изкарам курс по самогримиране,но лятото,понеже сега съм много заета.Тогава ще се зарина с палитри.

# 493
  • Бургас

Това ми е любимата палитра,мога и нея да снимам утре и да ги сравня.
На Дъглас е.

# 494
Хелия,заповядай!Първото от ляво е балсам,само него,червеното и оранжевото сложих.Оранжевото го взимам за трети път последните месеци,много е хубаво.

Може ли снимка на първото, прекрасен цвят, дано не е полупрозрачно.Коя марка е и номер? От много време си търся такова със синкав подтон,обаче. Ако някой знае да каже такова да каже? Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт